نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ایجاد counter

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974

    ایجاد counter

    سلام دوستان عزیز
    من تازه از vbبه vb.net کوچ کرده ام.
    در ویژوال بیسیک ما برای ایجاد counterازدستور adodc.recordset.recordcount استفاده می کردیم.حال برای ایجاد همچین چیزی در
    ویژوال بیسیک دات نت از چه کدی استفاده می کنیم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeed_rezaei
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    430
    سلام.
    جواب سوالتون این میشه. اما باید بیشتر مطالعه کنید. کار با دیتابیس توی دات نت با ورژن 6 زمین تا آسمون فرق کرده.


    mydataset.tabels(0).rows.count

    البته روشهای دیگه ای هم هست. اما بهتره قبلش یه کمی بیشتر در مورد دیتابیس در دات نت مطالعه کنید

تاپیک های مشابه

  1. counter
    نوشته شده توسط setak در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 30 اردیبهشت 1385, 23:59 عصر
  2. اساس کار counter ها
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 24 دی 1384, 00:28 صبح
  3. counter
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 17 آذر 1382, 14:43 عصر
  4. Hit Counter
    نوشته شده توسط amuSoheil در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 06 شهریور 1382, 01:28 صبح
  5. این Counter رو اون پایین صفحات میبینید؟
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 تیر 1382, 07:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •