نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تعداد فرم زیاد و زمان Build زیاد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Happy_davood
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    44
    پست
    306

    تعداد فرم زیاد و زمان Build زیاد

    سلام
    نمیدونم مطرح کردن این سئوال اینجا درست باشه یا نه !؟ به هر حال .
    پروژه ای که روش کار می کنم نزدیک 250 تا فرم داره به همین خاطر زمان Build کردن خیلی زیاد شده و هر بار که یه F6 یا F5 میزنم باید کلی صبر کنم .

    میشه کاری کرد که فقط قسمتی از پروژه یا فقط چند تا namespace مشخص و یا فقط تغیرات Build بشند ؟ خلاصه راحتتر کار کرد !

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط Happy_davood مشاهده تاپیک
    سلام
    نمیدونم مطرح کردن این سئوال اینجا درست باشه یا نه !؟ به هر حال .
    پروژه ای که روش کار می کنم نزدیک 250 تا فرم داره به همین خاطر زمان Build کردن خیلی زیاد شده و هر بار که یه F6 یا F5 میزنم باید کلی صبر کنم .

    میشه کاری کرد که فقط قسمتی از پروژه یا فقط چند تا namespace مشخص و یا فقط تغیرات Build بشند ؟ خلاصه راحتتر کار کرد !
    خیر، یک پروژه کامل بیلد میشه، ولی اگر یک پروژه را به چند تا اسمبلی تقسیم کنید میتوانید هر کدام را جدا جدا بیلد کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Happy_davood
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    44
    پست
    306
    ایکاش بگید چه طوری میشه همین کار رو انجام داد .
    مرسی از شما

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط Happy_davood مشاهده تاپیک
    ایکاش بگید چه طوری میشه همین کار رو انجام داد .
    مرسی از شما
    سلام.
    سیستم رو به "Sub System" های کوچکتری تقسیم کنید. بعنوان مثال در یک سیستم هتلداری، سیستم رو به زیر سیستم انبار، آشپزخانه، ورود/خروج و ... تقسیم کنید و سپس هر sub-system رو بصورت جداگانه (از دید UI) طراحی کنید.

    پاورقی:
    زمانیکه از VC++‎ 6.0 استفاده میکردم، نرم افزاری بود که اجازه استفاده از Idle Time سیستمهای دیگه رو برای کامپایل کردن برنامه به من میداد. در نتیجه مدت زمان کامپایل یه برنامه به شدت کاهش پیدا میکرد. جستجو کنید شاید چنین محصولی برای C#‎ هم وجود داشته باشه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    با توجه به صحبت mehdi6755 عزیز میتونی برای هر قسمت، پروژه ی مجزا بسازی و در آخر همه رو تحت یه پروژه بیاری و همه رو Build کنی، ولی حواست به NameSpace ها باشه، چون باید اونها رو به پروژه ات Add کنی.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    یکی از استادان اینجا یک مقاله در مورد ساختن پلاگین آرکیتکچر دارد، بهترین روش به نظر من همین روش است. هر فرمتان را میتوانید تبدیل به یک بلاگین کنید و هر وقت نیاز شد بیلد و یا لود میکنید ، هم زمان بیلد میره بائین و هم زمان لود شدن برنامه.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل BUILD کردن
    نوشته شده توسط akb_behnam در بخش Foxpro
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 04 اسفند 1385, 09:26 صبح
  2. build یه پروژه به .com نه .exe و directX در دلفی
    نوشته شده توسط مرتضی اصغری در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آذر 1384, 01:22 صبح
  3. سوال دزباره Embeded Build برای Dll ها
    نوشته شده توسط C#‎Programmer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مرداد 1384, 08:53 صبح
  4. درباره build کردن پروژه
    نوشته شده توسط saharv در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 دی 1383, 16:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •