نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: ستون gridview و استایل خاص

  1. #1

    Tick ستون gridview و استایل خاص

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    به طه مشکلی بر خوردم و اون اینکه من یه فیلد تاریخ تو gridview دارم که باید نشون بدم . وقتی فیلدم حالت عادطه و صفحه RTL هست تاریخ رو با فونت فارسی نشون میده اما برعکس یعنی :

    02/02/1386


    اما وقتی یه style تعریف میکنم و توی اون direction=LTR میکنم و اون ستون تاریخ gridview رو به این استایل منحصر میکنم بر عکس بودن تاریخ درست میشه اما فونت هم همراش انگلطسی میشه و اعداد رو انگلیسی نشون میده نه فارسی . راهی هست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472
    علاوه بر direction باید language رو هم fa کنی

  3. #3
    language چی رو fa کنم ؟

    میشه کدش رو بذاری؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472
    من نمیدونم از style چطوری استفاده کردی ولی هر جا که direction=RTL کردی اینم اضافه کن
    lang="fa"

  5. #5

    نقل قول: ستون gridview و استایل خاص

    با سلام.
    می خوام وقتی موس رو سطرهای GridView میره سطر مورد نظر رنگ زمینه اش تغییر کنه.چه طور میشه این کارو کرد؟
    ممنون.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار karim orooji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد (پایتخته معنوی ایران)
    پست
    1,376

    نقل قول: ستون gridview و استایل خاص

    با سلام
    این سوال منم هست ممنون میشم یکی جواب بده

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار AhoO-sh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    tehran
    پست
    84

    نقل قول: ستون gridview و استایل خاص

    نقل قول نوشته شده توسط hamed_bostan مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    به طه مشکلی بر خوردم و اون اینکه من یه فیلد تاریخ تو gridview دارم که باید نشون بدم . وقتی فیلدم حالت عادطه و صفحه RTL هست تاریخ رو با فونت فارسی نشون میده اما برعکس یعنی :

    02/02/1386


    اما وقتی یه style تعریف میکنم و توی اون direction=LTR میکنم و اون ستون تاریخ gridview رو به این استایل منحصر میکنم بر عکس بودن تاریخ درست میشه اما فونت هم همراش انگلطسی میشه و اعداد رو انگلیسی نشون میده نه فارسی . راهی هست؟
    منم این مشکل رو دارم که جهت تاریخم عوض میشه
    میشه راهنمایی کنید که کجا و چطو باید استایل رو تعریف کنم ؟

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار آریوس1985
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شهری دیو پرور و فاسد پرست
    پست
    72

    نقل قول: ستون gridview و استایل خاص

    نقل قول نوشته شده توسط nadia2174 مشاهده تاپیک
    با سلام.
    می خوام وقتی موس رو سطرهای GridView میره سطر مورد نظر رنگ زمینه اش تغییر کنه.چه طور میشه این کارو کرد؟
    ممنون.

    سلام
    این کار اصولا از طریق JavaScript ممکنه. فکر کنم اونجا Search کنید، نتیجه بگیرید
    تا جایی که می دونم یه مقدار دردسر داره. تو وب بگردید احتمالا یه چیزایی پیدا می کنید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ali.akhbary
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سايت برنامه نويس
    سن
    37
    پست
    303

    نقل قول: ستون gridview و استایل خاص

    یه کلاس برا استایلش تعریف کن هر جور که می خوای مقدار دهی کن.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  10. #10

    نقل قول: ستون gridview و استایل خاص

    نقل قول نوشته شده توسط ali.akhbary مشاهده تاپیک
    یه کلاس برا استایلش تعریف کن هر جور که می خوای مقدار دهی کن.

    سلام این کارو کردم .
    کلاس hover هم براش نوشتم ولی کار نمیکنه!
    اگه کد دقیقشو میدونید لطفا راهنمایی کنید.
    مرسی.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: ستون gridview و استایل خاص

    سلام :
    اول یک کلاس CSS برای زمانیکه موس روی سطر میره بساز(مثلا RowHover)
    دوم: Grid خانم یک رویداد داره به اسم RowCreated میتونید کد زیر رو برای تغییر کلاس سطر بهش اضافه کنید:


    e.Row.Attributes.Add("onmouseover", "this.className='RowHOver';")



    در کل اگر گریدی به اسم grvEtageres داشته باشیم شکل کلی اینطوری میشه:



    ProtectedSub grvEtageres_RowCreated(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.Web.UI.WebControls.GridViewRowEventArgs) Handles grvEtageres.RowCreated
    e.Row.Attributes.Add("onmouseover", "this.className='RowHOver';")
    EndSub





    مشکلی بود مطرح کنید راهنمایی کنم
    موفق باشید
    alireza_s_84@yahoo.com

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: ستون gridview و استایل خاص

    من در جدولم در پایگاه یک فیلد از نوع Date دارم که موقع نمایش آن در صفحه با استفاده از یک تکه برنامه آن را به شمسی تبدیل می کنم حال چگونه می توانم همین فیلد را در GridView به شمسی نشان دهم؟
    (در حالت عادی فیلد مورد نظر را از پایگاه می خوانم وآن را به عنوان پارامتر به تکه برنامه تبدیل می فرستم در حالت گرید ویو چه چیزی را به عنوان پارامتر ارسال کنم؟)

    تو رو خدا یکی جواب بده یعنی هیچ کس نمی دونه چه جوری می شه این کار رو انجام داد؟
    آخرین ویرایش به وسیله fa_karoon : یک شنبه 02 اسفند 1388 در 22:51 عصر دلیل: بی جواب ماندن

  13. #13
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    23

    نقل قول: ستون gridview و استایل خاص

    برای رنگی شدن سطر گرید باید این مراحل را انجام بدی :
    1- در تابع RowDataBound کد زیر را اضافه کنید :
    protectedvoid Gd_Modiran_RowDataBound(object sender, GridViewRowEventArgs e)
    {
    if (e.Row.RowType == DataControlRowType.DataRow)
    {
    //======onMouseOver , onMouseOut=================
    e.Row.Attributes["onmouseover"] =
    "javascript:setMouseOverColor(this);";
    e.Row.Attributes[
    "onmouseout"] =
    "javascript:setMouseOutColor(this);";
    //قرار دادن شماره کارمندی در یک لینک
    }}
    2- کد زیر را هم در جائات اسکریپت قرار بدی :
    var oldgridSelectedColor;
    function setMouseOverColor(element)
    {
    oldgridSelectedColor = element.style.backgroundColor;
    element.style.backgroundColor=
    '#d3d3d3';
    // element.style.backgroundColor='#dcdcdc';
    element.style.cursor='hand';
    }
    function setMouseOutColor(element)
    {
    element.style.backgroundColor=oldgridSelectedColor ;
    }

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mahmood_4246
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران - mahmoodnajafi.ir
    سن
    35
    پست
    419

    نقل قول: ستون gridview و استایل خاص

    نقل قول نوشته شده توسط fa_karoon مشاهده تاپیک
    من در جدولم در پایگاه یک فیلد از نوع Date دارم که موقع نمایش آن در صفحه با استفاده از یک تکه برنامه آن را به شمسی تبدیل می کنم حال چگونه می توانم همین فیلد را در GridView به شمسی نشان دهم؟
    (در حالت عادی فیلد مورد نظر را از پایگاه می خوانم وآن را به عنوان پارامتر به تکه برنامه تبدیل می فرستم در حالت گرید ویو چه چیزی را به عنوان پارامتر ارسال کنم؟)

    تو رو خدا یکی جواب بده یعنی هیچ کس نمی دونه چه جوری می شه این کار رو انجام داد؟
    اگه از کلاس استفاده کنی میتونی یه خاصیت باسش تعریف کنی.تو متد get اونو تبدیل کنش
    public string FaDate
    {
    get
    {
    return Persia.Calendar.ConvertToPersian(datetime.now).Sim ple
    {
    {
    حالا باید مقدار این خاصیتو به ستون موردنظرت بدی
    ("Eval("FaDate

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mahmood_4246
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران - mahmoodnajafi.ir
    سن
    35
    پست
    419

    نقل قول: ستون gridview و استایل خاص

    نقل قول نوشته شده توسط hamed_bostan مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    به طه مشکلی بر خوردم و اون اینکه من یه فیلد تاریخ تو gridview دارم که باید نشون بدم . وقتی فیلدم حالت عادطه و صفحه RTL هست تاریخ رو با فونت فارسی نشون میده اما برعکس یعنی :

    02/02/1386


    اما وقتی یه style تعریف میکنم و توی اون direction=LTR میکنم و اون ستون تاریخ gridview رو به این استایل منحصر میکنم بر عکس بودن تاریخ درست میشه اما فونت هم همراش انگلطسی میشه و اعداد رو انگلیسی نشون میده نه فارسی . راهی هست؟
    تو کد html جایی که از تاریختو استفاده می کنی این کد رو اضافه کن :
    ‎

تاپیک های مشابه

  1. حذف از GridView
    نوشته شده توسط maxpayn2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1387, 10:39 صبح
  2. GridView با گوشه های کمانی (Rounded Gridview Corner)
    نوشته شده توسط maryam_80 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 24 دی 1386, 04:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •