نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: Convert

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    39

    Tick Convert

    سلام
    می خوام رو یه جدول که یه ستون به اسم Value داره (nvarchar) و مقدارش هر چیزی ممکنه باشه یه سلکت بزنم که اگر مقدار، عددی بود و مثلاً مساوی دوازده صدم بود بهم برگردونه :
    مثلاً این شکلی
    CONVERT(decimal, dbo.FSFFields.Value) = 0.12


    مشکل اینه که error میده که نمی تونم تبدیل کنم nvarchar رو به عدد (برای بعضی رکوردها). چی کار کنم ؟


    پ.ن.: کمک !

  2. #2
    دوست عزیزم،
    بررسی کنید که این "بعضی رکوردها" چه شرایط ویژه ای دارند. مثلا آیا کاراکتر داخلشون هست یا ...
    ضمنا خطایی که دریافت میکنید چی هست

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    39
    نقل قول نوشته شده توسط AminSobati مشاهده تاپیک
    دوست عزیزم،
    بررسی کنید که این "بعضی رکوردها" چه شرایط ویژه ای دارند. مثلا آیا کاراکتر داخلشون هست یا ...
    ضمنا خطایی که دریافت میکنید چی هست
    میگه: Error converting datatype nvarchar to numeric
    بعدم چیز ویژه ای تو اون رکوردها نیست !
    نیگا؛ یه سری تاریخ توشونه یه سری عددن یه سری یه لیستند مثل 23,423,34,23,2 ....
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله salmanmp : سه شنبه 17 مهر 1386 در 15:30 عصر دلیل: غلط كرده بودم :)

  4. #4
    متن خطا نشون میده که کاراکتر داخلش هست. شاید تابع Replace بتونه کمکتون کنه

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    39
    اصلاً صورت سوال رو عوض می کنم !
    تو همون جدول می خوام تمام ردیف هایی رو بر گردونه که مقداری که توشونه می تونه به عدد تبدیل بشه !
    میشه یه همچین کاری کرد ؟

  6. #6
    کنترل چنین چیزی برای هر رکورد شاید چندان راه حل ایده آلی نداشته باشه اما با این روشها هم میتونین رکوردهای نامطلوب رو کنار بگذارین (با فرض اینکه کاراکترهای مزاحم، حروف باشند):

    declare @x table (c1 varchar(100))
    insert @x select 'test1'
    insert @x select '1'
    insert @x select '0'
    insert @x select '12'
    insert @x select 'test2'

    select case
    when c1 like '%[a-z]%' then 'STRING'
    else c1
    end
    from @x

    select * from @x
    where c1 not like '%[a-z]%'

    در صورتی که کاراکترهای اضافی دیگه ای هم وجود داره میشه با شرطهای بیشتر کنار گذاشتشون

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    39

    ادامه سوال

    ممنون
    تو C++‎ و زبونای هم خوانوادش وقتی داری چند تا شرط رو با هم چک می کنی که بینشون && (AND) هست وقتی یه شرط false باشه دیگه سراغ باقی شرط ها نمی ره !
    میخوام ببیتم تو SQL هم همین طوره یا نه ؟

  8. #8
    چه کاری با این قابلیت قصد دارین در SQL Server انجام بدین؟

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    39
    می خوام چک کنم اگر مقدار عددی بود اونوقت تبدیلش کنم به عدد و با یه مقداری مقایسش کنم ! تا دیگه اون اررور رو نده !

  10. #10
    از تابع isnumeric استفاده کنین

تاپیک های مشابه

  1. Convert Mdf to Sdf
    نوشته شده توسط msaeed در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مهر 1389, 09:16 صبح
  2. Convert From Mdf to Sdf
    نوشته شده توسط msaeed در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مرداد 1386, 15:01 عصر
  3. Convert در SQL
    نوشته شده توسط azin57 در بخش MySQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 23 خرداد 1386, 19:14 عصر
  4. Convert
    نوشته شده توسط hasankhani در بخش Oracle
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 07 بهمن 1385, 11:58 صبح
  5. مشکل در اطلاعات فارسی بعد از convert بانک
    نوشته شده توسط pantea_l62 در بخش Foxpro
    پاسخ: 22
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آذر 1384, 11:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •