نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: جلوگیری از باز شدن یک صفحه در ویندو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehrdad201
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شمال ایران (مازندران)
    پست
    587

    جلوگیری از باز شدن یک صفحه در ویندو

    سلام

    میخوام کاری کنم که وقتی یه یوزر صفحه مربوط به اطلاعاتش رو توی صفحه بروزر باز کرده دیگه نتونه توی یه تب دیگه همین صفحه رو باز کنه.

    آیا راهی برای جلوگیری از این کار هست ؟!؟!؟!؟!

  2. #2
    میتونی از یه session استفاده کنی. وقتی کسی وارد اون صفحه میشه مقدار session رو بررسی کنی اگه مثلا session وجود نداره مقدار اونو ff بزاری بعد از خروج کاربر هم session رو پاک کنی. حالا اگه کاربری وارد شد و مقدار session هنوز ff بود صفحه رو به جای دیگه redirect کنی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehrdad201
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شمال ایران (مازندران)
    پست
    587
    یه مشکل هست

    اگه کاربر صفحه رو رفرش کنه چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟


    چون سشن مقدار داره ریدایرکت میشه به یه صفحه دیگه
    درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟

  4. #4
    این مشکل رو هم میتونی با !ispostback مرتفع کنی...

    موفق باشی....

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mehrdad201
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شمال ایران (مازندران)
    پست
    587
    میتونی به من بگید خروج از صفحه فعلی رویدادش چیه !؟؟؟!!

    وقتی که طرف از این صفحه میره یه صفحه دیگه من کجا باید سشن رو پاک کنم.

  6. #6
    توی روال session_End فایل global.asax....

  7. #7
    توی روال session_End فایل global.asax....
    روالی برای هنگامی که پنجره مرور گر بسته میشه یا به صفحه دیگه می ره برای ASP.NET وجود نداره

    تنها تشخیصی که می تونی داشته باشه رویداد onunload است. برای اجرای دستوراتت توی ASP.NET هم از AJAX استفاده بکنی

  8. #8
    اگه اون صفحه توی سایت خودت باشه باید از متد Page_Unload استفاده کنی ولی اگه کاربر به یک سایت دیگه بره باید از Session_End استفاده کنی (البته نیازی هم نیست به این دومی چون دیگه کاربر توی سایت شما نیست)
    Session_End وقتی اتفاق میفته که کابر کلا از سایت بره بیرون ولی Page_Unload وقتی اتفاق میفته که کاربر از صفحه میره بیرون.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mehrdad201
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شمال ایران (مازندران)
    پست
    587
    دوست عزیز

    یه مثال در مورد این page_Unload برای من میزنید.

    من موفق نشدم ازش استفاده کنم. این تابع رو در صفحه قرار دادم اما هر موقع صفحه لود میشه این تابع خودبخود فراخوانی میشه. (نه موقع خارج شدن از صفحه)

    لطفا یکی ما رو راهنمایی کنه.

    ممنون

  10. #10
    اگه اون صفحه توی سایت خودت باشه باید از متد Page_Unload استفاده کنی ولی اگه کاربر به یک سایت دیگه بره باید از Session_End استفاده کنی (البته نیازی هم نیست به این دومی چون دیگه کاربر توی سایت شما نیست)
    تنها تشخیصی که می تونی داشته باشه رویداد onunload است. برای اجرای دستوراتت توی ASP.NET هم از AJAX استفاده بکنی
    منظورم از onunload مربوط به تگ body بود که با استفاده از javascript باید اقدام به ارسال اطلاعات به سایت کنید:

    <body onunload="pageUnloaded()">



    <script type="text/javascript" language="javascript">
    function pageUnloaded()
    {
    // دستورات فراخوانی تابع آژاکس رو اینجا بنویس
    }
    </script>

    </body>

  11. #11

    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    //Session["A"] = "A";
    }
    protected void Page_Unload(object sender, EventArgs e)
    {
    if (!Page.IsPostBack)
    {
    Session["A"] = "B";
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Behrouz_Rad : جمعه 04 آبان 1386 در 06:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •