نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جمع یک ستون در گزارش توسط datareport

  1. #1

    جمع یک ستون در گزارش توسط datareport

    با سلام
    من در برنامه خودم یک گزارش تهیه کردم توسط datareport میخوام در قسمت پا ورقی جمع عدد های یک ستون را بدست بیاورم
    با تشکر

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    16
    ابتدا command propertiesکه datareport به آن بایند شده (وصل) را باز کنید با استفاده از برگههای gropingو سپس aggregatesمیتوانید مقدار دهی کنید و جمع ستونها وجمع کل را داشته باشید

  3. #3
    در دیتا رپورت می تونی یک کنترل به اسم Function به قسمت Page Footer خودت اضافه کنی و هویت اون فانکشن رو روی Sum بذاری و بعد مقدار DataField رو برابر با نام اون فیلدی که می خواهی جمعش رو ببینی می ذاری و سپس بعد از نمایش گزارش جمع اون ستون نمایش داد می شود


    فانکشن یک کنترل هست فرض کن مثل Text با این فرق که یه رویداد رو برات انجام می ده
    اونو می تونی از قسمت ToolBox همون جایی که Label-Text-Shape هستند به گزارشت اضافه کنی



    ASP.NET MVC / Entity Framework / Design Pattern
    XCode Objective-C IOS Developer



  4. #4
    سلام
    منم دقیقا الان میخوام همین کارو بکنم
    اما چند تا مشکل هست
    1. اولا Function به قسمت PageFooter اضافه نمیشه فقط به قسمت Report Footer اضافه میش
    2. حالا به همون قسمت که اضافه کردم بعد این کدها رو براش نوشتم اررور میداد ؟؟؟
     
    DataReport1.Sections(5).Controls("Function1").Data Field = "Remind"


    میشه راهنمایی کنید

    به طور خلاصه میخوام مجموع فیلد Remind در زیر این ستون در هر صفحه باشه اگر نشد در صفحه صفحه آخر باشه.

تاپیک های مشابه

  1. اشکال در DataReport
    نوشته شده توسط Mahyar Es. در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 25 مهر 1386, 22:00 عصر
  2. گزارش گیری با datareport
    نوشته شده توسط fateme_shourabi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 18 آبان 1385, 23:00 عصر
  3. تصویر در DataReport
    نوشته شده توسط Rezayat Mojtaba در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 19 اسفند 1384, 20:14 عصر
  4. فوکوس در DataReport
    نوشته شده توسط ehsan_ansaripoor در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 12 مهر 1384, 18:36 عصر
  5. استفاده از فیلد فانکشن جمع در datareport
    نوشته شده توسط مهدی ذوقی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 شهریور 1384, 01:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •