نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: 'گزارش گیری از چند table

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار first_squit
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    154

    Tick 'گزارش گیری از چند table

    با سلام خدمت دوستان عزیز

    می خوام از میان جند Table گزارش گیری کنم کد ها رو به صورت زیر می نویسی اما پیغام میده که پارامترهات درست نیست مشکل از کجاست

    conOOlaviyat = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source= |DataDirectory|\\hadian_system_db.mdb");
    dataAdapter_Olaviyat = new OleDbDataAdapter("SELECT * FROM in_bahs, nazari, out_mantagheh, out_mellal, out_sazman, siasi, siasi_in", conOOlaviyat);
    dset_Olaviyat = new DataSet();
    OOlaviyat = new OLaviyat_Report();


    dataAdapter_Olaviyat.Fill(dset_Olaviyat, "in_bahs");
    dataAdapter_Olaviyat.Fill(dset_Olaviyat, "nazari");
    dataAdapter_Olaviyat.Fill(dset_Olaviyat, "out_mantagheh");
    dataAdapter_Olaviyat.Fill(dset_Olaviyat, "out_mellal");
    dataAdapter_Olaviyat.Fill(dset_Olaviyat, "out_sazman");
    dataAdapter_Olaviyat.Fill(dset_Olaviyat, "siasi");
    dataAdapter_Olaviyat.Fill(dset_Olaviyat, "siasi_in");


    OOlaviyat.SetDataSource(dset_Olaviyat);
    crystalReportViewer1.ReportSource = OOlaviyat;

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    نیازی نیست که برای هر فیلد ds رو پر کرد!!!
    با این کار فقط آخرین مقدار توی ds قرار می گیره.
    شما به یه دستور کل ds رو fill کنین و بعد این ds رو به گزارشتون رد کنین. البته توی این کد شما اصلا پارامتر ندارین.
    بهتون پیشنهاد میدم این لینک رو مطالعه کنین:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=64328

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار first_squit
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    154
    نقل قول نوشته شده توسط sm مشاهده تاپیک
    نیازی نیست که برای هر فیلد ds رو پر کرد!!!
    با این کار فقط آخرین مقدار توی ds قرار می گیره.
    شما به یه دستور کل ds رو fill کنین و بعد این ds رو به گزارشتون رد کنین. البته توی این کد شما اصلا پارامتر ندارین.
    بهتون پیشنهاد میدم این لینک رو مطالعه کنین:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=64328

    موفق باشید
    دوست عزیز این مقاله رو قبلا خوانده بودم

    اما مشکل من با پر شدن DataSET که داخل ان چند جدو ل وجود داره

    من یک DataSet در ست کردم و جداول رو در داخل آون قرار دادم ریلیشن هاش رو رسم کردم بعد یک فرم از نوع کریستال ریپورت ایجاد کردم و با استفاده از Wizard جداول رو در داخل اون قرار دادم تو قسمت لود فرم کد ها ی بالا رو قرار دادم اما من هیچ پارامتری رو تعریف نکردم

    اما هنگام لود شدن فرم می گه پارامتر هات اشتباه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار first_squit
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    154
    دوستان عزیز

    آیا راه حلی برای این مشکل وجود داره
    ایراد کار من از کجاست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار first_squit
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    154

    راه حل مشکل

    دو ستان عزیز

    خوشبختانه خودم را ه حل این مشکل رو پیدا کردم

    یکمی در مورد دستورات SQL تحقیق کردم و متوجه شدم که من باید جداول خودم رو با هم JOIN کنم

    بنابر این این مشکل حل شد
    از همه شما متشکرم

    دستور JOIN برای این 3 جدول به صورت زیر می باشد
    SELECT     out_sazman.code_sazman, out_mellal.code_mellal, out_mantagheh.code_out, out_mellal.mellal_one, out_mellal.mellal_tree, out_mellal.mellal_two,out_mellal.mellal_four, out_mellal.mellal_five, out_mantagheh.out_one, out_mantagheh.out_two, out_mantagheh.out_tree, out_mantagheh.out_four, out_mantagheh.out_five, out_mantagheh.out_sex, out_mantagheh.out_seven, out_sazman.sazman_one, out_sazman.sazman_two, out_sazman.sazman_tree, out_sazman.sazman_four, out_sazman.sazman_five, out_sazman.sazman_sex, out_sazman.sazman_seven, out_sazman.sazman_eight, out_sazman.sazman_nine, out_sazman.sazman_ten, out_sazman.sazman_eleven  FROM      ((out_sazman INNER JOIN out_mellal ON out_sazman.code_sazman = out_mellal.code_mellal AND out_sazman.code_sazman = out_mellal.code_mellal AND out_sazman.code_sazman = out_mellal.code_mellal) INNER JOIN out_mantagheh ON out_sazman.code_sazman = out_mantagheh.code_out AND out_sazman.code_sazman = out_mantagheh.code_out

تاپیک های مشابه

  1. how Insert in ADO Table but not at end of table
    نوشته شده توسط mirhashemi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 مهر 1386, 13:08 عصر
  2. تعداد رکورد در یک table
    نوشته شده توسط ebadian در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 10 دی 1385, 02:19 صبح
  3. چک کردم وجود table
    نوشته شده توسط I,Nobody در بخش MySQL
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 29 مرداد 1385, 13:04 عصر
  4. پیدا کردن اسم سایر table
    نوشته شده توسط 3nitro در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 خرداد 1385, 08:08 صبح
  5. چک کردن وجود table و import کردنtable
    نوشته شده توسط mohkhosh در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 18 خرداد 1385, 08:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •