نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فرستادن مقدار از فرم 1 به فرم 2

  1. #1

    فرستادن مقدار از فرم 1 به فرم 2

    با سلام
    من یک TexBox1 و یک Button1 در فرم اول Form1 دارم و می خوام مقداری را که کاربر در داخل TextBox1 وارد می کند را به داخل یک لیبل در فرم Form2 بفرستم :
    در فرم اول :

    public string PassingParameter
    {
    get
    {
    return textBox1.Text;
    }
    }

    و در رویداد فرم لود Form2 :

    Form1 newForm1 = new Form1();
    label1.Text = newForm1.PassingParameter.ToString();

    ولی مقداری به داخل لیبل انتقال داده نمی شود . البته می دانم که باید در رویداد کلیک Button1 مربوط به فرم Form1 این مقدار را گرفت و به فرم 2 فرستاد ولی نمیدانم چگونه ؟
    لطفا راهنمایی بفرمایید .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار dr_csharp
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    599
    دوست عزیز کافیه مقدار درون TextBox را در یک متغیر از نوع public static string بریزید و در فرم دیگه استفاده کنید :


    //In Form1
    public static string txt;
    txt=textBox1.Text;
    .
    .
    .
    //In Form2
    label1.Text=Form1.txt;


  3. #3
    با سلام
    اولا دسترسی به چنین متغیری ممکن نیست . ثانیا مقدار متغییر را باید در یک تابع ، رویداد یا ... قرار دهیم . در کدام قسمت در فرم 1 قرار دهیم .

  4. #4
    از این نمونه برنامه استفاده کن.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    بارها پرسیده شد، جستجو:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?p=377307

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •