نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: انتخاب یک Node از TreeView

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار iman_s52
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    566

    انتخاب یک Node از TreeView

    با سلام خدمت دوستان
    می خواستم بدونم چطوری می تونم آدرس یک Node رو بدم و اون Node انتخاب بشه ( مثل ItemIndex) ???/

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    قلب دوستان
    پست
    191
    tree view آدرس رو بصورت node1/node2 میگیرد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار iman_s52
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    566
    میشه بیشتر توضیح بدین متوجه نشدم منظورتونو
    من می خوام بگم مثلا Node 4 یا یک از زیر شاخه هاش رو بروه انتخاب کن ( Select )

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    قلب دوستان
    پست
    191
    برای جستجو در tree معمولا از توابع بازگشتی(recursive)استفاده میشود.یعنی تک تک نودها رو میخونیم اگرنود مورد نظر ما بود آن را Select و از تابع returnمیکنیم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار iman_s52
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    566
    من فقط می خوام Select کنم ولی چیزی واسه اینکار پیدا نکردم!!!!!!

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    قلب دوستان
    پست
    191
    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    foreach (System.Windows.Forms.TreeNode tn in treeView1.Nodes)
    {
    if (tn.Text == "test3")
    {
    treeView1.SelectedNode = tn;

    tn.BackColor = Color.Blue;
    break;
    }//end of if
    }//end of foreach
    }

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    آستارا-تهران
    پست
    357
    اگه می خواهی نود خاصی را انتخاب کنی از دستورات زیر استفاده کن.
    مثلا برو اولین بچه از اولین بچه از نود ریشه رو انتخاب کن:

    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    treeView1.HideSelection =
    false;
    treeView1.SelectedNode = treeView1.Nodes[0].Nodes[1].Nodes[1];
    }


    دستور treeView1.HideSelection = false باعث می شه تا نود انتخاب شده را ببینید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار iman_s52
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    566
    ممنون از توجهتون
    روش کار میکنم!!!!!!

  9. #9

    نقل قول: انتخاب یک Node از TreeView

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_csharp مشاهده تاپیک
    اگه می خواهی نود خاصی را انتخاب کنی از دستورات زیر استفاده کن.
    مثلا برو اولین بچه از اولین بچه از نود ریشه رو انتخاب کن:

    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    treeView1.HideSelection =
    false;
    treeView1.SelectedNode = treeView1.Nodes[0].Nodes[1].Nodes[1];
    }


    دستور treeView1.HideSelection = false باعث می شه تا نود انتخاب شده را ببینید.
    حالا اگر بخوام نود انتخابی رو تغییر بدم
    یا اگه بخوام اون نود رو با نود بعدیش ادغام کنم باید چکار کنم؟

  10. #10

    نقل قول: انتخاب یک Node از TreeView

    یه سوال دیگه: اگه بخوام یه رشته به یکی از نود ها اضافه کنم چطوره؟

تاپیک های مشابه

  1. treeview و اضافه کردن Node
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 12 تیر 1385, 13:49 عصر
  2. بدست آوردن ایندکس Node های TreeView
    نوشته شده توسط mohssen_mz در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 08 خرداد 1385, 10:24 صبح
  3. node فرزند در Treeview
    نوشته شده توسط m_ebrahimi در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 17 شهریور 1383, 20:56 عصر
  4. حذف node در ‍Treeview
    نوشته شده توسط m_ebrahimi در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 12 مرداد 1383, 08:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •