نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کار با winsock در C#‎

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار amir_paia
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    50

    Question کار با winsock در C#‎

    سلام. کسی هست که توی سی شارپ با شی winsock کار کرده باشه؟
    من فقط می خوام یک رشته را از یک کامپیوتر به یک کامپیوتر دیگه توی شبکه بفرستم باید چه کار کنم؟
    اگه شی دیگه ای هم هست که این کار رو می کنه اسمش رو بگین.

  2. #2
    من در C++‎ Builder خیلی کار کردم ولی در #C موقعیتش پیش نیامده. لینک زیر شاید کمکتون کنه :
    http://www.codeproject.com/useritems/winsock2005.asp

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    آستارا-تهران
    پست
    357
    سری به System.Net.Sockets بزن که برای ارتباط شبکه ای بین کامپیوتر ها استفاده می شه.

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از کنترل Winsock
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 23 فروردین 1390, 13:09 عصر
  2. دسترسی به Cmd یه کامپیوتر دیگه از طریق Winsock
    نوشته شده توسط The One در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آبان 1386, 10:49 صبح
  3. مشکل عجیب با winsock
    نوشته شده توسط amin_vb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386, 03:23 صبح
  4. WinSock
    نوشته شده توسط ayub_coder در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 07 بهمن 1385, 11:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •