نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: Read Only کردن کنترلها بدون مات شدن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420

    Tick Read Only کردن کنترلها بدون مات شدن

    در ادامه پست :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=85602

    سوال:
    چگونه یک Text Box یا کنترل دیگری را Read Only کنید ولی بصورت خاکستری رنگ و ناخوانا نشود ؟
    راه حل:
    می بایست کلاس کنترل خود را Customize کنید.

    بطور مثال در مورد Text Box:

    Public Class VisualTextbox
    Inherits TextBox

    Public Sub New()
    ' Initialise the class
    MyBase.New()
    End Sub

    Public Shadows Property Enabled() As Boolean
    Get
    Return MyBase.Enabled
    End Get
    Set(ByVal Value As Boolean)
    SetDrawingStyle(Not Value)
    ' Set the underlying value
    MyBase.Enabled = Value
    End Set
    End Property

    Private Sub SetDrawingStyle(ByVal customPaint As Boolean)
    ' Switch draw styles if disabled
    Me.SetStyle(ControlStyles.UserPaint, customPaint)
    End Sub

    Protected Overrides Sub OnPaint(ByVal e As System.Windows.Forms.PaintEventArgs)
    MyBase.OnPaint(e)

    ' Draw the bg in
    e.Graphics.FillRectangle(New SolidBrush(Color.Gold), Me.ClientRectangle)

    ' Draw the appropriate text in using the fore color
    e.Graphics.DrawString(Me.Text, Me.Font, New SolidBrush(Me.ForeColor), -1, 1)
    End Sub

    Protected Overrides Sub OnEnabledChanged(ByVal e As System.EventArgs)
    MyBase.OnEnabledChanged(e)
    SetDrawingStyle(Not Me.Enabled)
    Me.Refresh()
    End Sub

    End Class


    مثال هم Attach شده.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    سلام
    میشه راجع به کدت یه توضیح فارسی به صورت فارسی بذاری ! ( در سطح مقدماتی )

  3. #3
    در مورد کنترل های دیگه هم چک کردی؟ میتونی یک مثال با Gruopbox , و رادیو باتم بزنی
    من با این دو کنترل نتونستم کار کنم.و کنترل های دیگه را هم چک نکردم
    با این روش به ازای هر نوع کنترلی باید یک کلاس بسازیم این زیاد خوشایند نیست!!!

  4. #4
    با سلام
    من که با نسخه 2005 کار میکنم فقط پس زمینه textbox که readonly هست رو به سفید تغییر میدم.

  5. #5
    این مورد به نظر حل نشده پس گفتگوی حل شده نمی تونه باشه و جای بحث داره !!!؟

تاپیک های مشابه

  1. چرا بعضی خصوصیات read only هستن؟
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 08 شهریور 1386, 16:31 عصر
  2. چه جوری می شه فایل ها رو read only کرد ؟
    نوشته شده توسط mehran8 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 31 فروردین 1386, 00:26 صبح
  3. read only جداول
    نوشته شده توسط tarantaran در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 شهریور 1385, 10:40 صبح
  4. رفع مشکل Read only در انتقال دیتابیس
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 تیر 1382, 20:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •