نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: حذف یک item از listbox

  1. #1

    حذف یک item از listbox

    چطور میشه آیتم انتخابی در listbox رو حذف کرد؟

  2. #2

    listBox1.Items.RemoveAt(5);


    5 شماره آیتم هست


    listBox1.SelectedIndex;

    شماره آیتم انتخاب شده رو برمیگردونه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار piroozman
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    48
    پست
    217

    Thumbs down

    نقل قول نوشته شده توسط hassan razavi مشاهده تاپیک

    listBox1.Items.RemoveAt(5);


    5 شماره آیتم هست


    listBox1.SelectedIndex;

    شماره آیتم انتخاب شده رو برمیگردونه
    البته بهتره که شما از یک شرط یا از یک try و cach استفاده کنید تا اگر کاربر ایتمی را انتخاب نکرده بود و بر روی کلید حذف کلیک کرد برنامه با مشکل واجه نشه
    مثلا کد زیر
    int n;

    n =
    this.listBox1.SelectedIndex;
    if(n>=0)
    this.listBox1.Items.RemoveAt(n);

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار piroozman
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    48
    پست
    217

    Thumbs down حذف کردن یک آیتم

    نقل قول نوشته شده توسط hassan razavi مشاهده تاپیک

    listBox1.Items.RemoveAt(5);


    5 شماره آیتم هست


    listBox1.SelectedIndex;

    شماره آیتم انتخاب شده رو برمیگردونه
    شما باید از یک شرط برای کنترل حذفهایتان استفاده کنید
    مثلا کد زیر
    int n;

    n =
    this.listBox1.SelectedIndex;
    if(n>=0)
    this.listBox1.Items.RemoveAt(n);

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار piroozman
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    48
    پست
    217

    Thumbs down حذف کردن یک آیتم

    نقل قول نوشته شده توسط hassan razavi مشاهده تاپیک

    listBox1.Items.RemoveAt(5);


    5 شماره آیتم هست


    listBox1.SelectedIndex;

    شماره آیتم انتخاب شده رو برمیگردونه
    شما باید از یک شرط برای کنترل حذف ایتمهایتان استفاده کنید مثلا کد زیر
    int n;

    n =
    this.listBox1.SelectedIndex;
    if(n>=0)
    this.listBox1.Items.RemoveAt(n);

  6. #6
    دوست عزیز از کد زیر استفاده کن
    در صورتی که فقط کاربر یک گزینه را انتخاب کرده باشد
    listBox1.Items.Remove(listBox1.SelectedItem);

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531
    با سلام من میخوام با انتخاب یک آیتم از لیست باکس enbleاون آیتم false بشه یعنی دیگه قابل انتخاب نباشه چیکار باید بکنم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار piroozman
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    48
    پست
    217

    Thumbs down false کردن enable لیست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط danial82 مشاهده تاپیک
    با سلام من میخوام با انتخاب یک آیتم از لیست باکس enbleاون آیتم false بشه یعنی دیگه قابل انتخاب نباشه چیکار باید بکنم
    در رویداد selectindex لیست باکس خود کد زیر را وارد کنید:
    ;this.listBox1.Enabled = false

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531
    نقل قول نوشته شده توسط piroozman مشاهده تاپیک
    در رویداد selectindex لیست باکس خود کد زیر را وارد کنید:
    ;this.listBox1.Enabled = false
    فکر میکنم منظورتون SelectedIndexChanged این رویداد باشه از طرفی من خود لیست باکس و نمیخوام Enabled رو false کنم میخوام آیتم انتخاب شده رو Enabled رو false کنم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531
    یعنی تا حالا واسه کسی چنین مشکلی پیش نیومده؟

تاپیک های مشابه

  1. نمایش تعداد Item های متغیر در listbox های gridview
    نوشته شده توسط anahita_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 آذر 1390, 21:00 عصر
  2. تفاوت item template و edit item template
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 29 مرداد 1386, 18:55 عصر
  3. اضافه کردن Item به منوی های ویندوز
    نوشته شده توسط dr_g در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 07 مرداد 1385, 17:33 عصر
  4. وقتی روی item دیتا گرید کلیک می کنیم...
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 تیر 1384, 19:33 عصر
  5. دسترسی به کنترل پنل و IIS Item
    نوشته شده توسط gh_fereydonpoor در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 26 تیر 1383, 06:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •