نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نحوه اجرا کردن یک فایل درون پروژه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار combo_ci
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    459

    نحوه اجرا کردن یک فایل درون پروژه؟

    سلام
    من یه فایل txt رو به پروژه اضافه کردم (روی پروژه کلیک راست کردم و add existing item رو انتخاب کردم).....
    میخواستم ببینم کسی میدونه این فایل رو چطوری میتونم اجرا کنم ...با توجه به اینکه این فایل در واقع درون exe برنامه قرار داره و روی یه کامپیوتر دیگه به صورت فیزیکی وجود نداره
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    وقتی یه فایل txt به پروژه اضافه بشه، بصورت نوع string قابل دسترسی است.
    چرا محتویاتش رو درون یک TextBox (که به فرم اضافه شده) به نمایش نمیگذاری؟
    بهرحال برای اجرا شدن (یا باز شدن فایل txt در Notepad)، میشه string ناشی از فایل txt رو در یک فایل جدید روی hard disk ذخیره کرد (از طریق متد File.WriteAllText) و بعد توسط Notepad اون رو باز کرد (از طریق متد Process.Start)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار combo_ci
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    459
    اینم جوابش
        using (Stream strm = Assembly.GetExecutingAssembly().GetManifestResourc  eStream("ProjectName.FileName"))
    {
    using (StreamReader strreader = new StreamReader(strm, Encoding.UTF8))
    {
    string content = strreader.ReadToEnd();
    }
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    فکر کردم میخوای در Notepad اجراش کنید... (چون گفته بودید "نحوه اجرای یک فایل").
    برای بدست آوردن رشته متنی فایل txt، میشه از فضای نام Properties استفاده کرد:

    string content = Properties.Resources.FileName;

  5. #5
    چه جوریاست که من به هیچ کدوم از حالتهایی که شما گفتین دسترسی ندارم.باید پروتوتایپ خاصی اضافه بشه؟؟؟

  6. #6
    روح الله جان به کدام دسترسی ندارید؟ شما فایلتون رو به Resource اضافه کنید و به راحتی توسط کد زیر بهش دسترسی پیدا کنید.


    PicBox1.Image=(image)Properties.Resources.YourImag eFileName;
    TextBox1.Text=Properties.Resources.YourtxtFileName .ToString();

  7. #7
    فرض کنید من فایل a.txt رو از طریق existing item اضافه کردم. حالا اگر بخوام بهش دسترسی دلشته باشم چیکار باید بکنم چون الان نه چیزی به عنوان Assembly رو میشناسه که از کد اول استفاده کنم و نه بعد از properties.resources اسم فایل رو قبول میکنه.

  8. #8
    برید داخل Resources.resx بعدش Ctrl+5 بزنید حالا فایلتون رو بکشید و بندازید داخل صفحه Resources.resx.
    حالا از طریق کدی که براتون فرستام میتونید دسترسی داشته باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •