نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: مشکل در گالری تصاویر

  1. #1

    مشکل در گالری تصاویر

    سلام،
    من یک گالری عکس درست نمودم فقط نمایش آن کامل نیست...فایل ضمیمه مشکل را بهتر نشان میدهد...عکسها تکرار نشان داده میشود...


    $select = mysql_query("SELECT * FROM gallery ORDER BY id DESC") or die(mysql_error());
    echo "<table align=center>";
    while($r = mysql_fetch_array($select)){
    // extract($r);
    $pic = $r['image'];
    $pic = "UploadedImage/".$pic;
    $id = $r['id'];
    ?>
    <tr>
    <td align="center"><b><?php print($r['title']); ?></b></td>
    <td align="center"><b><?php print($r['title']); ?></b></td>
    <td align="center"><b><?php print($r['title']); ?></b></td>
    <td align="center"><b><?php print($r['title']); ?></b></td>
    <td align="center"><b><?php print($r['title']); ?></b></td>
    <td align="center"><b><?php print($r['title']); ?></b></td>
    <td align="center"><b><?php print($r['title']); ?></b></td>
    </tr>

    <tr>
    <td align="center"><?php print($r['description']); ?></td>
    <td align="center"><?php print($r['description']); ?></td>
    <td align="center"><?php print($r['description']); ?></td>
    <td align="center"><?php print($r['description']); ?></td>
    <td align="center"><?php print($r['description']); ?></td>
    <td align="center"><?php print($r['description']); ?></td>
    <td align="center"><?php print($r['description']); ?></td>
    </tr>

    <tr>
    <td align="center"><?php print("<img width=150 height=150 src='$pic'>"); ?></td>
    <td align="center"><?php print("<img width=150 height=150 src='$pic'>"); ?></td>
    <td align="center"><?php print("<img width=150 height=150 src='$pic'>"); ?></td>
    <td align="center"><?php print("<img width=150 height=150 src='$pic'>"); ?></td>
    <td align="center"><?php print("<img width=150 height=150 src='$pic'>"); ?></td>
    <td align="center"><?php print("<img width=150 height=150 src='$pic'>"); ?></td>
    <td align="center"><?php print("<img width=150 height=150 src='$pic'>"); ?></td>
    </tr>

    <tr>
    <td align="center"><?php print("<a href=\"admin.php?action=edit&amp;id=$id\">Edit</a>"); ?></td>
    <td align="center"><?php print("<a href=\"admin.php?action=edit&amp;id=$id\">Edit</a>"); ?></td>
    <td align="center"><?php print("<a href=\"admin.php?action=edit&amp;id=$id\">Edit</a>"); ?></td>
    <td align="center"><?php print("<a href=\"admin.php?action=edit&amp;id=$id\">Edit</a>"); ?></td>
    <td align="center"><?php print("<a href=\"admin.php?action=edit&amp;id=$id\">Edit</a>"); ?></td>
    <td align="center"><?php print("<a href=\"admin.php?action=edit&amp;id=$id\">Edit</a>"); ?></td>
    <td align="center"><?php print("<a href=\"admin.php?action=edit&amp;id=$id\">Edit</a>"); ?></td>
    </tr>

    <tr>
    <td align="center"><?php print("<a href=\"admin.php?action=delete&amp;id=$id\">Delete </a>"); ?></td>
    <td align="center"><?php print("<a href=\"admin.php?action=delete&amp;id=$id\">Delete </a>"); ?></td>
    <td align="center"><?php print("<a href=\"admin.php?action=delete&amp;id=$id\">Delete </a>"); ?></td>
    <td align="center"><?php print("<a href=\"admin.php?action=delete&amp;id=$id\">Delete </a>"); ?></td>
    <td align="center"><?php print("<a href=\"admin.php?action=delete&amp;id=$id\">Delete </a>"); ?></td>
    <td align="center"><?php print("<a href=\"admin.php?action=delete&amp;id=$id\">Delete </a>"); ?></td>
    <td align="center"><?php print("<a href=\"admin.php?action=delete&amp;id=$id\">Delete </a>"); ?></td>
    </tr>

    <tr>
    <td align="center"><?php print("<a href=\"full.php?id=$id\">Full Image</a>"); ?></td>
    <td align="center"><?php print("<a href=\"full.php?id=$id\">Full Image</a>"); ?></td>
    <td align="center"><?php print("<a href=\"full.php?id=$id\">Full Image</a>"); ?></td>
    <td align="center"><?php print("<a href=\"full.php?id=$id\">Full Image</a>"); ?></td>
    <td align="center"><?php print("<a href=\"full.php?id=$id\">Full Image</a>"); ?></td>
    <td align="center"><?php print("<a href=\"full.php?id=$id\">Full Image</a>"); ?></td>
    <td align="center"><?php print("<a href=\"full.php?id=$id\">Full Image</a>"); ?></td>
    </tr>

    <?php
    }
    echo "</table>";
    ?>



    من میخواهم که اول هفت عکس را در یک سطر نمایش داده بعدا از سطر بعدی شروع گردد...
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار peyman1987
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    strHome$
    پست
    270
    خوب دوست عزیز وقتی توی حلقه شما هفت تا عکس از یک نوع مقداردهی میکنین باید هم هفت تا تکراری نمایش بده دیگه.
    در ضمن لطف کنین همیشه کداتون رو تمیز بنویسین تا در درجه اول خودتون برای مرورش اذیت نشین.
    کد زیر رو همینجوری نوشتم ولی فکر کنم جواب بده.


    <?PHP
    $select = mysql_query("SELECT * FROM gallery ORDER BY id DESC LIMIT 7") or die(mysql_error());
    echo "<table align=center><TR>";
    while($r = mysql_fetch_array($select))
    {
    $pic = $r['image'];
    $pic = "UploadedImage/".$pic;
    $id = $r['id'];
    ?>
    <TD>
    <TABLE Style="Width:100%;Text-Align:Center">
    <TR>
    <TD>
    <B>
    <?php print($r['title']); ?>
    </B>
    <BR>
    <?php print($r['description']); ?>
    <BR>
    <?php print("<img width=150 height=150 src='$pic'>"); ?>
    <BR>
    <?php print("<a href='admin.php?action=edit&amp;id=$id'>Edit</a>"); ?>
    <BR>
    <?php print("<a href='admin.php?action=delete&amp;id=$id'>Delete</a>"); ?>
    <BR>
    <?php print("<a href='full.php?id=$id'>Full Image</a>"); ?>
    </TD>
    </TR>
    </TABLE>
    </TD>
    <?php
    }
    echo "</TR></table>";
    ?>

  3. #3

    <div id="imagesgallery">
    <!--
    این رو به عنوان خروجی هر سطرت قرار بده
    -->

    <div style="float:right; width: 14.25%;">
    <img src="imagesourse.gif" alt="image description" />
    </div>

    <!--
    این رو به عنوان خروجی هر سطرت قرار بده
    -->
    </div>


    وقتی یک PHP کار حرفه ای هستی که بتونی HTML رو خوب درک کنی!!!

    استفاده از Table کم کم داره منسوخ میشه !!! CSS داره قدرتمند تر میشه و خیلی از تگ های HTML رو بلا استفاده کرده !!! و کاربرد خودشو ثابت !!!

    بهتره در مورد استاندارد ها و تکنیک های جدید طراحی HTML نیز تحقیق کنی !!!

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط peyman1987 مشاهده تاپیک
    خوب دوست عزیز وقتی توی حلقه شما هفت تا عکس از یک نوع مقداردهی میکنین باید هم هفت تا تکراری نمایش بده دیگه.
    در ضمن لطف کنین همیشه کداتون رو تمیز بنویسین تا در درجه اول خودتون برای مرورش اذیت نشین.
    کد زیر رو همینجوری نوشتم ولی فکر کنم جواب بده.


    <?PHP
    $select = mysql_query("SELECT * FROM gallery ORDER BY id DESC LIMIT 7") or die(mysql_error());
    echo "<table align=center><TR>";
    while($r = mysql_fetch_array($select))
    {
    $pic = $r['image'];
    $pic = "UploadedImage/".$pic;
    $id = $r['id'];
    ?>
    <TD>
    <TABLE Style="Width:100%;Text-Align:Center">
    <TR>
    <TD>
    <B>
    <?php print($r['title']); ?>
    </B>
    <BR>
    <?php print($r['description']); ?>
    <BR>
    <?php print("<img width=150 height=150 src='$pic'>"); ?>
    <BR>
    <?php print("<a href='admin.php?action=edit&amp;id=$id'>Edit</a>"); ?>
    <BR>
    <?php print("<a href='admin.php?action=delete&amp;id=$id'>Delete</a>"); ?>
    <BR>
    <?php print("<a href='full.php?id=$id'>Full Image</a>"); ?>
    </TD>
    </TR>
    </TABLE>
    </TD>
    <?php
    }
    echo "</TR></table>";
    ?>
    تشکر دوست عزیز، چند مشکل هنوز وجود دارد
    1. درصورتیکه تعدادتصاویر از هفت زیاد شود به سطر بعدی تصاویر دیگر را نشان نمیدهد...
    2. درصورتیکه تعداد کاراکترهای فیلد عنوان و فیلد توضیح زیاد باشد دریک خط قرارمیگیرد یعنی از طول تصویر زیادتر میگردد، و من نمیخواهم که از طول تصویر زیادتر گردد، زمانیکه تعدادکاراکترهاازطول تطویر زیاد باشد بشکند

    لطفا مرادرین قسمت نیز کمک نمایید...

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط sweb مشاهده تاپیک

    <div id="imagesgallery">
    <!--
    این رو به عنوان خروجی هر سطرت قرار بده
    -->

    <div style="float:right; width: 14.25%;">
    <img src="imagesourse.gif" alt="image description" />
    </div>

    <!--
    این رو به عنوان خروجی هر سطرت قرار بده
    -->
    </div>


    وقتی یک PHP کار حرفه ای هستی که بتونی HTML رو خوب درک کنی!!!

    استفاده از Table کم کم داره منسوخ میشه !!! CSS داره قدرتمند تر میشه و خیلی از تگ های HTML رو بلا استفاده کرده !!! و کاربرد خودشو ثابت !!!

    بهتره در مورد استاندارد ها و تکنیک های جدید طراحی HTML نیز تحقیق کنی !!!
    دوست عزیز، میشه لطفا بیشتر توضیح دهید، چون من آنقدر آشنایی ندارم...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار peyman1987
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    strHome$
    پست
    270
    نقل قول نوشته شده توسط tanha2007 مشاهده تاپیک
    تشکر دوست عزیز، چند مشکل هنوز وجود دارد
    1. درصورتیکه تعدادتصاویر از هفت زیاد شود به سطر بعدی تصاویر دیگر را نشان نمیدهد...
    2. درصورتیکه تعداد کاراکترهای فیلد عنوان و فیلد توضیح زیاد باشد دریک خط قرارمیگیرد یعنی از طول تصویر زیادتر میگردد، و من نمیخواهم که از طول تصویر زیادتر گردد، زمانیکه تعدادکاراکترهاازطول تطویر زیاد باشد بشکند

    لطفا مرادرین قسمت نیز کمک نمایید...
    درسته من فکر کردم شما میخواین فقط 7 تصویر اول نشان داده بشن.
    درباره مشکل دومتون هم فکر کنم کد زیر همشون رو حل کنه.


    <?PHP
    $select = mysql_query("SELECT * FROM gallery ORDER BY id DESC LIMIT 7") or die(mysql_error());
    echo "<table align=center Style='Width:100%'><TR>";
    $intPerRow = 7;
    $intCounter = 1;
    while($r = mysql_fetch_array($select))
    {
    $pic = $r['image'];
    $pic = "UploadedImage/".$pic;
    $id = $r['id'];
    ?>
    <TD>
    <TABLE Style="Width:150%;Text-Align:Center">
    <TR>
    <TD style="width:100%">
    <B>
    <?php print($r['title']); ?>
    </B>
    <BR>
    <?php print($r['description']); ?>
    <BR>
    <?php print("<img width=150 height=150 src='$pic'>"); ?>
    <BR>
    <?php print("<a href='admin.php?action=edit&amp;id=$id'>Edit</a>"); ?>
    <BR>
    <?php print("<a href='admin.php?action=delete&amp;id=$id'>Delete</a>"); ?>
    <BR>
    <?php print("<a href='full.php?id=$id'>Full Image</a>"); ?>
    </TD>
    </TR>
    </TABLE>
    </TD>
    <?php
    if($intCounter % $intPerRow == 0)
    PRINT("</tr><tr>");
    }
    echo "</TR></table>";
    ?>

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط peyman1987 مشاهده تاپیک
    درسته من فکر کردم شما میخواین فقط 7 تصویر اول نشان داده بشن.
    درباره مشکل دومتون هم فکر کنم کد زیر همشون رو حل کنه.


    <?PHP
    $select = mysql_query("SELECT * FROM gallery ORDER BY id DESC LIMIT 7") or die(mysql_error());
    echo "<table align=center Style='Width:100%'><TR>";
    $intPerRow = 7;
    $intCounter = 1;
    while($r = mysql_fetch_array($select))
    {
    $pic = $r['image'];
    $pic = "UploadedImage/".$pic;
    $id = $r['id'];
    ?>
    <TD>
    <TABLE Style="Width:150%;Text-Align:Center">
    <TR>
    <TD style="width:100%">
    <B>
    <?php print($r['title']); ?>
    </B>
    <BR>
    <?php print($r['description']); ?>
    <BR>
    <?php print("<img width=150 height=150 src='$pic'>"); ?>
    <BR>
    <?php print("<a href='admin.php?action=edit&amp;id=$id'>Edit</a>"); ?>
    <BR>
    <?php print("<a href='admin.php?action=delete&amp;id=$id'>Delete</a>"); ?>
    <BR>
    <?php print("<a href='full.php?id=$id'>Full Image</a>"); ?>
    </TD>
    </TR>
    </TABLE>
    </TD>
    <?php
    if($intCounter % $intPerRow == 0)
    PRINT("</tr><tr>");
    }
    echo "</TR></table>";
    ?>
    تشکر یک دنیا...فقط باید LIMIT 7 باید حذف شود...همچنانintCounter $ باید افزایش نماید...
    مشکل دوم هنوز حل نگردیده، اگر تعداد کاراکترها زیاد باشد خط امتداد پیدا مینماید ولی نمیشکند، لطفا این قسمت را نیز بامن همکاری نمایید...تشکر یک دنیا

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار peyman1987
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    strHome$
    پست
    270
    درسته ممنون که یادآوری کردین درسته اون دو تا مشکل باید حل بشه.
    درباره مشکل دومتون اگه میشه یه عکس از صفحه ای که توش خط امتداد پیدا کرده بزارین تا اون مشکل هم حل بشه.

  9. #9
    اون تکنیک درصد مشخص شده (14.25%) یعنی درصدی که Div یک تصویر در تگ اصلی (imagesgallery) فضا در اختیار داره !!!

    یعنی حاصل 100 تقسیم بر 7 ...

    و هشتمین تصویر در سطر بعدی قرار میگیره و همینطرو الی آخر !!!

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط peyman1987 مشاهده تاپیک
    درسته ممنون که یادآوری کردین درسته اون دو تا مشکل باید حل بشه.
    درباره مشکل دومتون اگه میشه یه عکس از صفحه ای که توش خط امتداد پیدا کرده بزارین تا اون مشکل هم حل بشه.

    سلام و تشکر...
    اگر لطف نمایید نمایش این تصاویر بصورت درست دربیاد ممنون میشم...
    هم چنان بعد از هر سطر اگر یک خط (hr) قرار بگیرد ...
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار peyman1987
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    strHome$
    پست
    270
    دوست من فکر کنم این دیگه درست کار کنه اگه بازم متن بیرون زد کافیه عدد 22 توی تابع wordwrap رو کم کنین.

    <?PHP
    $select = mysql_query("SELECT * FROM gallery ORDER BY id DESC") or die(mysql_error());
    echo "<table align=center Style='Width:100%'><TR>";
    $intPerRow = 7;
    $intCounter = 1;
    while($r = MYSQL_FETCH_ARRAY($select))
    {
    $pic = $r['image'];
    $pic = "UploadedImage/".$pic;
    $id = $r['id'];
    ?>
    <TD>
    <TABLE Style="Width:150%;Text-Align:Center">
    <TR>
    <TD style="width:100%">
    <B>
    <?php print($r['title']); ?>
    </B>
    <BR>
    <?php print(wordwrap($r['description'],22,"<BR>")); ?>
    <BR>
    <?php print("<img width=150 height=150 src='$pic'>"); ?>
    <BR>
    <?php print("<a href='admin.php?action=edit&amp;id=$id'>Edit</a>"); ?>
    <BR>
    <?php print("<a href='admin.php?action=delete&amp;id=$id'>Delete</a>"); ?>
    <BR>
    <?php print("<a href='full.php?id=$id'>Full Image</a>"); ?>
    </TD>
    </TR>
    </TABLE>
    </TD>
    <?php
    if($intCounter % $intPerRow == 0)
    PRINT("</tr>
    <TR Style='Height:20px'>
    <TD ColSpan='$intPerRow'>
    <HR>
    </TD>
    </TR>
    <tr>");
    $intCounter++;
    }
    echo "</TR></table>";
    ?>

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار peyman1987
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    strHome$
    پست
    270
    نقل قول نوشته شده توسط sweb مشاهده تاپیک
    اون تکنیک درصد مشخص شده (14.25%) یعنی درصدی که Div یک تصویر در تگ اصلی (imagesgallery) فضا در اختیار داره !!!

    یعنی حاصل 100 تقسیم بر 7 ...

    و هشتمین تصویر در سطر بعدی قرار میگیره و همینطرو الی آخر !!!
    دوست عزیز ممنون که توجه میکنین.
    ولی مثل اینکه این دوستمون میل دارن از جدول استفاده کنن.

    منم به دوستمون توصیه میکنم که همونطور که جناب sweb فرمودن بهتره دیگه استفاده از جدول رو بزارین کنار و مطالعاتتون درباره CSS و طراحی Tableless رو شروع کنین. هم کدتون قشنگتر میشه هم استاندارده و هم حجم کد خیلی کمتره.
    آخرین ویرایش به وسیله peyman1987 : پنج شنبه 26 مهر 1386 در 17:04 عصر دلیل: غلط املايي

  13. #13
    دوست عزیز ممنون که توجه میکنین.
    ولی مثل اینکه این دوستمون میل دارن از جدول استفاده کنن.
    متوجه ام !!!

    ولی خب این سولات بدلیل عدم شناخت کافی HTML هستش !!! وگرنه یک کوئری و printf گرفتن که عمل ساده ای هست تو PHP !!!

    دوست عزیز، میشه لطفا بیشتر توضیح دهید، چون من آنقدر آشنایی ندارم...
    بهتره به بخش HTML بری و سعی کنی اول یک جدول به همون صورتی کی میخای درست کنی بعد سعی کنی پارامتراشو مثل alt و src تصویر و .... رو بصورت دینامیک از دیتابیست بگیری !!!

  14. #14
    نقل قول نوشته شده توسط peyman1987 مشاهده تاپیک
    دوست من فکر کنم این دیگه درست کار کنه اگه بازم متن بیرون زد کافیه عدد 22 توی تابع wordwrap رو کم کنین.

    <?PHP
    $select = mysql_query("SELECT * FROM gallery ORDER BY id DESC") or die(mysql_error());
    echo "<table align=center Style='Width:100%'><TR>";
    $intPerRow = 7;
    $intCounter = 1;
    while($r = MYSQL_FETCH_ARRAY($select))
    {
    $pic = $r['image'];
    $pic = "UploadedImage/".$pic;
    $id = $r['id'];
    ?>
    <TD>
    <TABLE Style="Width:150%;Text-Align:Center">
    <TR>
    <TD style="width:100%">
    <B>
    <?php print($r['title']); ?>
    </B>
    <BR>
    <?php print(wordwrap($r['description'],22,"<BR>")); ?>
    <BR>
    <?php print("<img width=150 height=150 src='$pic'>"); ?>
    <BR>
    <?php print("<a href='admin.php?action=edit&amp;id=$id'>Edit</a>"); ?>
    <BR>
    <?php print("<a href='admin.php?action=delete&amp;id=$id'>Delete</a>"); ?>
    <BR>
    <?php print("<a href='full.php?id=$id'>Full Image</a>"); ?>
    </TD>
    </TR>
    </TABLE>
    </TD>
    <?php
    if($intCounter % $intPerRow == 0)
    PRINT("</tr>
    <TR Style='Height:20px'>
    <TD ColSpan='$intPerRow'>
    <HR>
    </TD>
    </TR>
    <tr>");
    $intCounter++;
    }
    echo "</TR></table>";
    ?>
    تشکر زیاد دوست عزیز، فقط اگر توضیحات مربوط یک عکس زیاد باشد نوشته های درست میشکند، ولی تصاویر دیگر که توضیحات شان در یک خط قرار دارد همردیف آن تصویریکه توضیحات آن بیشتر از یک خط است قرار نمیگیرد...میشه لطفا مرا همراهی نمایید

  15. #15
    نقل قول نوشته شده توسط sweb مشاهده تاپیک
    متوجه ام !!!

    ولی خب این سولات بدلیل عدم شناخت کافی HTML هستش !!! وگرنه یک کوئری و printf گرفتن که عمل ساده ای هست تو PHP !!!



    بهتره به بخش HTML بری و سعی کنی اول یک جدول به همون صورتی کی میخای درست کنی بعد سعی کنی پارامتراشو مثل alt و src تصویر و .... رو بصورت دینامیک از دیتابیست بگیری !!!
    تشکر دوست عزیز از رهنمایی شما، من حتما این کار را انجام میدهم

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار peyman1987
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    strHome$
    پست
    270
    امیدوارم این دیگه مشکل رو حل کنه


    <?PHP
    $select = mysql_query("SELECT * FROM gallery ORDER BY id DESC") or die(mysql_error());
    echo "<table align=center Style='Width:100%'><TR>";
    $intPerRow = 7;
    $intCounter = 1;
    while($r = MYSQL_FETCH_ARRAY($select))
    {
    $pic = $r['image'];
    $pic = "UploadedImage/".$pic;
    $id = $r['id'];
    ?>
    <TD>
    <TABLE Style="Width:150%;Text-Align:Center">
    <TR>
    <TD style="width:100%">
    <B>
    <?php print($r['title']); ?>
    </B>
    <BR>
    <?php print(wordwrap($r['description'],22,"<BR>")); ?>
    </TD>
    </TR>
    <TR>
    <TD>
    <?php print("<img width=150 height=150 src='$pic'>"); ?>
    <BR>
    <?php print("<a href='admin.php?action=edit&amp;id=$id'>Edit</a>"); ?>
    <BR>
    <?php print("<a href='admin.php?action=delete&amp;id=$id'>Delete</a>"); ?>
    <BR>
    <?php print("<a href='full.php?id=$id'>Full Image</a>"); ?>
    </TD>
    </TR>
    </TABLE>
    </TD>
    <?php
    if($intCounter % $intPerRow == 0)
    PRINT("</tr>
    <TR Style='Height:20px'>
    <TD ColSpan='$intPerRow'>
    <HR>
    </TD>
    </TR>
    <tr>");
    $intCounter++;
    }
    echo "</TR></table>";
    ?>

  17. #17
    تشکر، ولی
    1. فقط اگر عکس آخر یا وسط توضیحات آن زیاد باشد اصلا wrap کار نمیکند
    2. اگر عکس اول توضیحات آن زیاد باشد فقط عکس های دیگر یک خط پایین میایند

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار peyman1987
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    strHome$
    پست
    270
    عکس بزارین من نفهمیدم مشکل چیه

  19. #19


    <?php
    $select = mysql_query("SELECT * FROM gallery ORDER BY id DESC") or die(mysql_error());
    echo "<table align=center Style='Width:1136'><TR>";
    $intPerRow = 7;
    $intCounter = 1;
    $space = " --------- ";
    while($r = MYSQL_FETCH_ARRAY($select))
    {
    $pic = $r['image'];
    $pic = "UploadedImage/".$pic;
    $id = $r['id'];
    ?>
    <TD>
    <TABLE Style="Width:1136;Text-Align:Center">
    <TR>
    <TD>
    <B>
    <?php print($r['title']); ?>
    </B>
    <BR>
    <?php print(wordwrap($r['description'],22,"<BR>")); ?>
    <BR>
    <?php print("<a href='full.php?id=$id'><img alt='Full Screen Image' width=150 height=150 src='$pic'></a>"); ?>
    <BR>
    <?php print("<a href='admin.php?action=edit&amp;id=$id'>Edit</a>"); ?>
    <?php echo $space;?>
    <?php print("<a href=\"admin.php?action=delete&amp;id=$id\" onclick=\"if(confirm('Are you sure deleting the selected IMAGE?')) document.location=this.src; else return false;\">Delete</a>"); ?>
    </TD>
    </TR>
    </TABLE>
    </TD>
    <?php
    if($intCounter % $intPerRow == 0)
    PRINT("</tr>
    <TR Style='Height:20px'>
    <TD ColSpan='$intPerRow'>
    <HR width=1136>
    </TD>
    </TR>
    <tr>");
    $intCounter++;
    }
    echo "</TR></table>";
    ?>

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار peyman1987
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    strHome$
    پست
    270
    الان شما میخواین عکساتون توی یه ردیف باشن؟؟؟
    یا میخواین تیتر عکسها تو یه ردیف باشن؟؟؟
    شایدم میخواین هم عکسها و هم تصاویر در یه ردیف باشن؟؟؟

    بیشتر توضیح بدین.

  21. #21
    بلی دقیقا من میخواهم که هم تیتر و هم تصاویر در یه ردیف باشن؟؟؟

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار peyman1987
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    strHome$
    پست
    270
    دوست من کدی که شما نوشتی بهینه نیست برای همین هم همش با مشکل بر میخوری. بهتره از الان بفکر کنار گذاشتن جدول و استفاده از div باشی ( یه توصیه دوستانه بود ).
    حالا شاید با این کد دیگه مشکلت رفع شد.


    <?PHP
    $select = mysql_query("SELECT * FROM gallery ORDER BY id DESC") or die(mysql_error());
    echo "<table align=center Style='Width:100%'><TR>";
    $intPerRow = 7;
    $intCounter = 1;
    while($r = MYSQL_FETCH_ARRAY($select))
    {
    $pic = $r['image'];
    $pic = "UploadedImage/".$pic;
    $id = $r['id'];
    ?>
    <TD>
    <TABLE Style="Width:150%;Text-Align:Center;Height:100%">
    <TR VAlign="Top">
    <TD style="Width:100%">
    <B>
    <?php print($r['title']); ?>
    </B>
    <BR>
    <?php print(wordwrap($r['description'],22,"<BR>")); ?>
    </TD>
    </TR>
    <TR VAlign="Bottom">
    <TD>
    <?php print("<img width=150 height=150 src='$pic'>"); ?>
    <BR>
    <?php print("<a href='admin.php?action=edit&amp;id=$id'>Edit</a>"); ?>
    <BR>
    <?php print("<a href='admin.php?action=delete&amp;id=$id'>Delete</a>"); ?>
    <BR>
    <?php print("<a href='full.php?id=$id'>Full Image</a>"); ?>
    </TD>
    </TR>
    </TABLE>
    </TD>
    <?php
    if($intCounter % $intPerRow == 0)
    PRINT("</tr>
    <TR Style='Height:20px'>
    <TD ColSpan='$intPerRow'>
    <HR>
    </TD>
    </TR>
    <tr>");
    $intCounter++;
    }
    echo "</TR></table>";
    ?>

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار hentjanson
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    442
    سلام دوستان عالی بود فقط کد ورود هم بزارین برای ورود اطلاعات مرسی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •