نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: Space در متن...

  1. #1
    کاربر جدید آواتار shagerd
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز...
    پست
    25

    Space در متن...

    سلام ...

    چرا تو تکست باکس من کلید Space اصلا کار نمیکنه؟؟؟ انگار نه انگار که من Space میزنم ؟؟؟

    e.Handled = !(char.IsLetter(e.KeyChar) || char.IsControl(e.KeyChar));

    به این کد چی اضافه کنم که قبول کنه؟

    ممنون میشم ...

  2. #2
    سلام
    منظورتون از "چرا تو تکست باکس من کلید Space اصلا کار نمیکنه؟؟؟ انگار نه انگار که من Space میزنم ؟؟؟ " چیه ؟
    من e.KeyChar رو ندیدم .
    شما چه کدی می خواهید بنویسید ؟
    برای تشخیص Space این کد کافی است .
    if (e.KeyCode.ToString() == "Space" || e.KeyValue == 32)
    .
    .
    .

  3. #3
    اینجوری تغییرش بدید

    e.Handled = !(char.IsLetter(e.KeyChar) || char.IsControl(e.KeyChar) || (e.KeyValue == 32))

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار silentrise
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    147
    سالام
    خیلی خوب بود که هدفتون رو مشخص میکردید.شاید این کارتون رو را بندازه.

    char x = char.Parse(textBox1.Text);
    if (x == 32)
    {
    //Statment(s)
    }

  5. #5
    کاربر جدید آواتار shagerd
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز...
    پست
    25
    آقای رضوی از این قسمت از کد ایراد میگیره و ارور میده ...(e.KeyValue == 32))!!!

    من میخوام تو تکست باکسم کاربر فقط حروف الفبا و space روبتونه وارد کنه... اون کد خودم فقط Space رو کم داره ...

    ممنون میشم کمکم کنید!

  6. #6
    کاربر جدید آواتار shagerd
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز...
    پست
    25
    خودم پیداش کردم ... این میشه::
     e.Handled = !(char.IsLetter(e.KeyChar) || char.IsControl(e.KeyChar)||(e.KeyChar==32));


    چه کدی به این خط اضافه کنم که اصلا کاربر نتونه انگلیسی وارد کنه ... فقط انگلیسی !!

  7. #7
    سلام
    e.KeyValue < 65 && e.keyValue > 90
    یه چیزی تو این مایه ها

تاپیک های مشابه

  1. حذف space از انتهای رشته ها؟
    نوشته شده توسط saeid_omrani در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 02 دی 1386, 17:28 عصر
  2. حذف چند space کنار هم
    نوشته شده توسط MM_Mofidi در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 26 دی 1385, 12:07 عصر
  3. غیر فعال کردن همه کلیدهای کیبرد به جز کاراکترهای فارسی ولاتین و space
    نوشته شده توسط sharare در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 19 تیر 1384, 14:57 عصر
  4. مشکل در space یا فاصله
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 14 مهر 1383, 12:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •