نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: قطع ارتباط یک datatable وقتی که اونو در یک متغیر می زاریم

  1. #1

    Question قطع ارتباط یک datatable وقتی که اونو در یک متغیر می زاریم

    سلام
    من دیتا تیبل از یک دیتا ست رو به گراید وصل کردم حالا در جایی می خوایم که این دیتا تیبل رو درون یک دیتا ویو بریزم و روی اون یکسری تغییر بدم اما نمی خوام این تغییرات در گراید دیده بشه (یک جور تغییر موقته) اما هر کاری می کنم نمی شه؟!!
    کد من :

    Dim dv As New DataView
    dv.Table =me.DsetShiftsMould.ShiftsMould
    dv.Table.Rows.Clear()
    ...

    یکی هم اینکه می خوام ساختار جدول این دیتا تیبل رو در یک دیتا ویو دیگر داشته باشم اونم نمی دونم چطوریه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    دوست عزیز فکر کنم در هر دو مورد با کپی از حداول کارتان را بیوفتد
     Dim dv As New DataView
    dv.Table = Me.DataSet1.Tables(0).Clone
    dv.Table.Rows.Clear()


    البته برای روش دوم هم این را هم به ذهن من خورد
     Dim s As IO.Stream
    Dim dv2 As New DataView
    Dim dt As New DataTable
    Me.DataSet1.Tables(0).WriteXmlSchema(s)
    dt.ReadXmlSchema(s)
    dv2.Table = dt

  3. #3
    سلام دوست عزیز
    دستت درد نکنه روش اولت جواب داد
    اما فکر کنم روش استانداردی نیست چون داده ها زیاده یک بار الکی باید اون ها رو بریزی بعد چک کنی ...
    روش دوم هم که به نظر خوب می یاد اما جواب نمی ده ساختار رو در جدول دوم کپی نمی کنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111
    کدها را بصورت زیر تغییر بدید مشکل حل می شود
    Dim s As New IO.MemoryStream
    Dim dv2 As New DataView
    Dim dt As New DataTable(Me.DataSet11.Tables(0).TableName)
    Me.DataSet11.Tables(0).WriteXmlSchema(s)
    s.Seek(0, IO.SeekOrigin.Begin)
    dt.ReadXmlSchema(s)
    dv2.Table = dt

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن یک ستون به Datatable
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 06 اسفند 1386, 07:23 صبح
  2. حذف رکورد تکراری از DataTable
    نوشته شده توسط ehsan_zanganeh در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 مهر 1386, 15:02 عصر
  3. محاسبات در بین ستون های datatable
    نوشته شده توسط m_d6712 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مهر 1386, 15:01 عصر
  4. پر کردن Datatable
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 30 شهریور 1386, 15:17 عصر
  5. خواندن مقادیر یک ستون از DataTable
    نوشته شده توسط mehdisiavashian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 شهریور 1386, 17:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •