نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کنترل نمودار در vb

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    پست
    55

    کنترل نمودار در vb

    طریقه استفاده از کنترل نمودار در vb برای نمایش داده های بانک اطلاعاتی چگونه است؟

  2. #2
    سلام دوست عزیز
    من قطعه برنامه ای که برای همین منظور استفاده میکنم رو برات میفرستم کمی تغییر بده و استفاده کن.
    rsTemp1.MoveFirst
    For i% = 0 To rsTemp1.RecordCount - 1
    .TextMatrix(i% + 1, 0) = rsTemp1.Fields("Year") & "/" _
    & rsTemp1.Fields("Month") & "/" & rsTemp1.Fields("Day")
    .TextMatrix(i% + 1, 1) = Format(rsTemp1.Fields("TotalIncome"), "###,###,###")
    TotalFee = TotalFee + rsTemp1.Fields("TotalIncome")
    MSChart1.DataGrid.SetData i% + 1, 1, rsTemp1.Fields("TotalIncome").Value, False
    MSChart1.DataGrid.RowLabel(i% + 1, 1) = .TextMatrix(i% + 1, 0)
    DateDayOfWeek(i% + 1) = rsTemp1.Fields("DayOfWeek")
    rsTemp1.MoveNext
    Next i%
    کد بال را راست به چپ کن و نحوه کارش رو برای برنامه خودت تغییر بده . اگه اطلاعات بیشتری خواستی بگو.
    ارادتمند علیرضا ناصری

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Xcalivorse
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    Kernel32.dll
    پست
    411
    کنترل نمودار چیست ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •