نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: روش تغییر پرینتر پیش فرض چیه ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار majjjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,158

    روش تغییر پرینتر پیش فرض چیه ؟

    سلام
    میخواهم پرینتر پیشفرض رو تغغیر بدم چکار کنم

  2. #2
    ببین این جواب میده
     
    Dim X As Printer
    For Each X In Printers
    If X.DeviceName = "FinePrint pdfFactory Pro" Then
    Set Printer = X
    End If
    Next

  3. #3
    سلام
    اگر با اومدن پنجره چاپگر ویندوز و انتخاب از اونجا مشکل نداری بگو تا برنامشو بهت بدم
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار majjjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,158
    ممنون میشم اگه برنامه ای رو که گفتین بزارین

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار majjjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,158
    نقل قول نوشته شده توسط __siavash__ مشاهده تاپیک
    ببین این جواب میده
     
    Dim X As Printer
    For Each X In Printers
    If X.DeviceName = "FinePrint pdfFactory Pro" Then
    Set Printer = X
    End If
    Next
    جواب نداد دوست گرامی

  6. #6
    اون کد پرینتر رو فقط برای برنامه جاری به صورت پیشفرض در میاره اما این کد پرینتر Defult ویندوز رو به پرینتر مورد نظر تغییر میده !
    که من در این کد "FinePrint pdfFactory Pro" رو به عنوان پرینتر پیشفرض قرار دادم.
     
    Option Explicit

    Private Declare Function WriteProfileString Lib "kernel32" Alias "WriteProfileStringA" (ByVal lpszSection As String, ByVal lpszKeyName As String, ByVal lpszString As String) As Long
    Private Declare Function SendMessage Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long

    Private Const HWND_BROADCAST = &HFFFF
    Private Const WM_WININICHANGE = &H1A

    Private Sub SetDefaultPrinter(ByVal PrinterName As String, _
    ByVal DriverName As String, ByVal PrinterPort As String)
    Dim DeviceLine As String
    Dim r As Long
    Dim l As Long
    DeviceLine = PrinterName & "," & DriverName & "," & PrinterPort
    r = WriteProfileString("windows", "Device", DeviceLine)
    l = SendMessage(HWND_BROADCAST, WM_WININICHANGE, 0, "windows")
    End Sub

    Private Sub Command1_Click()
    Dim X As Printer
    For Each X In Printers
    If X.DeviceName = "FinePrint pdfFactory Pro" Then
    ' Set printer as system default.
    SetDefaultPrinter X.DeviceName, X.DriverName, X.Port
    ' Stop looking for a printer.
    Exit For
    End If
    Next
    End Sub
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    پاسخ

    سلام

    دوست عزیز اینم نمونه برنامه
    بعد از اینکه چاپگر رو انتخاب کردی در ویندوز پیش فرض میشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  8. #8

    نقل قول: روش تغییر پرینتر پیش فرض چیه ؟

    سپاس فراوان

تاپیک های مشابه

  1. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:41 عصر
  2. تغییر اندازه ارتفاع QRShape با تغییر ارتفاع DetailBand
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 07:49 صبح
  3. تغییر Toolbar با تغییر Thems ویندوز XP
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 12:08 عصر
  4. غیر قابل تغییر کردن فرم about تغییر desktop تو vb
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:12 صبح
  5. تغییر در PHPbb (تغییرات خیلی کلی)
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 12:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •