نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: بدست آوردن همه فیلدهای مرتبط با DropDownList

  1. #1

    بدست آوردن همه فیلدهای مرتبط با DropDownList

    سلام.
    من یک رکورد دارم مثلا با این فیلد ها:
    کد کالا، نام کالا، قیمت، موجودی
    کد کارا رو به Value و نام کالا رو به Text متصل کردم.
    حالا چطور میتونم بدون گرفتن یک Query دیگه بر اساس کد کالا قیمت کالا رو بدست بیارم؟
    ممنون از توجه دوستان...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    دوست عزیز می توانید مثلا یک همچین کدهایی را استفاده کنید
    select NameKala,CodeKala From TableName Where CodeKala=number

    select NameKala,CodeKala From TableName Where CodeKala>number1 and CodeKala<number2

  3. #3
    نه دوست عزیز منظورم اس کیو ال نیست
    خواندن سایر فیلدها از Dataset متصل به DropDownList

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111
    در دیتاست می توانید از متد select دیتاتیبل استفاده کنید فقط کافی است شرط را بنویسید
    tablename.select("CodeKala=number")

    حالا این کد ارایه ای از datarow می دهد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    یا اینکه شیئ CurrencyManager یا BindingManagerBase منبع داده (DataSet) رو بدست بیارید (توسط خاصیت BindingContext از فرم یا ...)... سپس توسط خاصیت Position (از شیئ CurrenyManager یا ...) به رکورد (سطر) فعلی دسترسی دارید که این خاصیت شماره سطر فعلی رو برمیگردونه (که اون سطر در ComboBox انتخاب شده) و توسط شماره سطر (Position) میتونید به سطر مورد نظر در DataSet دسترسی داشته باشید.

  6. #6
    من برای اتصال به DropDownList از SqlCommand استفاده میکنم. زیاد هم با امکانات C#‎ آشنا نیستم. لطفا درصورت امکان یک یا دو خط کد که لازم هست رو بنویسید.
    متشکرم...

  7. #7
    واقعا کسی نیست بتونه جواب این سئوال مبتدی روبده؟

تاپیک های مشابه

  1. مقدار اولیه dropdownlist
    نوشته شده توسط ch2007 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 15 خرداد 1389, 07:15 صبح
  2. انتخاب ایتم های dropdownlist دوم بر اساس dropdownlist اول
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش VB.NET
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 22 دی 1386, 22:06 عصر
  3. یک مشکل عجیب با DropDownList
    نوشته شده توسط سار در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 دی 1386, 14:31 عصر
  4. انتخاب آیتم از DropDownList
    نوشته شده توسط محسن بابائی در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 08 اسفند 1385, 15:52 عصر
  5. ویرایش و انتخاب خودکار آیتم اول dropdownlist
    نوشته شده توسط eshaghi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آذر 1385, 14:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •