نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فهمیدن اسم سرور SQL در C#‎

  1. #1

    فهمیدن اسم سرور SQL در C#‎

    فهمیدن اسم سرور SQL در C#‎
    من برای فهمیدن اسم سرور SQL در C#‎ دستوارت زیر را وارد کردم



    Namelist list1 = new ApplicationClass.ListAvailableSQLServers();
    m=list1.Item(1).ToString();


    با خطای زیر مواجه شدم


    C:\Documents and Settings\User\My Documents\Visual Studio Projects\WindowsApplication1\Form1.cs(77): The type or namespace name 'Namelist' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)



    لطفا در حل این مساله منرا یاری کنید

  2. #2
    دوست عزیز لازم نیست که برای اینکه سوالتان در صدر جدول بیاد ، سوالتون رو جدید مطرح کنید.
    اگه یه پیغام به سوال قبلیتون اضاف کنید ، خودش میاد صدر جدول

  3. #3

    تقاضای پاسخ

    من برای چندین بار سوال خودم را تکرار کردم اگه می شه جواب منو بدید

  4. #4
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597

    System.Data.DataTable DataTable_SQLServers = System.Data.Sql.SqlDataSourceEnumerator.Instance.G etDataSources();
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahboube
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شيراز
    سن
    36
    پست
    596

    نقل قول: فهمیدن اسم سرور SQL در C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط رضا عربلو مشاهده تاپیک

    System.Data.DataTable DataTable_SQLServers = System.Data.Sql.SqlDataSourceEnumerator.Instance.G etDataSources();
    سلام من از اين دستور وهمينطور از smo براي گرفتن اسم سرور هاي شبكه استفاده مي كنم.ولي بعضي مواقع سروري رو پيدا نمي كنه.چرا؟firewall رو هم خاموش مي كنم.
    نكته:توي ويندوز سون پيدا نمي كرد كه من سرويس sql server browser رو strat كردم.و نام سرور خود كامپيوتر رو پيدا كرد ولي بقيه رو نه.
    چرا؟
    ممنون.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •