نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: انتخاب از datagridview

  1. #1

    انتخاب از datagridview

    چه طور می شه با کلیک ماوس رکودی از datagrid را انتخاب وعملیاتی مانند حذف و ویرایش و نشان دادن رکوردهای آن در text را انجام داد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hesam_hma
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    خیلی دور تر از شهر آرزروها
    پست
    265
    یه دیتارو (DataRow)تعریف کن و در رویداد کلیک دیتاگرید ، دیتارو(DataRow) تعریف شده رو برابر با رکورد جاری در دیتا ست قرار بده بعد آیتمهای مختلف دیتا رو (DataRow)رو بریز داخل تکس باکی
    Dim dr As DataRow
    Private Sub DataGridView1_Click()
    dr=ds.Tabels(0).rows.item(Datagridview1.currentRow .index)
    textbox1.text=dr.item(0)
    End Sub

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hesam_hma
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    خیلی دور تر از شهر آرزروها
    پست
    265
    روشهای دیگه ای هم هست اگه سوالی داشتی بپرس

  4. #4
    از جوابتون ممنونم
    ولی از ds اشکال میگیره اگه می شه بیشتر توضیح بدید و یا روشهای دیگشو هم بگید؟ چون من تازه کارم ممنون میشم

  5. #5
    اولا به این توجه کنید که اون ds دیتاستی که باهاش دیتاگریدتون رو پر کردید اگر حل نشد متدهای خود دیتاگرید استفاده کن اگر چند دقیقه روش کار کنی چیزهای زیادی می تونی پیدا کنی که می تونی با اونها به تک تک سلولهات دسترسی داشته باشی مثلا:


    datagridviewname.currentrow.cells(index)

  6. #6
    در ضمن چه طور می شه وقتی یک رکورد از datagrid را انتخاب می کنیم در فرمی دیگه فیلدهای اونو در text ها و ... قرار بدیم؟(بازم ممنونم)

  7. #7

    data grid

    سلام رفیق می خام کدی بهت بدم که بترکونه
    تو ایونت دیتا گرید(cell mouse db click) این کد رو بنویس
    if e.rowindex >=0
    ol_cm=new oldbcommand(select * from table where id=datagridview1.row(e.rowidex).cell(0)

    dr=ol_cm.excutReader
    if dr.hasrow=true
    dr.read
    حالا مقادیر فیلد ا را به text اختصاص بده
    ادامه ی کد
    "text1.text=dr"fild1
    و تمام فیلد ها را با استفاده از اینکد به text اختصاص بده.در اخر هم
    dr.close
    end if
    'تذکر ol_cm همان متغییری است که از نوع oledbconnection می باشد.من به طور دلخواه متغییر ol_cm دادم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hesam_hma
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    خیلی دور تر از شهر آرزروها
    پست
    265
    سلام
    ds اسم دیتاستی که استفاده کردی شما باید نام دیتا ستی رو که در برنامه استفاده کردی به جای ds بزاری
    برای قرار دادن مقادیر درون تکست باکس هم از دیتارو استفاده شده که پیشتر نوشتم
    مثلا من در یه برنامه برای ویرایش رکورد مورد نظر از کد زیر استفاده کردم
    PrivateSub DataGridView1_CellMouseDoubleClick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellMouseEventArg  s) Handles DataGridView1.CellMouseDoubleClick
    If ds.Tables(0).Rows.Count > 0 Then
    ComboBox1.Text = DataGridView1.CurrentRow.Cells.Item(0).Value
    TextBox2.Text = DataGridView1.CurrentRow.Cells.Item(1).Value
    TextBox3.Text = DataGridView1.CurrentRow.Cells.Item(3).Value
    TextBox4.Text = DataGridView1.CurrentRow.Cells.Item(2).Value
    dr = ds.Tables(0).Rows.Item(DataGridView1.CurrentRow.In dex)
    'ں뢦ں ©کی©§ ¤ں©ی ©ںی یی©ںی¬
    EndIf
    EndSub

  9. #9
    ببخشید کاربر اسماعیل روشی که گفتید برای استفاده در همون فرمه ولی من می خوام در فرم دیگه ای مقادیر فیلدها رو در text ها بریزم باید چه کار کنم ؟اگه می شه زودتر جواب بدید ! ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. خواندن و نوشتن در خانه های DataGridView
    نوشته شده توسط alireza1384 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 27 شهریور 1388, 20:09 عصر
  2. دسترسی به نام و عنوان سطرهای DataGridView
    نوشته شده توسط alireza1384 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 خرداد 1386, 15:21 عصر
  3. حذف چند فیلد از بیندینگ در datagridview
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 20 خرداد 1386, 20:43 عصر
  4. مشکل جستجو در datagridview
    نوشته شده توسط yaserzare در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 فروردین 1386, 18:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •