نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اضافه کردن عکس به جداول بانک اطلاعاتی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018

    اضافه کردن عکس به جداول بانک اطلاعاتی

    سلام

    من تا الان هروقت می خواستم یه فیلد شامل عکس باشه آدرس اون عکس را در فیلد ذخیره می کردم

    حالا نیاز دارم که این عکس داخل جدول ذخیره بشه

    اول که نوع فیلد را Graphic انتخاب کردم آیا درسته ؟( نوع جداول پارادوکس است )

    دوم چگونه به این فیلد عکس اضافه کنیم من در برنامه یه DBImage گذاشتم با یه OpenPictureDialoge بعد عکس را در اون فیلد DBImage نشون میده و لی وقتی Post می شه اون عکس در جدول ذخیره نمیشه

    یادم هست که در اکسس وقتی روی یه فیلد از نوع OLE کلیک راست می کردیم یه گزینه ای داشت با عنوان InsertObject نمی دونم یا InsertPicture آیا نمیشه اینطور باشه البته با یه Popup Meno میشه

    راستی گفتم OLE فکر میکنم نوع فیلد را درست انتخاب نکردم آیا اینطور نیست

    ممنون

  2. #2
    نوع جداول پارادوکس است
    ذخیره کردن Blobفیلد در جداول پارادوکس به معنای خطر حتمی است
    اون عکس در جدول ذخیره نمیشه
    احتمالا نوع عکس شما از نوع Jpgاست ...ذخیره می شود ولی نمایش داده نمی شود

  3. #3
    اگر عکس رو اول ببری توی clipboard و بعد توسط
     DBImage1.PasteFromClipBoard; 
    اون رو توی DBImage بکنی مشکلی پیش نمیاد حتی اگر عکس JPG باشه!

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    روی کامپوننت Table موردنظر دابل کلیک کرده و Add all fields را انتخاب کنید. بفرض اینکه نام فیلد تصویر موردنظر Picture باشد و نام کامپوننت Table برابر Table1‌ باشد نام فیلد گرافیک موردنظر Table1Picture خواهد بود.

    برای ذخیره کردن تصویر در جدول موردنظر از دستور زیر استفاده کنید:
    Table1Picture.LoadFromFile('نام فایل موردنظر');
    Table1.Post;

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •