نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خواندن فایل و چگونگی نمایش آن

  1. #1

    خواندن فایل و چگونگی نمایش آن

    سلام
    برای خواندن یک فایل از حافظه و نمایش آن در برنامه(مثلا در یکlistbox )از چه دستوراتی استفاده می شود و چگونه؟
    اگر بخواهیم این فایلها را به همراه مشخصات آنها در DataBase وارد کنیم و یا فایلهای موجود در DB را حذف کنیم چگونه باید این کار را انجام دهیم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    در Listbox خودش برای این کار تابع داره.
    Listbox1.Items.LoadFromFile(Filename)

    در مورد DB هم میشه بهتر بگی میخوای ه فایل رو بزاری تو یه DB?
    تا فایلت چی باشه خوب

  3. #3
    ولی منظور من جستجوی فایل مورد نظر و بعد نمایش آن بود

  4. #4
    ولی منظور من جستجوی فایل مورد نظر و بعد نمایش آن بود

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    برای جستجو از FindFirst و FindNext استفاده کنید.
    ولی اگر داستان رو بگی بهتر میشه راهنمایی کرد.

    اینها چه دخلی به DB دارن؟!

  6. #6
    اپراتور برای پر کردن جدول باید فایلهای مورد نظر را انتخاب و با زدن insert اطلاعات را وارد جدول کند...
    برنامه نویس باید فایلهایی که انتخاب شده را پیدا کرده و آنها را به همراه مشخصات فایل زمانی که اپراتور insert را می زند در جدول مربوطه ثبت کند...
    چطوری؟؟؟؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •