نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چکونه محتوییات کلیبورد را بخوانیم ؟

  1. #1

    Question چکونه محتوییات کلیبورد را بخوانیم ؟

    می خواستم بدونم چگونه بلافاصله بعد از قرار گرفتن مقدار در کلیبورد ان را به برنامه منتقل کنم؟

  2. #2
    سلام
    از کد زیر استفاده کن
    if (Clipboard.GetDataObject().GetDataPresent(DataForm ats.Text))
    textBox1.Text = Clipboard.GetDataObject().GetData(DataFormats.Text ).ToString();
    از توابع API هم میشه استفاده کرد .


تاپیک های مشابه

  1. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:41 عصر
  2. تغییر اندازه ارتفاع QRShape با تغییر ارتفاع DetailBand
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 08:49 صبح
  3. تغییر Toolbar با تغییر Thems ویندوز XP
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 13:08 عصر
  4. غیر قابل تغییر کردن فرم about تغییر desktop تو vb
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 12:12 عصر
  5. تغییر در PHPbb (تغییرات خیلی کلی)
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 11:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •