نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اشکال در استفاده از session در asp.net2 با C#‎

  1. #1

    Tick اشکال در استفاده از session در asp.net2 با C#‎

    من قبلآ با asp.net تحت VB کار کردم ولی الان در asp.net2 تحت C#‎ در نوشتن session مشکل دارم می خوام مقدار textbox1 را هم تو session قرار بده و هم بره به یه صفحه دیگه
    لطفآ راهنمایی کنید

    کد زیر برای vb جواب میداد ولی نمیدونم توی C#‎ چطوری استفاده میسه

     else session("user")=TextBox1.Text and Response.redirect("newpage.aspx");

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    فعلا خونه بابام
    پست
    329
    این را امتحان کن


    else{ session["user"]=TextBox1.Text; Response.Redirect("newpage.aspx");}



  3. #3
    ممنون درست شد الان اگه توی صفحه جدید بخوام مقدار session توی یک textbox بریزم error میده
     TextBox1.Text=Session["user"];

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    فعلا خونه بابام
    پست
    329
    typecasting سی شارپ خیلی قوی است مثل وی بی نیست حتما باید نوع ان را مشخص کنید
    تبدیل نوع ها را خیلی در سی شارپ رعایت کن


    TextBox1.Text=Session["user"].ToString();

  5. #5

    Smile

    خیلی ممنون درست شد لطف کردی

تاپیک های مشابه

  1. اشکال در asp.net2 با C#‎
    نوشته شده توسط roya_dibaj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 22 آبان 1386, 09:43 صبح
  2. TimeOut کردن یک Session خاص نه تمام Session های بکار رفته؟
    نوشته شده توسط Behsharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1385, 11:16 صبح
  3. اجرا نشدن برنامه نوشته شده با Asp.net2
    نوشته شده توسط mamadgmail در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 18 فروردین 1385, 17:04 عصر
  4. تفاوت session و cooki-less session
    نوشته شده توسط bluesky2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 اسفند 1383, 07:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •