نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: رسم دایره با توجه به شعاع

  1. #1

    رسم دایره با توجه به شعاع

    می خوام که یک دایره با شعاع مشخص رسم کنم برای این کار باید از چه کدی استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط iranmsb مشاهده تاپیک
    می خوام که یک دایره با شعاع مشخص رسم کنم برای این کار باید از چه کدی استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    سلام.
    برای اینکار، از Overload ای استفاده کنید که مختصات مستطیل محیط به دایره رو بعنوان پارامتر قبول میکنه. بعنوان مثال، برای رسم یه دایره به شعاع r و به مختصات مرکز x,y، به اینگونه عمل کنید:


    g.DrawEllipse(Pens.Red, x - r, y - r, 2 * r, 2 * r);
    البته باید دقت کنید که x و y همواره بزرگتر مساوی r باشه. ضمنا، منظور از g، یه instance از کلاس System.Drawing.Graphics هستش.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار dot_net_lover2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    324
    مگه همینم این کار رو انجام نمیده ؟


    SolidBrush mySolidBrush = newSolidBrush(Color.Red);
    Pen myPen = newPen(mySolidBrush);
    //pictureBox1.CreateGraphics().DrawEllipse(myPen, x, y, r, r);
    //x,y ==> Center
    //r ==> Radius
    pictureBox1.CreateGraphics().DrawEllipse(myPen, 50, 100, 150, 150);
    //x = 50 y = 100 r = 150

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    مگه همینم این کار رو انجام نمیده ؟
    در واقع دایره ای به قطر 150 و در مکان X=50, Y=100 رسم میشه و بر اساس شعاع نیست.

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط dot_net_lover2 مشاهده تاپیک
    مگه همینم این کار رو انجام نمیده ؟


    SolidBrush mySolidBrush = newSolidBrush(Color.Red);
    Pen myPen = newPen(mySolidBrush);
    //pictureBox1.CreateGraphics().DrawEllipse(myPen, x, y, r, r);
    //x,y ==> Center
    //r ==> Radius
    pictureBox1.CreateGraphics().DrawEllipse(myPen, 50, 100, 150, 150);
    //x = 50 y = 100 r = 150

    خیر. کدی که شما نوشتید، باعث میشه تا دایره ای به مرکز x=125 و y=175 و شعاع 75 کشیده بشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •