نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: حرکت دادن فرم با موس

  1. #1
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    حرکت دادن فرم با موس

    با سلام
    کسی میدونه چطور میشه این کار رو کرد . البته با آپی آی
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  2. #2
    اگه منظورت اینکه از یک گوشه پنجره بگیری و بکشی یعنی یک جای فرم کلیک کنی و با پایین نگهداشتن کلیک موس فرم رو جابجا کنی می تونی از این کد استفاده کنی

    Dim x1, y1

    Private Sub Form_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    x1 = X
    y1 = Y
    End Sub

    Private Sub Form_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    If Button = 1 Then
    Me.Left = Me.Left + X - x1
    Me.Top = Me.Top + Y - y1
    End If
    End Sub



    موفق باشی

  3. #3
    سلام دوست عزیز
    این روش فقط روی فرم جواب می دهد یعنی اگر ما یک تصویری را روی سرتاسر فرم داشته باشیم نمی توانیم فرم را حرکت بدهیم
    آیا راهی برای حل این موضوع هست؟


    خیلی متشکرم

  4. #4
    آقا مصطفی خوب کاری نداره که. باید کدای مربوط به دو رویداد موس را در رویدادهای مشابه تصویر هم بنویسید. (البته اگه درست منظورتون رو گرفته باشم.) :wink:

  5. #5
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    دست شما درد نکنه آقای مقدم
    ممنون
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226
    ممنون روش جالبی است//// کار رو راحت می کنه ....

  7. #7
    من این کار را انجام دادم ولی جواب نداد

  8. #8
    آقا مصطفی یک بار دیگه منظورتون رو واضح بنویسید شاید ایراد از گیرنده من بوده. :wink:

  9. #9
    سلام
    ببینید اگر از کد بالا استفاده کنیم فقط وقتی که فرم با موس را می کشیم فرم حرکت می کند ولی اگر مثلا یک عکس روی فرم باشد اگر موس را روی عکس بگذاریم و موس را بکشیم فرم حرکت نمی کند
    من این کد را هم نوشتم ولی فایده ای نداشت


    Private Sub image1_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    x1 = X
    y1 = Y
    End Sub

    Private Sub image1_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    If Button = 1 Then
    Me.Left = Me.Left + X - x1
    Me.Top = Me.Top + Y - y1
    End If
    End Sub

    خیلی متشکرم

  10. #10
    :shock: آقا مصطفی مطمئنی این کدی که نوشتی فایده ای نداشت. این کد کاملا درسته . من چون شک کرده بودم دوباره تست کردم. کار میکنه. :o

  11. #11
    ببخشید
    من اشتباه کرده بودم
    متشکرم

  12. #12

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •