نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: این exception رو چه جوری می تونم handle کنم؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    58

    این exception رو چه جوری می تونم handle کنم؟

    در یک برنامه کاربر user و pass وارد می کند و در storedprocidure این user و pass چک شده وID مربوط به آنها را از دیتابیس پیدا می کند.
    حالا اگر کاربر user و id اشتباه وارد کند برنامه از کد :
    id=dr["ID"].Tostring();

    ارور invalid operation exception می گیره. این ارور را چه طوری می تونم catch کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    ارور invalid operation exception می گیره.
    وقتی که این ارور رو مشاهده میکنید، نوع اون رو هم میتونید ببینید (در نوار عنوان)، در اینصورت در عبارت جلوی catch، نوع همان ارور رو بنویسید.

تاپیک های مشابه

  1. کسی می تونه در مورد exception توضیحاتی به من بده؟
    نوشته شده توسط فرشته صحرا در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 27 فروردین 1386, 20:52 عصر
  2. کمک برای خطای exception
    نوشته شده توسط miakoro در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مهر 1385, 21:07 عصر
  3. Exception
    نوشته شده توسط amir_civil در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 01 شهریور 1385, 12:22 عصر
  4. Exception
    نوشته شده توسط benyamin_pc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 13 مرداد 1385, 18:59 عصر
  5. Handle کردن Exception در C
    نوشته شده توسط saeedIRHA در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 11 فروردین 1385, 20:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •