نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: نوشتن برنامه های معمولی که با دلفی 7 می نوشتیم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,009

    نوشتن برنامه های معمولی که با دلفی 7 می نوشتیم

    سلام

    من زیاد با دات نت و اینها آشنا نیستم ولی دوست دارم با دلفی 8 کار کنم

    می خواستم ببینم آیا میشه همون برنامه های دلفی 7 و Database را با دلفی 8 هم نوشت یا دلفی 8 فقط مخصوص Web است

    درضمن اگه بگید نه نمیشه خودتون را راحت کردید اگه نه با سیل سوالات من مواجه می شید :lol:
    ولی راستش رابگید :wink:

    من امروز شروع کردم یه برنامه حقوق و دستمزد را که البته به صورت شبکه هم نیست چه برسه به تحت وب بودن با دلفی 8 بنویسم ولی چند تا مشکل دارم که بعد از جواب گرفتن این سوال اونها شروع می شه

    ممنون

  2. #2
    تا جایی که من می دونم Delphi 8 در حال حاظر فقط برنامه های .Net تولید میکنه. البته با استفاده از VCL.Net می تونید برنامه های Delphi 7 رو برای Net. کامپایل کنید

    ظاهرا محصول بعدی بورلند دلفی هست که از یک IDE هم برای کدهای Win32 و هم Net. استفاده می کنه :wink:


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,009
    این محصول که حدود 10 ماه دیگه می یاد تو بازار
    ولی خوبیش اینه که یه هفته بعدش با قیمت 500تومان تو بازار ایران یافت میشه :shock: :سکوت:

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    محل زندگی
    Iran - Amol
    پست
    252
    با سلام

    اگه منظور شما از برنامه های معمولی برنامه های Win32 هست . باید بگم که دلفی 8 این امکان رو داره (تو قسمت برنامه نویسی WinForm) اما از کدها و کلاس های VCL مشتق نمیشه !؟

    بهتره با دلفی 7 برنامه بنویسی در کنارش دلفی 8 رو هم یاد بگیری .

  5. #5
    اگه منظور شما از برنامه های معمولی برنامه های Win32 هست . باید بگم که دلفی 8 این امکان رو داره (تو قسمت برنامه نویسی WinForm) اما از کدها و کلاس های VCL مشتق نمیشه !؟
    خیر دلفی هشت چنین امکانی نداره . WinForm ها متعلق به دات نت هستند . با دلفی هشت صرفا" برنامه های مبتنی بر دات نت تولید خواهید کرد .
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    محل زندگی
    Iran - Amol
    پست
    252
    جناب Inprise
    یه سری به Sample های WinForm‌ بزنید .
    در ضمن اگه میشه یه منبع معتبر از گفته هاتون رو معرفی کنین (انگلیسی هم باشه مشکلی نیست) .

  7. #7
    پسرم ،

    بجای اینکه از من منبع بخای یا ریفر بدی به مثالها ، دو دقیقه ( نه بیشتر ) وقت بگذار و "معرفی نامه دلفی هشت برای مایکروسافت دات نت " رو مطالعه کن تا روشن بشی .

    <span dir=ltr>
    • Delphi 8 is pure .NET and pure Delphi. You can start developing today with Delphi language RAD development for the Microsoft .NET Framework, including VCL Forms, Windows® Forms, ASP.NET, Web Forms, Web Services, ADO.NET, and more. Developers can immediately use their Delphi language and framework skills and most of their existing investments in Delphi application source code to start developing Windows applications for .NET today.
    </span>
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    محل زندگی
    Iran - Amol
    پست
    252
    اگه WinForm ها تحت دات نت کار میکنن پس چرا سرعت بالایی دارن ؟؟؟؟؟؟؟

  9. #9
    عبارت سرعت بالا و پائین تا زمانی که معیاری برای قیاس وجود نداشته باشه ، مفهوم علمی نداره . در مقابل Win32 ، دات نت اصولا" کند است . حالا شاید بین ابزارهای مبتنی بر دات نت ، یکی ، اندکی از بقیه چابک تر باشد ، بهر حال ، هر چیزی در دلفی هشت برای دات نت ، مبتنی بر دات نت است .

    متفرقه : WinForm ها هیچ مزیت ای بر VCL .NET ندارند ، نه از لحاظ کارائی و نه سرعت .

    خوش باشی
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    محل زندگی
    Iran - Amol
    پست
    252
    جناب Inpris متشکرم .
    ولی بنظرم WinForm ها سرعتی معادل سرعت برنامه های Win32‌ دارن .
    نظر شما چیه ؟

  11. #11
    خوب تو میتونی نظر شخصی ات رو در مورد هر چیزی داشته باشی . واقعیت امر چیزی نیست جز اینکه کاربردهای مبتنی بر دات نت ، حتی با کمک JIT باز هم به معنای واقعی Native Binary نیستند ، نتیجتا" منطقا" نمیتونن سرعتی معادل کاربردهای Win32 داشته باشن . WinForm در پلت فرم دات نت مایکروسافت تنها راهکار توسعهء رابط کاربری است که انصافا" هم کند است ( همانطور که معادل آن یعنی Swing در پلت فرم جاوا ، کند است )
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,009
    ممنون از دوستان :flower:

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    Fars
    پست
    108

    نقل قول: نوشتن برنامه های معمولی که با دلفی 7 می نوشتیم

    نقل قول نوشته شده توسط nasr مشاهده تاپیک
    این محصول که حدود 10 ماه دیگه می یاد تو بازار
    ولی خوبیش اینه که یه هفته بعدش با قیمت 500تومان تو بازار ایران یافت میشه :shock: :سکوت:

    قیمتش به دلار چقدر میشه؟

  14. #14

    نقل قول: نوشتن برنامه های معمولی که با دلفی 7 می نوشتیم

    دوست من هیچ به تاریخ فسیل این تاپیک دقت کردی؟
    بهتره بری دنبال XE3
    واقعا چجوری این پست رو پیدا کردی؟
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •