نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: فضای خالی فولدر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    Tick فضای خالی فولدر

    سلام
    من توی برنامه ام نیاز دارم تا فضای خالی یک فولدر را محاسبه کنم . کسی راهی داره

  2. #2
    یک Folder یا یک پارتیشن از هاردتون؟
    به فولدر چه چوری فضا اختصاص میدهند که بشه فضای خالیش رو بدست آورد؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639
    تا اونجا که اطلاعات من قد میده، صورت سوال اشکال داره.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372
    من توی برنامه ام می خواهم از یک منبع مشخص به یک مقصد مشخص عمل کپی کردن یک فلدر را انجام بدهم حالا مقصدم هرجایی که کاربر انتخاب می کنه می تو نه باشه. برای جلوگیری از خطای احتمالی باید فضای آزاد مقصد را به دست بیارم همچنین حجم منبع را. حجم منبع را به دست آورده ام ولی نمی دونم چه طوری می تونم فضای آزاد مقصد رابه دست بیارم.
    امیدوارم سوال روشن باشه

  5. #5
    برای این منظور شما نیاز به بدست آوردن فضای خالی درایو مقصد را دارید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372
    دوست عزیز می دونم که باید این کار را انجام بدهم اما چطوری؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372
    خودم پیداش کردم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار dr_csharp
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    599
    دوست عزیز بهتره وقتی جواب سوالتون پیدا می کنین اونو تو فروم بذارین تا بقیه دوستانم استفاده کنن

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639

    new
    System.IO.DriveInfo("c").AvailableFreeSpace

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •