نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: Replace کردن یک کلمه در یک فایل word با استفاده از کد C#‎

  1. #1

    Tick Replace کردن یک کلمه در یک فایل word با استفاده از کد C#‎

    Replace کردن یک کلمه در یک فایل word با استفاده از کد C#‎
    امیدوارم بتونین کمکم کنین

  2. #2
    می تونید فایل رو باز کنید و کلا و یا خط به خط در یک String بریزید و با استفاده از متد Replace کارتون رو انجام بدید

  3. #3
    راستش قبلا این کار رو انجام دادم اما مقدار string همیشه خالی بر می گردونه
    شما sample دارین؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420
    ببین این میتونه کمکت کنه:

    http://support.microsoft.com/kb/316384

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629
    با سلام

    یک شىء از جنس Word بگیر و فایل رو باز کن، بعد با استفاده از متدهاى اون شىء کارهاى مورد نظرت رو انجام بده.

    صبا صبوحى

  6. #6
    صبا جان من این کار رو کردم اما امکان Reaplace در متدهاش وجود نداره

  7. #7
    ir_programmer تو آدرسی که فرستاده بودی چیزی در رابطه با Reaplace وجود نداشت ولی باز هم از شما ممنونم

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629
    نقل قول نوشته شده توسط arash_sevda مشاهده تاپیک
    صبا جان من این کار رو کردم اما امکان Reaplace در متدهاش وجود نداره
    با سلام
    راستش چون من همیشه کار رو از روش سخت‌تر انجام مى‌دم نمى‌دونم تو روش آسون‌تر چطوریه. دو جور مى‌تونى از Word یک شىء بگیرى یکیش اینه که یک ارجاع به Word نصب شده روى دستگاهت درست کنى ( روش آسون‌تر ) که عیبش اینه که فقط با همون نسخه‌ى Word درست کار مى‌کنه و روش دیگه اینه که این کار رو به صورت پویا انجام بدى ( روش سخت‌تر ) که با وجود کمى پیچیده‌تر بودن حسنش اینه که با هر نسخه از Word درست کار مى‌کنه ( البته تا 99% یعنى یه جاهایى ممکنه باز هم اشکال پیش بیاد )
    من از روش دوم استفاده مى‌کنم، تو این روش نمى‌شه مستقیم متدى رو فراخوانى کرد اما متدهایى رو که من براى Replace کردن استفاده مى‌کنم این‌طورى هست:
    1. اول تعداد کاراکترهاى فایل رو بدست مى‌آرم iDoc.Characters.Count
    2. بعد یک Range روش مى‌سازم با متد (Doc.Range(0, Count
    3. Range یک خاصیت داره که از جنس Find هست اون رو مى‌گیرم و تنظیم مى‌کنم
    3.1. ()ClearFormatting
    3.2. Forward=True
    3.3. «متن قابل تعویض»=Text
    4. این Find ما یک خاصیت داره از جنس Replacement که اون رو هم گرفته و تنظیم مى‌کنم
    4.1. ()ClearFormatting
    4.2. «متن جانشین»=Text
    5. متد Execute از شىء Find رو با پارامتر فراخوانى مى‌کنیم. این متد 15 پارامتر داره که مقدار همگى رو Missing.Value مى‌دیم غیر از اندیس دهم ( پارامتر یازدهم ) که مقدارش رو برابر با عدد 2 مى‌گذاریم ( Wod.WdReplace.wdReplaceAll )

    به همین سادگى!
    مطمئن هم باش که درسته چون برنامش همین الان داره کار مى‌کنه.

    صبا صبوحى

  9. #9
    صبا جان از لطفی که داشتی و از وقتی که گذاشتی ممنون

تاپیک های مشابه

  1. تابع Replace
    نوشته شده توسط niksoft در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 20 تیر 1386, 07:59 صبح
  2. یک مشکل : دستور Replace در Sql
    نوشته شده توسط Sabeghi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 21 آبان 1385, 23:03 عصر
  3. Replace کردن یک رشته درون خود فایل
    نوشته شده توسط Maryam80 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 18 خرداد 1385, 07:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •