نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Error In Update DataROW

  1. #1

    Error In Update DataROW

    با سلام خدمت دوستان.
    من وقتی که یک سطر(ROW) را vb.net2005 حذف یا ویرایش میکنم. هنگام آپدیت کردن dataadapter با خطای زیر روبرو میشوم:
    Update requires a valid UpdateCommand when passed DataRow collection with modified rows.
    لطفا کمکم کنید

  2. #2
    از sqlcommandbuilder استفاده کردین؟


    SqlCommandBuilder cb = new SqlCommandBuilder(da);

  3. #3
    نمی دونم کانکشن را خود برنامه بطور اتوماتیک درست کرده. یعنی من فقط tableرا فرم درگ کردم

تاپیک های مشابه

  1. error در update sql
    نوشته شده توسط alix58 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 26 دی 1386, 13:28 عصر
  2. اشکال در datarow
    نوشته شده توسط darya_22222 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 مهر 1386, 21:45 عصر
  3. Error در update table SQL از طریق Datagrid
    نوشته شده توسط en_bey در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 خرداد 1386, 22:43 عصر
  4. یک سوال در مورد datarow
    نوشته شده توسط ghaum در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 خرداد 1384, 21:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •