نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: Creat Personal Framwork

  1. #1

    Creat Personal Framwork

    سلام
    این سوال رو بارها در جاهای مختلف پرسیدم ولی هیچ وقت جواب کاملی نگرفتم.
    من میخوام یه فریم ورک شخصی بسازم .. ولی نمی دونم باید چطوری این کارو انجام بدم .. من میدونم که باید با یک موتور تمپلت ظاهر رو از کد جدا کرد ولی من نمی خوام از یک تمپلت انجین استفاده کنم .. میخوام خودم یک تمپلت انجین برای خودم طراحی کنم .. با وجود اینکه به OO کاملا مصلت هستم ولی راه و چاهشو بلد نیستم .. از دوستان خواهش میکنم اگر کسی در این رابطه اطلاعاتی داره من رو هم در جریان قرار بده


  2. #2
    از دوستان خواهش میکنم اگر کسی در این رابطه اطلاعاتی داره من رو هم در جریان قرار بده
    میتونی یک نگاهی په پروژه phpBB بندازی template engine ساخته شده تو این پرتال طراحی شده توسط خود اعضای تیمش هست.

    تو سایت www.phpclasses.org هم نمونه هایی از تملپیت engine رو میتونی پیدا کنی.

    ساخت یک فریم ورک بسته به نیاز های یک پرتال یا برنامه هستش، فریم ورک ها و ابزارهایی مثل Smarty برای مصارف عمومی ساخته شده که ممکنه خیلی از امکاناتش بلا استفاده بمونه و فقط کار پردازش بیهوده ای رو از سرور مطالبه کنه.

    با شا موافقم ساخت فریم ورک ها و ابزار های اختصاصی برای برنامه های تحت وب یکی از بهترین راههای ایجاد یک پروژه قدرتمند هستش.

  3. #3
    ممنون دوست عزیز ..
    چند تا Tamplate Engine پیدا کردم .. در مورد PHPBB هم باید برم تحقیق کنم و برنامشو ببینم ..

    باز هم از راهنمایی شما ممنونم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار zamanphp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    123
    نقل قول نوشته شده توسط hidensoft مشاهده تاپیک
    سلام
    این سوال رو بارها در جاهای مختلف پرسیدم ولی هیچ وقت جواب کاملی نگرفتم.
    من میخوام یه فریم ورک شخصی بسازم .. ولی نمی دونم باید چطوری این کارو انجام بدم .. من میدونم که باید با یک موتور تمپلت ظاهر رو از کد جدا کرد ولی من نمی خوام از یک تمپلت انجین استفاده کنم .. میخوام خودم یک تمپلت انجین برای خودم طراحی کنم .. با وجود اینکه به OO کاملا مصلت هستم ولی راه و چاهشو بلد نیستم .. از دوستان خواهش میکنم اگر کسی در این رابطه اطلاعاتی داره من رو هم در جریان قرار بده
    با وجود اینکه به OO کاملا مصلت هستم
    می تونی این نوع صدا زدن رو توضیح بدی؟
    $controller->setControllerDirectory('./application/controllers')
    ->setRouter($router)
    ->setBaseUrl('/projects/myapp');

  5. #5
    چرا که نه !

    $controller->setControllerDirectory('./application/controllers') 
    ->setRouter($router)
    ->setBaseUrl('/projects/myapp');

    اگه تابع همون کاری رو بکنه که روی اسمشه
    1- دایرکتوری کنترلرز ها رو SET می کنه .. یعنی فایل های مربوط به کنترل در این مسیر قرار می گیرند
    2- من نمی دونم این روتر چیکار می کنه !
    3- Base url یا مسیر اصلی برنامه رو SET کرده !
    ___
    البته این کد خطا خطا داره و فکر نمیکنم بشه قبل از قرار دادن سمی کالن چند بار از یک آبجکت استفاده کرد
    آخرین ویرایش به وسیله hidensoft : سه شنبه 08 آبان 1386 در 18:46 عصر دلیل: اضافه کردن توضیحات

  6. #6
    من میخوام یه فریم ورک شخصی بسازم .. ولی نمی دونم باید چطوری این کارو انجام بدم ..
    امیدوارم که بدونی منظور از یک framework اصولا چی و چرا از frameworkا استفاده میکنیم؟!!! اگر میخوای یک Framework اصولی برای خودت ایجاد کنی باید مثل تمام پروژه‌ها اول نیازهات رو بسنجی بعد بر اساس این نیازها تصمیم بگیری که استفاده از چه Design patternی یا چه Design Patternهایی میتونه به بهینه شدن و کمتر شدن کدهات کمک کنه و بعد باید تصمیم بگیری که آیا میخوای Liberaryهایی رو که میخوای تو framework خودت استفاده کنی رو میخوای از اول بنویسی یا میخوای از بسته‌های موجود استفاده کن و ...
    حالا فعلا به این سئوالها جواب بده تا بعد بگم دیگه چه کارهایی باید انجام بدی ....

  7. #7
    سلام . ممنونم که به این پست اهمیت می دید . امید وارم اینجا حداقل جواب بگیرم

    منظورم از فریم ورک رو می دونم و دقیقا هم می دونم برای چی می خوام ازش استفاده کنم.
    در مورد design , pattern , design pattern چیزی نمی دونم . دنبال اطلاعاتی در این مورد می گشتم .. فقط یک کتاب پیدا کردم که متاسفانه رایگان نبود .
    فکر نمی کنم اون قدر قوی باشم که بتونم خودم لایبر ری بنویسم . ترجیه می دم از بسته های موجود استفاده کنم تا بعد که بتونم لایبر ری شخصی بنویسم.

  8. #8
    منظورم از فریم ورک رو می دونم و دقیقا هم می دونم برای چی می خوام ازش استفاده کنم.
    خوب بود که اشاره میکردی دقیقا برای چه کاری میخوای... بهرحال کاری که حالا باید انجام بدی اینه که بری کدهایی رو که برای اون کار نوشتی رو بررسی کنی و دقت کنی که در چه جاهایی و به چه تعداد کار تکراری انجام دادی و اینکه کدهات در چه قسمتهایی به قدرت مانور بیشتری نیاز دارند و بعد از این مرحله باید بری دنبال یک design pattern مناسب و استاندارد بگردی که بتونه به تو کمک کنه کدهات رو بهینه سازی کنی....
    اینکارهارو انجام بده تا بقیه داستان رو بگم ....!!!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار zamanphp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    123
    اگه تابع همون کاری رو بکنه که روی اسمشه
    1- دایرکتوری کنترلرز ها رو SET می کنه .. یعنی فایل های مربوط به کنترل در این مسیر قرار می گیرند
    2- من نمی دونم این روتر چیکار می کنه !
    3- Base url یا مسیر اصلی برنامه رو SET کرده !
    نه. منظورم سبک صدا زدن بود نه توضیح خود متدها

  10. #10
    زمان جان من اسمشو نمیدونم ولی اینو می دونم که مقدار بازگشتی هرکدوم از توابع یک شی هست. اگه اسم خاصی داره بگید من هم بدونم

  11. #11
    منتظر جواب شما هستم

  12. #12

  13. #13
    ممنون بخاطر پاسخی که دادید

تاپیک های مشابه

  1. تعویض framwork
    نوشته شده توسط forozeshfard در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 دی 1385, 16:00 عصر
  2. آموزشی:مفاهیم اولیه CLR .NET Framwork
    نوشته شده توسط razavi_university در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 اسفند 1384, 20:24 عصر
  3. آیا میتوان فهمید که NET FramWork نصب هست یا نه ؟
    نوشته شده توسط iamebadi در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1384, 22:59 عصر
  4. نصب برنامه به همراه فایلها framwork.net
    نوشته شده توسط heidar_jd در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آبان 1384, 23:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •