نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: جستجو در بانک اکسس کمک کنید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    جستجو در بانک اکسس کمک کنید

    من در حال نوشتن برنامه ای هستم حالا میخواهم بین فیلد ها با این کد بگردم
    form2.ADOQuery1.SQL.Text:=
    'select * from telephon where lname like'+quotedstr('%'+fnamesr.Text+'%')
    'select * from telephon where fname like'+quotedstr('%'+namesr.Text+'%');



    خوب حالا وقتی این کد ها رو میزنم جواب میده اما حالا می خوام توسط label دوم توی یک فیلد دگه بگده مثلا:
    در نرم افزار 118 می خواهم اسم میدی اول بین فیلدها اسم رو سرچ می کنه بعد میاد توی این نتایج فامیل رو سرچ می کنه من هم می خوام همچی چیزی داشته بشم در ضمن باید کد به صورتی باشه که مثلا جعفر را زدی و فیلدی که در او جعفر بود مثلا جعفرزاده رو باز کنه فکر کنم متوجه شده باشید در ضمن من تا نصفی از او رو تو کد های بالا نوشتم اما سرچ نمیکنه وقتی یکی رو حذف میکنی جواب میده اونو سرچ می کنه من می خواهم دو تا فیلد رو باه سرچ کنه
    آخرین ویرایش به وسیله HjSoft : پنج شنبه 17 آبان 1386 در 20:27 عصر دلیل: پاسخ كامل نبود

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    عزیز من
    از متد add استفاده کن نه Text.
    AdoQuery.sql.add('select * from telephon where lname like'+quotedstr('%'+fnamesr.Text+'%')');
    AdoQuery.sql.add('select * from telephon where fname like'+quotedstr('%'+namesr.Text+'%');

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160
    از جناب dkhatibi متشکرم اما جواب نداد می تونید به تاپیک تازه ای که باز کردم بروید
    https://barnamenevis.org/showth...339#post418339


    لینک بالا با همین تاپیک ادغام شد. برای یک سوال چندین تاپیک ایجاد نکنید.
    کشاورز
    آخرین ویرایش به وسیله vcldeveloper : جمعه 18 آبان 1386 در 07:04 صبح دلیل: اعلام ادغام تاپیک

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    Angry کمکم کنید __مربوط به اقای Dkhatibi


    با سلام مجدد آقای دختیبی شما گفته بودید میشه از کد:
    AdoQuery.sql.add('select * from telephon where lname like'+quotedstr('%'+fnamesr.Text+'%')');
    AdoQuery.sql.add('select * from telephon where fname like'+quotedstr('%'+namesr.Text+'%');
    برای جستو جو بین دو فیلد استفاده کرد اما کد شما مشکلاتی را داشت که آنها را در تصویر ضمیمه مشاهده و لطفا چک کنید مربوط به
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=84090.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار behnam_dr
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    41
    پست
    133
    من فکر میکنم شما اگز از اون تابع در دستورتون به کار نبرید دچار مشکل نشوید دستورتون به شکل زیر باید باشه مثلا:
    like ''%'+ComboBox8.Text+'%''

  6. #6
    سلام.اولا خطای شما به این برمیگرده که خط اول شما دارای ; نمی باشد. دوما چرا دوتا دستور select رو داخل یک query نوشتین.شما میتونید در شرط Where از and یا or استفاده کنید تا نتیجه دلخواه رو بگیرین
    مثلا به صورت زیر

    with adoquery1 do
    begin
    sql.clear;
    sql.add('Select * from telephon where lname like'+quatedstr('%'+fnamesr.text+'%')' and fname like '+quatedstr('%'+namesr.text+'%')');
    open;
    End;

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160
    سلام.اولا خطای شما به این برمیگرده که خط اول شما دارای ; نمی باشد. دوما چرا دوتا دستور select رو داخل یک query نوشتین.شما میتونید در شرط Where از and یا or استفاده کنید تا نتیجه دلخواه رو بگیرین
    مثلا به صورت زیر
    کد:
    with adoquery1 do
    begin
    sql.clear;
    sql.add('Select * from telephon where lname like'+quatedstr('%'+fnamesr.text+'%')' and fname like '+quatedstr('%'+namesr.text+'%')');
    open;
    End;
    دوست عزیز من می خوام بین دو فیلد سرچ بشه نه اینکه پاک بشه

  8. #8
    wolf-sky ، وقتی هنوز پست های این تاپیک شما را به جواب سوالتان نرسانده، چرا بی جهت گفتگو را تایید کردید؟!
    این دکمه زمانی استفاده می شود که تاپیک به نتیجه رسیده باشد.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام

    نقل قول نوشته شده توسط wolf-sky مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من می خوام بین دو فیلد سرچ بشه نه اینکه پاک بشه
    دست عزیز wolf-sky سوال خود را بهتر مطرح کنید تا دوستان هم متوجه شوند.
    اگر منظورتان جستجو در دو فیلد است جوری که دو فیلد هم دارای مقادیر ورودی باشد دوستمان درست گفت و اگر منظورتان بر قرار بودن یکی از دو شرط است به جای And از OR استفاده کن.

    sql.add('Select * from telephon where lname like'+quatedstr('%'+fnamesr.text+'%')' and fname like '+quatedstr('%'+namesr.text+'%')');

    حالا اگر باز هم به جواب نرسیدی کمی بیشتر در رابطه با مسئله فوق توضیح بده دقیقاً چه کار می توانی انجام دهی.
    موفق باشید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226
    شما دوتا فرمان رو زیر هم نوشتی و می خوای جواب هم بده؟
    باید روش صحیح رو استفاده کنی
    اول اینکه هر وقت خواستی یه فرمان جدید اس یکو الا بنویسی مقدار قبلی رو پاک کنی
    دوم اینکه می تونی این دوتا فرمان رو با هم ترکیب کنی
    مثال :
    <code>
    DM.Qry.SQL.Clear;
    DM.Qry.SQL.Add('SELECT * From tblUser where UCode= :UN AND UPass= :UP And UActive=True');
    DM.Qry.Parameters.ParamByName('UN').Value:=trim(Bo xCode.Text);
    DM.Qry.Parameters.ParamByName('UP').Value:=BoxPass .Text;
    DM.Qry.open;
    <code/>
    با کمک پارامترها مشکل اضافه کردن متن از باکس رو هم نداری

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    Lightbulb من جوابمو نگرفتم

    من دوباره از کد های شما استفاده کردم اما با این ارور رو به رو شدم کمک کنید
    دوست عزیز ارشیا جان من نمیدونم چه جوری باید زیر هم ننوشت لطفا توضیح بدهید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام

    نقل قول نوشته شده توسط wolf-sky مشاهده تاپیک
    من دوباره از کد های شما استفاده کردم اما با این ارور رو به رو شدم کمک کنید
    با کدوم Error روبرو شدند.
    Error را بنویسید.
    موفق باشید

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226
    نقل قول نوشته شده توسط wolf-sky مشاهده تاپیک
    من در حال نوشتن برنامه ای هستم حالا میخواهم بین فیلد ها با این کد بگردم
    form2.ADOQuery1.SQL.Text:=
    'select * from telephon where lname like'+quotedstr('%'+fnamesr.Text+'%')
    'select * from telephon where fname like'+quotedstr('%'+namesr.Text+'%');




    خوب حالا وقتی این کد ها رو میزنم جواب میده اما حالا می خوام توسط label دوم توی یک فیلد دگه بگده مثلا:


    در نرم افزار 118 می خواهم اسم میدی اول بین فیلدها اسم رو سرچ می کنه بعد میاد توی این نتایج فامیل رو سرچ می کنه من هم می خوام همچی چیزی داشته بشم در ضمن باید کد به صورتی باشه که مثلا جعفر را زدی و فیلدی که در او جعفر بود مثلا جعفرزاده رو باز کنه فکر کنم متوجه شده باشید در ضمن من تا نصفی از او رو تو کد های بالا نوشتم اما سرچ نمیکنه وقتی یکی رو حذف میکنی جواب میده اونو سرچ می کنه من می خواهم دو تا فیلد رو باه سرچ کنه

    شما دوتا فرمان select رو ترکیب کردید بدون اینکه اونا رو با هم ارتباط منطقی بدید
    یا باید با کمک یک دستور select هر دو شرط رو چک کنید
    یا اینکه یکی رو با select و دیگری رو با locate دلفی مقایسه کنید

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام

    نقل قول نوشته شده توسط arshia_ مشاهده تاپیک
    شما دوتا فرمان select رو ترکیب کردید بدون اینکه اونا رو با هم ارتباط منطقی بدید
    یا باید با کمک یک دستور select هر دو شرط رو چک کنید
    این روش بهتر و سریعتر از روش دومی است که دوستمان پیشنهاد داد.
    موفق باشید

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160
    من جوابی نگرفتم کمک کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    Iran e sarfaraz
    پست
    150
    شاید این جواب سؤال شما باشد:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام

    نقل قول نوشته شده توسط wolf-sky مشاهده تاپیک
    من جوابی نگرفتم کمک کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز با توجه به توضیحات شما دوستان جواب دادند.
    اگر باز هم به جواب نرسیدید کاملاتر از قبل توضیح دهید تا بتوانیم بیشتر به شما کمک کنید.(مشکل را باز هم بیان کنید)
    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •