نمایش نتایج 1 تا 31 از 31

نام تاپیک: انتقال محتوای یک DBGrid به Excell

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار javidtaheri
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    301

    انتقال محتوای یک DBGrid به Excell

    چگونه میتوان محتوای یک DBGrid را در یک فایل Excel کپی کرد
    البته در BDE

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    Email‌شما همینی هست که اینجاست؟
    براتون میل میکینم اگر همینه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار javidtaheri
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    301
    javid55@yahoo.com
    javidtaheri@noavar.com
    با تشکر منتظر Email هستم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    سلام

    به این آدرس هم ایمیل کنید :D



    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله nasr : پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389 در 08:43 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    برای هر دو ارسال کردم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار javidtaheri
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    301
    دوست عزیز
    در دلفی 7 چگونه عمل کنیم؟

  7. #7
    البته صاحب مال هستید و اختیار دار
    ولی برای اینکه مداوم مجبور به ارسال به دیگران و دیگران مجبور به خواهش نباشند می توانید همینجا Upload کنید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار javidtaheri
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    301
    دوست عزیز
    این کا مپوننت را در Delphi5,6 نیز Error میدهد . من روش نصب را خواندم باز هم نشد (HTML File)لطفا راهنمایی کنید.
    در دلفی 7 چطور؟

  9. #9
    البته صاحب مال هستید و اختیار دار
    ولی برای اینکه مداوم مجبور به ارسال به دیگران و دیگران مجبور به خواهش نباشند می توانید همینجا Upload کنید
    ایضا......

  10. #10
    مهمان
    باید یه oleobject برای exelapplication بسازید و باقی ماجرا....
    اینم یه مثال همگانی و غیر خصوصی :P
    راستی اینو از سایت www.delphi3000.com گرفتم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    نقل قول نوشته شده توسط Javan_Soft
    البته صاحب مال هستید و اختیار دار
    ولی برای اینکه مداوم مجبور به ارسال به دیگران و دیگران مجبور به خواهش نباشند می توانید همینجا Upload کنید
    آقا ما کوچیک شما هستیم.
    گفتم اگر بزارم اینجا شاید یه وقت بگن کپی رایت و CD برنامه نویس و از این این چیزها.
    ولی خوب شما میگید آپلود کن چشم.
    میزارم اینجا برای همه عزیزان.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    نقل قول نوشته شده توسط javid
    دوست عزیز
    این کا مپوننت را در Delphi5,6 نیز Error میدهد . من روش نصب را خواندم باز هم نشد (HTML File)لطفا راهنمایی کنید.
    در دلفی 7 چطور؟
    البته این کامپوننت برای دلفی 6 طراحی شده.
    با کمی تغییر احتمالا در دلفی 7 نیز قابل استفاده خواهد بود.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار javidtaheri
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    301
    آقا من راهنمایی در زمینه نصب خواستم ها..........................

  14. #14
    بچه ها سلام
    من یک برنامه کوچک نوشته ام و توانسته ام یک فایل را که در grid هم نمایش داده ام داخل یک فایل Excel بریزم اگر میبینید کمک کوچکی میتواند بشما بکند بگوئید حتماٌ در اختیارتان خواهم گذاشت
    ع.و

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار javidtaheri
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    301
    دوست عزیز
    لطفا برای من Mail کنید

  16. #16
    با سلام
    تکه برنامه ای که در زیر آورده ام را داخل یک کلید قرار دهید
    QueryProduct یک فایل اطلاعاتی میباشد که دارای چند فیلد و تعدادی رکورد میباشد
    من اول در سطر اول و ستونهای A1 الی H1 نام سطر ها را آورده ام
    سپس با یک حلقه کل اطلاعات فایل را داخل جدول ریختم

    در صورتی که سطری نا مفهوم میباشد خواهشمند است اعلام فرمائید تا توضیح دهم
    در ضمن چون خودم خیلی دنبال این موضوع بودم و مواردی دیگر نیز نیاز دارم تکه برنامه را اینجا نوشتم تا دیگران هم استفاده کنند.
    با تشکر
    ع.و

    procedure TFrm_ReportProducts.BitBtn6Click(Sender: TObject);
    var
    WorkBk : _WorkBook;
    WorkSheet : _WorkSheet;
    I : OleVariant;
    st : Variant;
    NomFich : WideString;
    T_I : Integer;
    begin
    I := 1;
    ExcelApplication1.Connect; {Servers - ExcelApplication1}
    WorkBk :=ExcelApplication1.Workbooks.Add(I,0) ;
    WorkSheet := WorkBk.WorkSheets.Get_Item(1) as _WorkSheet;
    WorkSheet.Activate(0);

    ProgressBar1.Max := QueryProduct.RecordCount;
    QueryProduct.First;
    T_I := 1;
    St := 'Item';
    ExcelApplication1.Range['A'+inttostr(T_I&# 41;,'A'+inttostr(T_I)].Value2:=St;
    St := 'Model';
    ExcelApplication1.Range['B'+inttostr(T_I&# 41;,'B'+inttostr(T_I)].Value2:=St;
    St := 'Serial No.';
    ExcelApplication1.Range['C'+inttostr(T_I&# 41;,'C'+inttostr(T_I)].Value2:=St;
    St := 'Engine No.';
    ExcelApplication1.Range['D'+inttostr(T_I&# 41;,'D'+inttostr(T_I)].Value2:=St;
    St := 'Bongah';
    ExcelApplication1.Range['E'+inttostr(T_I&# 41;,'E'+inttostr(T_I)].Value2:=St;
    St := 'Delivery Date';
    ExcelApplication1.Range['F'+inttostr(T_I&# 41;,'F'+inttostr(T_I)].Value2:=St;
    St := 'END OWNER/USER NAME ';
    ExcelApplication1.Range['G'+inttostr(T_I&# 41;,'G'+inttostr(T_I)].Value2:=St;
    St := 'ADDRESS';
    ExcelApplication1.Range['H'+inttostr(T_I&# 41;,'H'+inttostr(T_I)].Value2:=St;



    while Not QueryProduct.Eof do
    begin
    inc(T_I);

    sT := T_I-1;
    ExcelApplication1.Range['A'+inttostr(T_I&# 41;,'A'+inttostr(T_I)].Value2:=St;
    St := 'TM155';
    ExcelApplication1.Range['B'+inttostr(T_I&# 41;,'B'+inttostr(T_I)].Value2:=St;
    St := QueryProduct['serial_no2'];
    ExcelApplication1.Range['C'+inttostr(T_I&# 41;,'C'+inttostr(T_I)].Value2:=St;
    St := QueryProduct['MOTOR_NO'];
    ExcelApplication1.Range['D'+inttostr(T_I&# 41;,'D'+inttostr(T_I)].Value2:=St;
    St := QueryProduct['DealerNameEng'];
    ExcelApplication1.Range['E'+inttostr(T_I&# 41;,'E'+inttostr(T_I)].Value2:=St;
    St := QueryProduct['Delivery_Date'];
    ExcelApplication1.Range['F'+inttostr(T_I&# 41;,'F'+inttostr(T_I)].Value:=St;
    St := QueryProduct['CustomerNameEng'];
    ExcelApplication1.Range['G'+inttostr(T_I&# 41;,'G'+inttostr(T_I)].Value2:=St;
    St := QueryProduct['AddressEng'];
    ExcelApplication1.Range['H'+inttostr(T_I&# 41;,'H'+inttostr(T_I)].Value2:=St;
    QueryProduct.Next;
    end;


    If SaveDialog1.Execute then
    WorkSheet.SaveAs(SaveDialog1.FileName,EmptyPar am,EmptyParam,EmptyParam,EmptyParam,EmptyParam,Emp tyParam,EmptyParam,EmptyParam,0);
    ExcelApplication1.Quit;
    ExcelApplication1.Disconnect;


    end;

    end.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار javidtaheri
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    301
    دوست عزیز A.VAHID
    لطف میکنید برنامه را برای من Mail کنید :oops:

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    نقل قول نوشته شده توسط سار
    البته این کامپوننت برای دلفی 6 طراحی شده.
    با کمی تغییر احتمالا در دلفی 7 نیز قابل استفاده خواهد بود.
    چگونه میشه این را روی دلفی 7 نصب کرد

    ممنون

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    :flower:

  20. #20
    اقا وحید
    این کدهایی که نوشتی درست
    ولی قبلش چی باید روی فرم بگذاریم
    من می گذارم جواب نمی ده و اینها را در همان ابتدا گیر می ده
    ما هم که آماتور ( یا شاید آرماتور :mrgreen: )
    WorkBk : _WorkBook;
    WorkSheet : _WorkSheet;
    ExcelApplication1.Connect;
    دمت گرم یک توضیحکی بده :oops:

  21. #21
    سلام

    به این آدرس هم ایمیل کنید ممنون می شم
    karimi10262@gmail.com

  22. #22
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همدان
    پست
    79
    سلام
    ممنون می شماگه برای من هم بفرستید.
    en.jalilian2000@gmail.com

  23. #23
    ما هم محتاج هستیم

  24. #24

    درخواست

    سلام به همگی . می شه لطفا یک نفر این برنامه رو با توضیحات کامل برای استفاده واسه من میل کنه . بانک اطلاعاتی من paradox هستش.parnian_r@yahoo.com

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    Babak869@Gmail.com
    Send 4 Me Plz

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634
    بنظر من اگه بجای آدرس سایت لینکمستقیم به مثال می ذاشتی بهتر بود

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط babak_delphi
    بنظر من اگه بجای آدرس سایت لینکمستقیم به مثال می ذاشتی بهتر بود
    لینکه مستقیم به مثال در سایت دلفی ۳۰۰۰ به کاره زیادی نمیاد، چونکه برایه خوندن مثالها باید عضو باشید، این سایت اوّلش که شروع شد مجّانی بود، بعدش که مردم مقالات فرستادن بهش و سایت گسترش پید کرد پولی شد. اصلاً لینکی به سایت دلفی ۳۰۰۰ نمیگذاشتند بهتر بود.

  28. #28

    این پیام ها برای چیست

    من این برنامه رو گرفتم و demo2 اون رو اجرا کردم این error رو می ده
    variant does not refrence an automation object
    بعد از اینکه database رو انتخاب میکنم و دکمه export رو فشار میدم علاوه بر اون بعد از ok کردن این error این پیام رو می ده
    file arexcelreport.pas not fount

    لطفا من رو راهنمایی کنید.

  29. #29

    delphi

    چگونه میتوان محتوای یک DBGrid را در یک فایل Excel کپی کرد

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814
    با سلام
    نقل قول نوشته شده توسط Vahid_Nooh مشاهده تاپیک
    چگونه میتوان محتوای یک DBGrid را در یک فایل Excel کپی کرد
    کاربر جدید لطفاً قبل از مطرح کردن سوال یک جستجو انجام دهید.
    فکر می کنی موضوع این تاپیک چیه؟
    دقیقاً در راستای سوال شماست.

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار پرواز
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    321
    سلام به همگی.

    این مشکل تو این تاپیک حل شده.
    اگه می دونستم اینقدر به دنبالش هستید زودتر میذاشتم.

    اگه برید اونجا یه مثال هم گذاشتم با چندتا دیگه امکانات کوچولو ولی باحال. مثلا اینکه بتونید فیلدها رو خودتون انتخاب کنید و به اکسل بفرستید. یا اینکه به جای اینکه اسم لاتین فیلد رو به اکسل بفرستید تو این سورس می تونید Displaylable رو بفرستید و از از اینجور امکانات دیگه. تازه پنجره انتخاب فیلد هم یه پنجره گرافیکی کاربرپسنده(!)
    تازه میتونید شرط هم برای گزارش بذارید. ... همراه با توضیح(کامنت) فارسی

    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل درنمایش فارسی خروجی crystall به pdf یا فایل excell
    نوشته شده توسط مرتضی حمزه ئی در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 30 شهریور 1391, 23:57 عصر
  2. EXPORT TO EXCELL
    نوشته شده توسط skd6960357 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 24 بهمن 1385, 09:44 صبح
  3. EXCELL & DELPHI
    نوشته شده توسط cybercoder در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 29 اسفند 1384, 18:32 عصر
  4. باز هم excell
    نوشته شده توسط V60 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 02 اردیبهشت 1384, 16:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •