صفحه 15 از 15 اولاول ... 5131415
نمایش نتایج 561 تا 593 از 593

نام تاپیک: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

  1. #561

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور


    دسته همه دوستان دردر نکنه

  2. #562

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور


    دسته همه دوستان درد نکنه.

  3. #563

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    کد خیلی جالب حرکت دادن آیکن های دسکتاب. خیلی باحاله حتما" ببینید.نظر بدید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #564

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    سورس کد پیدا کردن پسورد ویندوز
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #565

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    سلام خدمت دوستان گل اول از همه ببخشید که این پست رو اینجا میزارم چون اشنای زیاد ندارم با سایت انشاالله کم کم یاد میگیرم/
    من میخوام یه برنامه ی بنویسم روی یه عکس که با وارد کردن یه عدد خاص مثلا21 یه اسمی رو وسط عکس نشون بده ووقتی که این اسم میاد یه حالت مثل تپس قلب که عقب جلو بره هم داشته باشه؟
    اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم ازتون
    باسپاس وتشکر فراوان از مدیران سایت

  6. #566

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    دوستان عزیز و محترم سلام
    باتشکر از زحماتی که میکشید من در vb6 تازه کار هستم و برنامه حرفه ای نمیخوام بنویسم فقط برای فروشگاه بنک داری که داریم میخوام یه برنامه بنویسم که بتونم مقدار و مبلغ وارده و صادره را کنترل و گزارش گیری کنم بخاطر همین به سورس برنامه ای نیاز دارم که دارای فقط یک فرم با جزئیات هدر و آیتم و همچنین لیست باکسی یا لیست ویو (که معمولا در فرمها استفاده میشه) که بتونم دیتا های موجود در کواری یا تیبل (دیتا بیس اکسس که اونم فقط قسمت تیبلش فعال باشه) و ببینم و برای ویرایش انتخاب کنم و دکمه های رکورد قبلی ،بعدی، اولین، آخرین، رکورد جدید، ویرایش ، حذف و ... را هم که برنامه های ساده نیز دارن رو داشته باشه خیلی در سایت و حتی در اینترنت گشتم خیلی هم وقت گذاشتم شاید هم خیلی مبتدی هستم که نتونستم پیدا کنم ولی برنامه ها یی که دانلود کردم اولا یا خیلی کامل بود که سردر گم میشدم یا اینکه کامل نبود ممنون میشم اگه کمک کنین


  7. #567
    کاربر دائمی آواتار majidbahrami
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    شهریار-فعلا سعادت آباد
    پست
    124

    Cool نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    اینم سورس GoogleTranslator

    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #568

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    چرا هیشکی جواب منو نمیده؟

  9. #569
    کاربر دائمی آواتار majidbahrami
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    شهریار-فعلا سعادت آباد
    پست
    124

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    نقل قول نوشته شده توسط farzadmahdavi مشاهده تاپیک
    چرا هیشکی جواب منو نمیده؟
    دوست عزیز اینجا کسی به سوالای شما جواب نمیده ..به بخش مربوطه مراجعه کنید
    _________________________________________________
    سورس ارسال میل همراه با اتچ
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #570

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    مجید جان منم که گفتم نمیدونم کجا باید این پست رو میزاشتم یه راهنمایی کنی ممنون میشم تا برم جای مناسبش
    بزارم

  11. #571
    کاربر دائمی آواتار majidbahrami
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    شهریار-فعلا سعادت آباد
    پست
    124

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    نقل قول نوشته شده توسط farzadmahdavi مشاهده تاپیک
    مجید جان منم که گفتم نمیدونم کجا باید این پست رو میزاشتم یه راهنمایی کنی ممنون میشم تا برم جای مناسبش
    بزارم
    بفرمایید
    https://barnamenevis.org/forumdisplay...%AF%D8%B1-6-VB

    توی این لینک وسط هاش دکمه داره نوشته ایجاد تاپک جدید.. داخل بخش ها نرید..همون لینک دکمه داره میبینی


    موفق باشید
    _____________________
    سورس ساخت دیتا بیس
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #572
    کاربر دائمی آواتار majidbahrami
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    شهریار-فعلا سعادت آباد
    پست
    124

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    درووووووووووود...

    سورس کار با Progress
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 01 خرداد 1392 در 04:21 صبح

  13. #573
    کاربر دائمی آواتار majidbahrami
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    شهریار-فعلا سعادت آباد
    پست
    124

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    سورس میل بمبر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #574
    کاربر دائمی آواتار majidbahrami
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    شهریار-فعلا سعادت آباد
    پست
    124

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    اینم یه سورس وب براورز....
    برای آشنایی با برنامه نویسی تحت اینترنت خوبه
    موفق باشید

    تشکر فراموش نشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #575
    کاربر دائمی آواتار majidbahrami
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    شهریار-فعلا سعادت آباد
    پست
    124

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    سورس کار با ابزار های کنترل پنل
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #576
    کاربر دائمی آواتار majidbahrami
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    شهریار-فعلا سعادت آباد
    پست
    124

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    سورس نمایش سایز محتویات سطل بازیافت..
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #577
    کاربر دائمی آواتار majidbahrami
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    شهریار-فعلا سعادت آباد
    پست
    124

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    اینم سورس برای مخفی کردن درایو های ویندوز

    موفق و پیروز باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #578
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    دوستان اگر امکان دارد من را در مورد سورس زیر راهنمایی کنین.
    اگر میتونین این سورس رو طوری ویرایش کنین که وقتی روی هر ایکنی کلیک میکنم یه صفحه از فرم باز شود.مثلا ایکون اول وقتی کلیک میکنم فرم 1 ظاهر شود و ایکن 2 <فرم 2 ظاهر شود...به همین ترتیب.همچنین دیگر پیام ام اس جی باکسنشان داده نشود.
    اگر میتونین کمک کنین.ممنون
    http://s2.picofile.com/file/75812672...lbar_.rar.html

  19. #579
    کاربر دائمی آواتار majidbahrami
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    شهریار-فعلا سعادت آباد
    پست
    124

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    دوستان اگر امکان دارد من را در مورد سورس زیر راهنمایی کنین.
    اگر میتونین این سورس رو طوری ویرایش کنین که وقتی روی هر ایکنی کلیک میکنم یه صفحه از فرم باز شود.مثلا ایکون اول وقتی کلیک میکنم فرم 1 ظاهر شود و ایکن 2 <فرم 2 ظاهر شود...به همین ترتیب.همچنین دیگر پیام ام اس جی باکسنشان داده نشود.
    اگر میتونین کمک کنین.ممنون
    http://s2.picofile.com/file/75812672...lbar_.rar.html
    دوست عزیز اینجا تایپک نزنید ..کسی جواب نمیده ..
    لطفا به بخش مربوطه مراجعه کنید....
    سورس تو ویرایش کردم
    ____________________________________
    سورس کار با فایل های تصویری
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar AVI.rar‏ (5.3 کیلوبایت, 54 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله majidbahrami : سه شنبه 21 آذر 1391 در 18:44 عصر

  20. #580
    کاربر دائمی آواتار majidbahrami
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    شهریار-فعلا سعادت آباد
    پست
    124

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    سورس کار با اف تی پی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  21. #581
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    یه سورسی هم برای کار با خواندن عکس و فایل متنی از هاست(هنگام وصل شدن به اینترنت) رو قرار بدین.ممنون

  22. #582

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    با سلام !
    شاید مکان درج این تاپیک درست نباشه ااما گفتم حالا که تو این قسمت تاپیک های مهم تر و کاربردی تر می کنین بهتره سوالمو بپرسم !
    دوستان من دارم یک پسورد سندر یاهو ( می نویسم ) اکثر وظایفو به خوبی انجام می ده ! اما تو قسمت یاهو مشکل داره !
    من میخام بدونم پسوردی که توی مسنجر ذخیره می کنیم روی کدوم قسمت از سیستم ذخیره میشه ؟ داخل رجیستری ؟(کدوم قسمتش )
    آیا در این قسمت ذخیره نمیشه /؟c:\allprogram\yahoo\profile\yourid\yourid.xml
    از اساتید درخاست کمک دارم !
    خیلی واجبه چون واقعا مدت زیادی هست که دارم دنبال این قضیه می گردم اما چیز بدرد بخوری پیدا نمیکنم ! عزیزان یک سورس برای پیدا کردن پسورد گذاشته بودن که فک کنم فقط برای ورژن 8 هستش ! اما من میخام برای full version بنویسم !
    با تشکر

  23. #583

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    اقا سلام خسته نباشید منامروز دربدر شدم از بس تو گوگل سرچ کردم برای پیدا کردن ی سورس اما نبود

    سورسش بود ولی باید به برنامه ویزوال میدادی من نفهمیدم چیکار باید بکنم گیج شدم

    من ی سورس میخوام که بتونم url اونو تو برنامه ویژوال بدم که سایتو اون تو برام باز کنه مثلا اگه مثل سورس ادرس

    یاب باشه خوبه خیلی راحته اونجوری چون من از برنامه نویسی اصلا سر رشته ندارم ولی قبلا تو این سایت بعد از 5 ماه

    چرخیدن تو گوگل این سایت خیلی راحت بهم فهموند که چجوری ادس یاب درست کنم اگه میشه ی همچین سورسیو بهم بدین ممنوووووووون

  24. #584
    کاربر دائمی آواتار m2011kh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    (Zweifall (Nordrhein-Westfalen
    پست
    647

    Post نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    سلام به همه دوستان و استید:
    این یه سورس دفتر چه تلفن.برای کسایی که میخوان تازه بانک اطلاعات کار کنن مفیده.

    بانکش Access 2003 هست.

    در ضمن UserName و Password پیشفرض برنامه mmd هست.

    چه جالب 27 نفر دانلود کردن ولی احدی تشکر نکرده.منظورم این نیست که تشکر کنینا ولی برام جالبه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله m2011kh : یک شنبه 22 بهمن 1391 در 20:04 عصر

  25. #585

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    با سلام
    بنده سه تا فايل mp3 دارم.با اندازه هاي مختلف از نظر زمان پخش،ميخواهم اين سه تا فايل رو پشت سرهم پخش كنم.با زدن يك دكمه، راهنمايي كنيد چه طوري اين كار رو انجام بدهم؟
    با سپاس
    ميخواهم از برنامه وي بي استفاده كنم

  26. #586

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    راستي دوستان چقدر من پير شدم
    تاريخ عضويت توي سايت رو نگاه كردم ديدم از سال 1384 تا حالا عضو هستم
    زندگي با ما چكار كرد كه برنامه نويسي رو رها كرديم و به شغل ديگري روي آورديم

  27. #587
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    29

    Thumbs up سورس برنامه تلفن گویا

    سورس برنامه تلفن گویا با VB6
    منطبق با اکثر مودم ها و بردهای دیالوجیک و دانجین
    با استفاده از TAPI و Global Call API
    سورس کامل بدون DLL , OCX
    قابل ارائه بر روی کول دیسک

    امکاناتی شامل :
    اپراتوری خودکار
    فکس سنتر
    ارتباط با بانک اطلاعات
    نوبت دهی اتوماتیک
    صندوق صوتی
    و....

    فروش با قیمت استثنایی (کمتر از قیمت خود برنامه ) به اعضای انجمن برنامه نویس

    توضیح اینکه این برنامه در حال حاضر در 8 ارگان دولتی و 12 شرکت و موسسه خصوصی مشغول به کار است .
    ---------------------------
    msws.biz@gmail.com

  28. #588
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    29

    مجموعه کامل Visual Studio 6.0

    مجموعه کامل Visual Studio 6.0 بر روی 8 عدد سی دی

    CD1: Visual Studio 6.0

    CD2: MSDN 6.0

    CD3 : MSDN 6.0

    CD4: Add-On
    CD5: Component and Active X
    CD6,7,8 : Source Code (Farsi & InterNational)

    قیمت : 160000 ريال
    ارسال فوری

    -----------------------------------
    msws.biz@gmail.com


  29. #589
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ایران/رشت
    پست
    91

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    یه OCX که شامل چند تا چیزه
    1.کد کردن متن
    2.پیدا کردن نام ویندوز و چند بیتی بودنش
    3.ByteReverse
    4.کار با ریجستری
    5.دو تا لودینگ
    6.یه ماشین حساب

    اولین کارم بود...امیدوارم بدردتون بخوره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  30. #590
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ایران/رشت
    پست
    91

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    یه برنامه برای کار با رنگ...
    امیدوارم بدردتون بخوره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  31. #591
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    الگوریتم رسم خط با کمک الگوریتم DDA

    'with pset


    Dim x1, y1, x2, y2, stp As Integer
    Dim dx, dy As Integer


    '------------------------------
    x1 = 0
    x2 = 800
    y1 = 0
    y2 = 300
    '------------------------------
    dx = x2 - x1
    dy = y2 - y1

    If (dx <= dy) Then
    stp = dy
    Else
    stp = dx
    End If

    xinc = dx / stp
    yinc = dy / stp

    Dim i As Integer
    For i = 0 To stp

    PSet (x, y)
    x = x + xinc
    y = y + yinc
    Next


    ' with line

    Dim x1, y1, x2, y2, stp As Integer
    Dim dx, dy As Integer
    '------------------------------
    x1 = 0
    x2 = 800
    y1 = 0
    y2 = 300
    '------------------------------
    dx = x2 - x1
    dy = y2 - y1

    If (dx <= dy) Then
    stp = dy
    Else
    stp = dx
    End If

    xinc = dx / stp
    yinc = dy / stp

    Dim i, tx, ty As Integer
    tx = x + xinc
    ty = y + yinc

    For i = 1 To stp
    x = x + xinc
    y = y + yinc

    Line (x, y)-(tx, ty)

    tx = x
    ty = y
    Next

  32. #592
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    الگوریتم رسم دایره با الگوریتم پایه و اسپارس
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  33. #593
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

    اینم یه سورس که خودم همه ی ocx هاشو نوشتم و طوری calss نویسی کردم که کامل اشنا بشید با برنامه امید وارم به دردتون بخوره چون واقعا زحمت کشیدم براش . و chart 3D رو طوری نشوتم که اصلا سنگین نباشه تماما api هست و سبک و بی نظیر که حتی نمونش هم در نت نیست اگه بگردین ! این چارت قابلیت transparent هم داره

    هر چند وقت یه ocx مینویسم و میزارم که دوستان استفاده کنن و نظر هم بدن اگه دانلود نکنی از دستت رفته جدا میگم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله setroyd : پنج شنبه 09 خرداد 1392 در 15:57 عصر

صفحه 15 از 15 اولاول ... 5131415

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •