نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خواندن فایل txt . در ویژوال بیسیک و ریختن آن در یک text box

  1. #1

    خواندن فایل txt . در ویژوال بیسیک و ریختن آن در یک text box

    دوستان عزیز سلام
    من می خوام از داخل برنامم محتویات یک فایل text را بخوانم و درون یک text box نمایش دهم . حجم فایل مورد نظر یگ مگا بایت است . چگونه ؟؟؟

    مچکرم

  2. #2
    سلام .
    از کد زیر برای این کار میتونید استفاده کنید : :)

    Dim AllTheText As String
    Open "filepath" For Input As #1
    AllTheText = Input(LOF(1), #1)
    Close #1
    text1.text = AllTheText
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  3. #3

    این هم یه جواب دیگه

    سلام دوست گرامی

    این هم یک روش دیگه که برای استفاده از اون شما باید از منوی Project و گزینه Reference، ارجاع Microsoft Scripting Runtime را انتخاب کنید تا بتوانید از آن استفاده کنید.

    برای اجرای مثال زیر به یک جعبه متن با خاصیت چند خطی فعال نیاز خواهید داشت.

        Dim x As New FileSystemObject
    Dim y As TextStream
    Set y = x.OpenTextFile("E:\amar.txt", ForReading)
    Text1.Text = y.ReadAll


    با احترام- خدانگهدار

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    سابستان
    پست
    191
    سلام
    می تونید فایل را به روش باینری باز کنید و اطلاعات رو از اون بخونید. در زیر کد رو نوشتم
    Dim FileGet As String * 1
    Dim Counter As Long
    Open "File" For Binary As 1
    For Counter = 1 To LOF(1)
    Get 1, , FileGet
    Text1.Text = Text1.Text + FileGet
    Next
    Close
    جلوی فرمان open یک رشته وجود داره که نام و مسیر کامل فایل text مورد نظر شماست

  5. #5

    نقل قول: این هم یه جواب دیگه

    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا مداح مشاهده تاپیک
    سلام .
    از کد زیر برای این کار میتونید استفاده کنید : :)

    Dim AllTheText As String
    Open "filepath" For Input As #1
    AllTheText = Input(LOF(1), #1)
    Close #1
    text1.text = AllTheText
    نقل قول نوشته شده توسط روح اله معینی زاده مشاهده تاپیک
    سلام دوست گرامی

    این هم یک روش دیگه که برای استفاده از اون شما باید از منوی Project و گزینه Reference، ارجاع Microsoft Scripting Runtime را انتخاب کنید تا بتوانید از آن استفاده کنید.

    برای اجرای مثال زیر به یک جعبه متن با خاصیت چند خطی فعال نیاز خواهید داشت.

        Dim x As New FileSystemObject
    Dim y As TextStream
    Set y = x.OpenTextFile("E:\amar.txt", ForReading)
    Text1.Text = y.ReadAll


    با احترام- خدانگهدار
    ببخشید توی کدهای بالا از خط

    کد HTML:
    AllTheText = Input(LOF(1), #1)
      
    و
      
    Set y = x.OpenTextFile("E:\amar.txt", ForReading)
    خطا گرفته میشه ، میشه کمک کنید؟
    من با vb6 کار میکنم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار just4froum
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    695

    نقل قول: خواندن فایل txt . در ویژوال بیسیک و ریختن آن در یک text box

    با سلام نمی دونم مرورگر من بد نشون میده یا مشکل از سایته ولی کد های بالا درست هستند فقط به جای ( علامت ) و به جای ) علامت ( را جایگذین کن درست میشه. یعنی

    AllTheText = Input(Lof(1),1)

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی تشخیص محل مکان نما در یک Text Box
    نوشته شده توسط vbapr2005 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 06 فروردین 1387, 15:17 عصر
  2. تشخیص حرف اول ازکلمه وارد شده در text box
    نوشته شده توسط vb2005 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 03 آذر 1386, 14:48 عصر
  3. تبدیل bmp به text
    نوشته شده توسط ssmehizadeh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 19
    آخرین پست: جمعه 04 فروردین 1385, 21:16 عصر
  4. کمک در مورد (پیدا کردن Text توی یه فرم دیگه)کنید :D
    نوشته شده توسط Typisch_VB6 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 اسفند 1383, 19:19 عصر
  5. Gereftane Text yek Text windowse digar
    نوشته شده توسط farhad_ice در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 19 آبان 1383, 14:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •