نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دسترسی به آیتم های لیست باکس

  1. #1

    Post دسترسی به آیتم های لیست باکس

    با سلام
    من تازه در سایت برنامه نویس عضو شده ام
    و یکم زیادی مبتدی ام
    یه سئوال ساده داشتم
    من می خواهم اطلاعات یه لیست باکس رو در یک نوت پد ذخیره کنم اما مشکلم اینه که
    نمی تونم به آیتم های لیست باکسم دسترسی داشته باشم.
    متد دسترسی به آیتم های لیست باکس چیه؟
    تشکر

  2. #2
    برای دسترسی به آیتم های لیست باکس:
    []listbox.items استفاده کنید و در [] شماره ایندکس لیست باکس را قرار دهید که البته ایندکس آن از 0 شروع میشود

  3. #3
    با استفاده از یک حلقه foreach یا for و با توجه تعداد ایتمهای Listbox از طریق خاصیت items.Count ، می تونید یکی یکی ایتمهای listbox را از روشی که پرنیان عزیز گقتند ، دسترسی پیدا کنید

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار amin joon
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    Shiraz-Iran
    پست
    93

    foreach(object item in listBox1.Items)
    MessageBox.Show(item.ToString());

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •