نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نمایش تصاویر بدون اینکه کاربر URL رو بفهمه

  1. #1

    Tick نمایش تصاویر بدون اینکه کاربر URL رو بفهمه

    سلام
    چطور میشه تصویر(یا هر فایلی) را به کاربر نشون داد بطوری که کاربر مسیر فایل رو بر روی سرور نفهمه؟
    مثل سیستم ضمائم ایمیل در gmail

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    تو یه فایل Resx قرار بده.
    http://www.google.com/search?source=...e+to+resx+file

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Neo Persian
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    طهران
    سن
    40
    پست
    171
    BinaryWrite هم میشه کرد

  4. #4
    تو یه فایل Resx قرار بده.
    http://www.google.com/search?source=...t o+resx+file
    این روش برای فایلهای تصویری خیلی عالیه

    ولی اگر بخواهیم یک روش کلی برای تمام فایلها استفاده کنیم فکر کنم باید از BinaryWrite استفاده کنیم
    جناب Neo Persian vbmenu_register("postmenu_413854", true); میشه در این باره بیشتر توضیح بدید (یا حداقل یه مرجع معرفی کنید)

  5. #5
    مشکل با BinaryWrite کاملا حل شد، با این روش دانلود تمام فایلها را میشه کنترل کرد

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط javad3151 مشاهده تاپیک
    مشکل با BinaryWrite کاملا حل شد، با این روش دانلود تمام فایلها را میشه کنترل کرد

    کسی مقاله یا نمونه ای بابت این روش داره؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mp2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    فارس - بوشهر
    پست
    499
    خب داداش راه حلش رو هم بنوسید تا همه استفاده کنند

  8. #8

    http://www.eggheadcafe.com/articles/20011006.asp

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •