نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بدست آوردن لیست serverها یا sqlserverهای موجود در شبکه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خراسان-سبزوار
    پست
    163

    بدست آوردن لیست serverها یا sqlserverهای موجود در شبکه

    سلام
    میخواستم بدونم چطور میشه لیست sqlserverهایی که توی شبکه وجود دارند رو بدست آورد تا در یک کومبو لیست شوند؟
    خودم این کدها رو مینویسم اما درست جواب نمیده یعنی تعداد slqserverها رو صفر میده.توضیح اینکه Microsoft SqlDMO Object Library 8.5 رو add Refrence میکنم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خراسان-سبزوار
    پست
    163

    اینم کدایی که مینویسم

    Dim i As Integer
    Dim oname As SQLDMO.NameList
    Dim osqlapp As SQLDMO.Application
    osqlapp = New SQLDMO.Application
    oname = osqlapp.ListAvailableSQLServers
    For i = 1 To oname.Count
    servername_cmb.Items.Add(oname.Item(i).ToString)
    Next

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خراسان-سبزوار
    پست
    163
    کسی نیست کمک کنه لااقل یه کم کمک کنه!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871
    سلام آقا مرتضی
    ببین شمارنده های حلقه تو از 0 بگیر تا count-1

  5. #5
    اول اینه counter for باید از 0 شروع و تا count -1 باشه.
    بعدش مشکلت چیه الان؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خراسان-سبزوار
    پست
    163
    مشکل اینه که این کدها اصلا لیست سرورها رو نمیده و تعداد اونها را برابر با صفر میده می خواستم بدونم کجای کار ایراد داره؟

تاپیک های مشابه

  1. چجوری لیست نام serverهای یه شبکه رو دربیاریم
    نوشته شده توسط komail_sh در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 30 دی 1385, 18:30 عصر
  2. جستجو بین دو تاریخ فقط درsql serverکمک فوری
    نوشته شده توسط Amir80 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 23 فروردین 1385, 18:49 عصر
  3. لیست SQLServerها
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 شهریور 1384, 23:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •