نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بدست آوردن نام تابع در حال اجرا

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    ایران
    پست
    60

    بدست آوردن نام تابع در حال اجرا

    سلام
    من در حال نوشتن یک برنامه کنترل خطا برای سایتم هستم و از همان روش try-chatch استفاده کرده ام . آیا روشی وجود دارد که نام Sub یا Function در حال اجرا را بدست بیاورم ؟
    مثلا بتوانم پیامی به شکل زیر تولید کنم (تابع Function1 با خطا مواجه شد)
    و اسم Function1 را بتوانم با یک دستور بدست بیاورم و مجبور به تایپ جداکانه نام آن در داخل هر فانکشن نباشم

    با تشکر از شما




  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mahdi_negahi
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    www.iranbuycenter.com
    پست
    582
     try
    {
    int x = 0;
    int i = 10 / x;
    }
    catch (Exception ex)
    {
    Response.Write("---------"+ex.StackTrace+"----------------");
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •