نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: Registry

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    Tick Registry

    سلام بچه ها
    این کد پایین باعث می شود که TaskManager کاملا بسته شود
    A = Shell("REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol  icies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 1 /f", vbNormalFocus)


    حالا سوال من اینه که در کد بالا قسمتی هست که بارنگ قرمز نمایان است که مقدارش 1 هست من می خوام برنامه اول چک کنه اگه مقدار بالا در داخل ریجستری و در داخل همین آدرس 1 بود یه کار بکنه اگه نبود یه کار دیگه چگونه این کار باید انجام گیرد .

  2. #2
    با این کدها میتونی مقدارشو اگر 0 با 1 باشه بخونی !
     
    Option Explicit

    Private Declare Function RegCloseKey Lib "advapi32.dll" (ByVal hKey As Long) As Long
    Private Declare Function RegOpenKeyEx Lib "advapi32.dll" Alias "RegOpenKeyExA" (ByVal hKey As Long, ByVal lpSubKey As String, ByVal ulOptions As Long, ByVal samDesired As Long, phkResult As Long) As Long
    Private Declare Function RegQueryValueEx Lib "advapi32.dll" Alias "RegQueryValueExA" (ByVal hKey As Long, ByVal lpValueName As String, ByVal lpReserved As Long, lpType As Long, lpData As Any, lpcbData As Long) As Long ' Note that if you declare the lpData parameter as String, you must pass it By Value.

    Private Const HKEY_CURRENT_USER = &H80000001
    Private Const HKEY_LOCAL_MACHINE = &H80000002
    Private Const KEY_ALL_ACCESS = &HF003F
    Const REG_DWORD = 4&

    Private Sub Form_Load()
    Dim RetVal As Long
    Dim phkResult As Long
    Dim lpData As Long
    Dim lpcbData

    RetVal = RegOpenKeyEx(HKEY_CURRENT_USER, "Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policie s\System", 0, KEY_ALL_ACCESS, phkResult)
    RetVal = RegQueryValueEx(phkResult, "DisableTaskMgr", 0, REG_DWORD, lpData, 4)
    MsgBox "DisableTaskMgr ValueDate: " & lpData
    RetVal = RegCloseKey(phkResult)

    End Sub

تاپیک های مشابه

  1. برنامه نویسی برای registry
    نوشته شده توسط delphi77 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 05 شهریور 1386, 22:05 عصر
  2. در رابطه با registry .....
    نوشته شده توسط saeedIRHA در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 22 مهر 1384, 16:11 عصر
  3. نیاز به API ای که بتوان با آن Registry را از کار انداخت ؟
    نوشته شده توسط پرهام دادگر در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 06 مهر 1384, 08:55 صبح
  4. registry
    نوشته شده توسط houtanal در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 27 خرداد 1382, 10:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •