نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چگونگی افزایش سرعت حرکت از فرمی به فرم دیگر

  1. #1

    چگونگی افزایش سرعت حرکت از فرمی به فرم دیگر

    با عرض سلام
    من می خواهم از فرم اول با کلیک کردن دکمه در روی آن به فرم دوم بروم برای این منظور دستور زیر را برای آن نوشتم. اما سرعت انتقال بسیار کند است به گونه ای که بعد از کلیک کردن دکمه فرم اول ناپدید می شود و بعداز 7 الی 8 ثانیه فرم دوم پدیدار می شود لطفا مرا راهنمایی کنید.
    form2 f=new Form2();
    this.Visible=false;
    f.ShowDialog();

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090

    form2 f=new Form2();

    f.ShowDialog();
    this.Visible=false;
    You can Write This Visible after Show!

  3. #3
    باید دید برروی فرمتون یا رویداد Show فرم چکار میکنید که اینهمه زمانبر هست ؟
    شاید بشه با اصلاح کد ، سرعت رو افزایش داد و یا از BackgroundWorker استفاده کرد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •