صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 97

نام تاپیک: نیاز به کتاب در زمینه آموزش ویژوال سی پلاس پلاس ، MFC و win32

  1. #1

    Tick نیاز به کتاب در زمینه آموزش ویژوال سی پلاس پلاس ، MFC و win32

    سلام ..ابتدا عذرخواهی میکنم اگه جای نامناسبی تاپیک زدم ...
    اول جستجو کردم اما تاپیک مشابه های پیدا نکردم ..
    من دنبال یه مرجع خوب در زمینه آموزش زبان ویژوال سی پلاس پلاس هستم .. علاقه ای به سی شارپ ندارم ..
    و خیلی دنبال این ویژوال سی هستم
    خوشحال میشم که کمک کنید وبگید چه کتابی رو تهیه کنم ..ایرانی و یا خارجیش فرقی نمیکنه .. فقط مرجع باشه و تا اونجا که میتونه کامل باشه و همینطور زیبا و شیوا مطالب رو عنوان کنه ...

    باز هم عذرخواهی می کنم
    و منتظر پیشنهاداتتون هستم


  2. #2
    نه اتفاقا جای مناسب پست شما همین جاست.

    Edit: اول از همه چیز باید بدانید که کار عاقلانه این است که برنامه نویسی ++VC غیر دات نت انجام شود (native) تا از نهایت قدرت و performance آن استفاده کنید و برای کار دات نت به سراغ همان #C بروید ، پس توجه داشته باشید که به آسانی همان دات نت نمی باشد و ضمنا کلا دنبال فارسی آن ها به جز MFC نباید باشید (فقط انگلیسی).
    Edit: "برنامه نویسی دات نت توسط ++C یک اشتباه است و اگر کسی می خواهد با ++C برنامه نویسی کند کار عاقلانه همان Win32 یا MFC به صورت native است." مگر اینکه هدف از این یادگیری ترکیب کدها کنونی native با .Net باشد. (اگر می خواهید از دلایل این موضوع و سیاست های جدید مایکروسافت در این باره مطلع شوید از این مقاله استفاده کنید)

    در هر صورت بهترین کتاب ها را برایتان لیست می کنم:
    -----------------
    اگر دنبال برنامه نویسی ساده تر از win32 هستید ، در بازار چند کتاب فارسی برای آموزش MFC وجود دارد، بهترین آن:
    Visual C++‎.NET در 21 روز انتشارات نص (برخلاف اسمش .NET نیست و تماما MFC هست)
    سعی کنید از کتاب جعفرنژاد برای MFC استفاده نکنید و از کتاب فوق بهره ببرید.

    کتاب های قدیمی و جامع:
    Teach yourself Visual C++‎.NET in 21 days
    Professional MFC with visual C++‎ 6
    programming windows with mfc second edition

    - برای یک مرجع جدیدتر، غنی از مباحث جدید، پایگاه داده با ODBC همین طور مباحث C++‎/CLI (البته کلا ناکامل برای حالت Native توسط MFC )می توانید از کتاب زیر بهره ببرید (نیمی از کتاب شامل MFC می باشد):
    Beginning Visual C++‎ 2005 - Ivor Horton
    Beginning Visual C++‎ 2008 - Ivor Horton

    تذکر: کتاب های انگلیسی و جدید هر چند ماه، انتهای همین پست اضافه می شوند.

    ----------------
    اگر دنبال برنامه نویسی Win32 با API های ویندوز هستید بهترین کتاب Programming Windows Fifth Edition هست انتشار سال 1998 .

    و در صورت نیاز به دانستن بیشتر در مورد توابع گرافیکی GDI کتاب زیر برای تکمیل کار کمکتان می کند:
    Windows Graphics Programming Win32 GDI and DirectDraw - 2000
    ----------------
    و اما اگر دنبال برنامه نویسی کراس پلتفرم با Qt ( برنامه نویسی واحد برای کلیه سیستم عامل ها) هستید :
    C++‎ GUI Programming with Qt 4 سال 2006

    و برای wxwidgets کتاب زیر :
    Cross-Platform GUI Programming with wxWidgets


    -----------------------------------------------------------

    معرفی چند کتاب جدید:

    1) کتاب انگلیسی زیر چاپ 2008 مایکروسافت، برای محیط های visual C++‎2005 و 2008 و قابلیت های جدید ویستا هست، این کتاب فقط برای کاربران حرفه ای و مباحث پیشرفته هست.(win32)

    نام کتاب:
    Windows via C/C++‎ - Pro Developer

    در این کتاب به مباحث زیر پرداخته می شود:
    - thread ها و انواع همزمان سازی ها
    - Kernel Objects و jobs
    -مدیریت حافظه و Virtual Memory
    - فایل ها و Memory-Mapped Files
    - تکنیک های پیشرفته مختلف ساخت DLL
    - حافظه مشترک نخ ها / Thread-Local Storage
    - انواع DLL Injection and API Hooking

    ------------------------

    2) کتاب انگلیسی زیر چاپ 2008 ، برای آموزش MFC با انجام ساخت برنامه های کاربردی هست. در این کتاب حتی یک بازی Tetris نیز ساخته می شود:

    نام کتاب:
    Microsoft Visual C++‎ Windows Applications by Example
    (Code and explanation for real-world MFC C++‎ Applications)


    ------------------------

    3) این کتاب چاپ 2008 برای تمامی افرادی هست که می خواهند برنامه نویسی ++C (تحت کنسول) را توسط کامپایلرهای جدید مانند visual C++‎2005/2008 یاد بگیرند و با محیط این کامپایلر، نحوه debug کردن نیز آشنا شوند.

    در این کتاب علاوه بر آن با STL ، کتابخانه های استاندارد C و حتی C++‎/CLI نیز آشنا می شوید.

    نام کتاب:
    Visual C++‎ 2008 How to Program, 2 edition

    موفق باشید
    .
    آخرین ویرایش به وسیله Nima_NF : جمعه 11 اردیبهشت 1388 در 14:55 عصر دلیل: افزودن کتاب های جدید تر

  3. #3
    سلام
    اول از همه چیز باید بدانید که برنامه نویسی ++VC غیر دات نت باید انجام شود (native) و برای کار دات نت باید سراغ همان #C بروید ،
    نیما جان از مقایسه ای که انجام دادید بین C#‎,C++‎ فکر میکنم منظور شما از vC++‎ همون vC++‎ 2005 باشه که در این صورت فرمایش شما صحیح نیست و اجباری در استفاده از vC++‎ به صورت native نیست. تو vC++‎ شما هم میتونید کد های native داشته باشید و هم میتونید پروژه ای از نوع .net داشته باشید.
    چون توی سوال دوستمون پریسدن کتاب برای آموزش vC++‎ معلومه دنبال qt نیستن به همین خاطر من کتاب vC++‎ 2005 انتشارات wrox رو پیشنهاد میکنم که در چند فصل ابتدایی فقط به آموزش زبان C++‎ اختصاص داره و در فصل های بعدی به آموزش MFC میپردازه و بعد تمام آموزش هایی که در مورد MFC داده شده رو به همراه مثال هایی که زده شده با کمک .net آموزش میده و پروژه ها رو پیاده سازی میکنه. در مجموع برای آشنایی کامل با تمام امکانات این محیط کتاب خوبیه.
    متونید کتاب رو از اینترنت دانلود کنید و اگر پیدا نکردید من کتاب رو دارم ایمیل خودتون رو با پیام خصوصی برای من بفرستید تا کتاب رو برای شما ارسال کنم.
    موفق باشید.

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط Alireza Orumand مشاهده تاپیک
    نیما جان از مقایسه ای که انجام دادید بین C#‎,C++‎ فکر میکنم منظور شما از vC++‎ همون vC++‎ 2005 باشه که در این صورت فرمایش شما صحیح نیست و اجباری در استفاده از vC++‎ به صورت native نیست. تو vC++‎ شما هم میتونید کد های native داشته باشید و هم میتونید پروژه ای از نوع .net داشته باشید.
    موفق باشید.
    شما از حرف من اشتباه برداشت کردید ، البته که می توان با ++C با دات نت هم کار کرد و این مطلب را هر کسی می داند و این ربطی به نسخه یا نام VC ندارد و از همان ابتدا اجرایی بود ، منظور من این بود که امروزه کسی در دنیا برنامه نویسی دات نت را با ++C نمی کند و اکثرا از این قابلیت آن استفاده می کنند که می توانند کدهای native خودشان را با دات نت جدید ترکیب کنند ولی نه مثل #C که تماما وابسته به دات نت است و تمام محیطش همان فریم ورک دات نت است. (همان جمله را تغییر دادم تا اشتباه برداشت نشود) ضمنا خودم کتاب پیشنهادی شما را هم دارم .

    "اعضای تیم توسعه ++VC مایکروسافت این موضوع را بار ها تاکید کردند که توسعه بخش C++‎/CLI بسیار محدود است و هرگز مثل VB و #C نخواهد بود چرا که ذکر کرده اند این کاری است که قبلا توسط سایر زبان ها انجام شده است و تمام قدرتشان بر روی همان native است." صحت این مطالب را در بلاگ های بخش توسعه ++VC مایکروسافت می توانید بررسی کنید. (این نوشته دقیقا گفته خودشان است)

    لذا برنامه نویسی دات نت توسط ++C یک اشتباه است و اگر کسی می خواهد با ++C برنامه نویسی کند کار عاقلانه همان Win32 یا MFC به صورت native است.

  5. #5
    سلام
    البته که می توان با ++C با دات نت هم کار کرد و این مطلب را هر کسی می داند و این ربطی به نسخه یا نام VC ندارد و از همان ابتدا اجرایی بود
    حالا که کار کردن با دات نت ربطی به نسخه ی vc نداره میشه یه مثال از کار کردن با دات نت تو vC++‎6 بزنید؟
    اعضای تیم توسعه ++VC مایکروسافت این موضوع را بار ها تاکید کردند که توسعه بخش C++‎/CLI بسیار محدود است و هرگز مثل VB و #C نخواهد بود چرا که ذکر کرده اند این کاری است که قبلا توسط سایر زبان ها انجام شده است و تمام قدرتشان بر روی همان native است." صحت این مطالب را در بلاگ های بخش توسعه ++VC مایکروسافت می توانید بررسی کنید. (این نوشته دقیقا گفته خودشان است)
    از لحاظ راحت بودن syntax شاید قابل تامل باشه ولی شما که از این نظریه حمایت میکنید بفرمایید چه کاری میشه با vb یا C#‎ انجام داد که با vc هرگز نشه انجام داد؟
    لذا برنامه نویسی دات نت توسط ++C یک اشتباه است و اگر کسی می خواهد با ++C برنامه نویسی کند کار عاقلانه همان Win32 یا MFC به صورت native است.
    امکان استفاده از دات نت تو C++‎ هم هست. فقط کمی کار کردن با اون برای ما سخته ولی کسی که رو سی++ تسلط کافی داره و از بقیه زبان ها چیزی نمیدونه فکر کنم با کار عاقلانه ای که شما میفرمایید چندان موافق نباشه.
    موفق باشید.

  6. #6
    از هر دوی شما دوست عزیز ممنون و سپاسگزارم ..

    اما فکر میکنم منظور جناب آقای نیما .این نیست که این کار عملی نیست .. هست اما با وجود زبانهایی مثل سی شارپ ..این نوع کارکردن مازوخیسمی عمل عاقلانه بحساب نمیاد

    (...من به زبان هایی مثل سی و سی ++ اشنایی دارم ..اما با توابع API ویندوز کار نکردم و قصد دارم این تجربه رو هم به کار ها م اضافه کنم .. برای همین بخاطر علاقه وافرم به سی زبان ویژوال اون رو انتخاب کردم ...)

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط Alireza Orumand مشاهده تاپیک

    از لحاظ راحت بودن syntax شاید قابل تامل باشه ولی شما که از این نظریه حمایت میکنید بفرمایید چه کاری میشه با vb یا C#‎ انجام داد که با vc هرگز نشه انجام داد؟
    موفق باشید.
    شما دوباره حرفی را با تندی و بدون اطلاع نقض کردید! (حتی سخن سازندگان دات نت و VC را که به نظریه تشبیه کردید)
    اگر دوستانه و جهت اطلاع بپرسید جهت آگاهی به شما پاسخ می دهم.
    برای آن همین چند نمونه کافی که:

    1) C++‎. net برای برنامه نویسی با compact Framework که همان دات نت (ولی کوچک شده آن) برای برنامه نویسی موبایل ها ( smart phone/ PocketPC) است ، تا کنون حمایت نشده و قصد حمایت آن را هم ندارند و فقط با VB و #C در حالت دات نت می توان برای آن ها برنامه نوشت و در حال حاضر توسط ++C فقط باید با همان Win32 و MFC نوشت (برای من این مورد بسیار مهم است)

    2) برنامه نویسی با XNA Framework که برنامه نویسی دات نت واحد برای windows و دستگاه بازی XBOX 360 هست. در حال حاضر فقط با #C می توان و در آینده با VB هم می توان نوشت.

    3) محدودیت در کار با XML

    4) و ده ها مورد دیگر که در موقع نیاز در بن بست گیر خواهید کرد و آن ها را به شما می سپارم

    در این حوزه وسیع علم ، هیچ کس کامل و آگاه از همه چیز نیست. بیایید منطقی باشیم.
    موفق باشید

  8. #8
    آقا یه سوال: برنامه ای که با MFC در VS 2005 نوشته شده باشه برای اجرا نیاز به Framework داره؟

  9. #9
    برنامه ای که با MFC در VS 2005 نوشته شده باشه برای اجرا نیاز به Framework داره؟
    بله البته نه مثل دات نت و بسیار سبک و کوچک . متاسفانه با آمدن 2005 VS مایکروسافت تغییر شیوه داد و شما برای اینکه فایل اجرایی شما در هر دستگاهی اجرا شود می بایست dll های مربوط به MFC را در شاخه WinSxS با نصب نرم افزار کپی کنید.(حتی برای Win32 توابع run-time C نیاز است.) البته خوشبختانه هنوز می توان از روش قدیم استفاده کرد و در صورت نیاز تمام آن فایل ها را باید در تمامی فلدر های برنامه خود که از آن استفاده می کند ، کپی کنید و دیگر نیاز به نصب نمی باشد.
    از فلدر و فایل redist در داخل VS یا سایر installer ها استفاده کنید. x86_Microsoft.VC80.MFC.XXX

  10. #10
    البته گزینه ای هم وجود دارد که کتابخانه MFC را به فایل EXE شما اضافه کرده و کامپایل می کند. اینجوری فقط با افزایش چند مگ به فایل اجرایی شما، برنامه تان بدون نیاز به هیچ فایل و فریم ورک کار خواهد کرد.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    استان فارس
    پست
    1,053
    در مورد کتاب :
    من کتاب آموزش میژوال سی پلاس پلاس در 21 روز رو دارم از انتشارات نص کتاب خوبیه
    البته به آموزش سی پلاس پلاس نمی پردازه و فقط موارد ویژوال هست .

  12. #12

    Lightbulb

    سلام
    میخواستم بدونم برای من که تازه این ترم برنامه سازی پیشرفته دارم و میخوام از صفر شروع به یادگیری زبان سی پلاس پلاسکنم و البته قصد ادامه دادن در این زمینه رو هم دارم چه کتبی مناسب هستند؟
    باتشکر

  13. #13
    نقل قول نوشته شده توسط Sadat_IT مشاهده تاپیک
    سلام
    میخواستم بدونم برای من که تازه این ترم برنامه سازی پیشرفته دارم و میخوام از صفر شروع به یادگیری زبان سی پلاس پلاسکنم و البته قصد ادامه دادن در این زمینه رو هم دارم چه کتبی مناسب هستند؟
    باتشکر
    ابتدا برای یادگیری خود ++C/C یکی از کتاب های ذکر شده در لینک زیر را (برای برنامه نویسی کنسول) باید مطالعه کنید:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=90012

    سپس مطالعه مقاله زیر تا متوجه شوید کدام شیوه برنامه نویسی برای سیستم عامل های پیشرفته 32 / 64 بیت با ++C برای شما مناسب هست:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?p=464702

    و در آخر پس از تسلط بر زبان ++C/C ، انتخاب کتاب مورد نظر از صفحه اول همین تاپیک.

    .
    آخرین ویرایش به وسیله Nima_NF : چهارشنبه 07 فروردین 1387 در 19:58 عصر

  14. #14
    جدیدترین نسخه کتاب Ivor Horton برای ++VC نیز منتشر شد:
    Ivor Horton's Beginning Visual C++‎ 2008

    این کتاب یک منبع تقریبا جامع هست که اکثر مباحث جدید را در خود جای دارد.
    نیمی از این کتاب به ترکیب کدهای Native با قابلیت های دات نت می پردازد (C++‎/CLI) و سپس 350 صفحه از آن به آموزش برنامه نویسی MFC به همراه کار با پایگاه داده ها می پردازد و در انتها نیز به Windows Forms می پردازد.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار A_Salimi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    North khorasan-Esfarayen
    پست
    372

    معرفی کامل کتاب Ivor Horton's Beginning Visual C++‎ 2008

    با بکارگیری این کتاب به همراه visual C++‎ 2008 شما آماده خواهید بود تا موضوعات پایه ای C++‎ و برنامه نویسی ویندوز را یاد بگیرید .

    نویسنده در ابتدا C++‎ را به صورت پایه ای آموزش میدهد . و از مثالهای جدید استاندارد برای این زبان استفاده می کند . همچنین در این کتاب شما خواهید آموخت که چگونه برنامه های کاربردی ویندوز را با بکارگیری کلاسهای پایه ای مایکروسافت و استفاده از کتابخانه های دات نت فریم ورک خلق کنید.
    شما همچنین بکارگیری الگوهای استاندارد (STL) را برای مدیریت داده ها در برنامه های native و نیز قابلیت های جدید در visual C++‎ 2008 (STL/CLR) برای برنامه های C++‎/CLI خواهید آموخت .

    کتاب 23 فصل دارد که شامل عناوین زیر است :

    Chapter 1:Programming with visual C++‎ 2008
    Chapter 2:Data , Variables , and Calculations
    Chapter 3:Decisions and Loops
    Chapter 4:Arrays , Strings , and Pointers
    Chapter 5: Introducing Struccture into Your Programs
    Chapter 6:More about Program Structure
    Chapter 7:Definig Your Own Data Types
    Chapter 8:More on Classes
    Chapter 10:The Standard Template Library
    Chapter 11:Debugging Techniques
    Chapter 12:Windows Programming Concepts
    Chapter 13:Windows Programming with the Microsoft Foundation
    Chapter 14:Working with Menus and Toolbars
    Chapter 15:Drawing in Window
    Chapter 16:Creating the Document and Improving the View
    Chapter 17: Working with Dialogs and Controls
    Chapter 18:Sorting and Printing Documents
    Chapter 19:Writing Your Own DLLs
    Chapter 20:Connecting to Data Sources
    Chapter 21:Updating Data Sources
    Chapter 22:More on Windows Forms Applications
    Chapter 23:Accessing Data Sources in a Windows Forms Applications
    ضمیه ها :

    Appendix A: C++‎ Keywords
    Appendix B: ASCAII Codes
    Appendix C: Windows Message Types


    قیمت :

    البته قیمت کتاب تاحدی فضایی هست !!
    54.99$ USA
    $59.99 CAN
    در بازار آزاد این کتاب حدود 50000 تومان و در نمایشگاه کتاب با ارائه کارت دانشجویی با قیمت 20000 تومان قابل خریداری است .
    آخرین ویرایش به وسیله A_Salimi : چهارشنبه 18 اردیبهشت 1387 در 15:23 عصر

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Modifier
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اصفهان دیار شیخ بهایی
    سن
    35
    پست
    611

    نقل قول: نیاز به کتاب در زمینه آموزش ویژوال سی پلاس پلاس

    Edit: اول از همه چیز باید بدانید که کار عاقلانه این است که برنامه نویسی ++VC غیر دات نت انجام شود (native) تا از نهایت قدرت و performance آن استفاده کنید و برای کار دات نت به سراغ همان #C بروید ، پس توجه داشته باشید که به آسانی همان دات نت نمی باشد و ضمنا کلا دنبال فارسی آن ها به جز MFC نباید باشید (فقط انگلیسی).
    Edit: "برنامه نویسی دات نت توسط ++C یک اشتباه است و اگر کسی می خواهد با ++C برنامه نویسی کند کار عاقلانه همان Win32 یا MFC به صورت native است."
    1 - چرا سی پلاس پلاس با دات نت بده ؟
    2 - native یعنی چی ؟
    3 - مگه vc6 ماله مایکروسافت نیست خب دات نتش باید کاملتر باشه ! آیا جای معتبری این پیشنهاد رو کرده ؟

    ممنون

    یا علی

  17. #17

    نقل قول: نیاز به کتاب در زمینه آموزش ویژوال سی پلاس پلاس

    3 - مگه vc6 ماله مایکروسافت نیست خب دات نتش باید کاملتر باشه ! آیا جای معتبری این پیشنهاد رو کرده
    دوست عزيز VC6 كه در حال حاضر ديگه از طرف ميكروسافت پشتيباني نميشه تحت Win32 هست و زمين تا زير زمين با دات نت فرق داره ... شما فرق بين دات نت و Win32 رو ميدوني ؟؟؟

    2 - native یعنی چی ؟
    در لغت به معني بومي يا چيزي كه طبيعي هست ... ولي در زبانهاي برنامه نويسي يعني اينكه فايل ايجاد شده مستقل هست و هيچ پيش نيازي نداره ...

    1 - چرا سی پلاس پلاس با دات نت بده ؟
    بد نيست ولي كلا Win32 كجا و .Net كجا

  18. #18

    نقل قول: نیاز به کتاب در زمینه آموزش ویژوال سی پلاس پلاس

    نقل قول نوشته شده توسط Modifier مشاهده تاپیک
    1 - چرا سی پلاس پلاس با دات نت بده ؟
    2 - native یعنی چی ؟
    3 - مگه vc6 ماله مایکروسافت نیست خب دات نتش باید کاملتر باشه ! آیا جای معتبری این پیشنهاد رو کرده ؟
    همه این سوالات تحت مقاله ای توضیح داده شده است که مطالب و توصیه های آن از طرف تیم طراحی Visual studio مایکروسافت هست:
    برنامه نویسی ++C/C از نوع Native یا managed

    اگر سوال 8 و 9 را مطالعه کنید متوجه می شوید که توسعه دات نت در درجه اول برای #C و VB هست و سپس در صورت فرصت برای C++‎/CLI (حتی در زمینه آماده سازی document)، که به برخی از ضعف های آن نیز اشاره شده است و بیشترین کاربرد .Net در ++C نیز ترکیب کد های Native کنونی با قابلیت های جدید مدیریت شده است.
    فراموش نکنید که هدف از توسعه از طریق دات نت افزایش سرعت برنامه نویسی هست که در حال حاضر از طریق #C بهترین و کامل ترین انتخاب می باشد.
    پس اگر ضعف های C++‎/CLI برای شما مشکلی ایجاد نمی کند و نیاز های شما را بر طرف می کند، اشکالی وجود ندارد و شما می توانید همچنان از آن استفاده کنید، اما نباید این تفکر وجود داشته باشد که چون ++C زبان قدرتمندی هست پس برای .Net هم باید به همان صورت باشد، چرا که ذاتا در ارائه مفاهیم جدید دات نت نیازمند تغییراتی هست که مایکروسافت آن ها را به صورت غیر استاندارد ایجاد کرده است.

    ضمنا اصلا برنامه نویسی به عنوان VC6 نداریم ، احتمالا اکثر دوستان آن را با VB6 اشتباه می گیرند.

    ++Visual C فقط یک کامپایلر هست که شما توسط آن می توانید به چندین نوع برنامه بنویسید:
    MFC ، win32 ، در نسخه های بعد از VC6 با .Net (علاوه بر سایر انواع) ، سایر تولکیت ها

    بیشترین قدرت ++C نیز در توسعه Native و Cross-platform آن هست که از طریق دات نت امکان پذیر نیست.

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله Nima_NF : چهارشنبه 15 خرداد 1387 در 16:41 عصر

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار Modifier
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اصفهان دیار شیخ بهایی
    سن
    35
    پست
    611

    نقل قول: نیاز به کتاب در زمینه آموزش ویژوال سی پلاس پلاس

    بیشترین قدرت ++C نیز در توسعه Native و Cross-platform آن هست که از طریق دات نت امکان پذیر نیست
    یه سوال کلی :

    اگه بخواهیم C++‎ کار کنیم با vs.net چه 2001 - 2003 - 2005 - 2008 نباید کار کنیم ؟
    یعنی باید بریم سراغ visual studio 6 ؟

  20. #20

    نقل قول: نیاز به کتاب در زمینه آموزش ویژوال سی پلاس پلاس

    شما با استفاده از VC6 (یعنی سال 1998) می توانید ---> سایر تولکیت ها | MFC | Win32

    دات نت در سال 2001 عرضه شد، پس در کامپایلر هایی VC بعد از آن سال قابلیت برنامه نویسی با دات نت هم اضافه شد و عنوان VC.net به آن داده شد و این یعنی اینکه با دات نت هم (علاوه بر سایر انواع) می توانید برنامه بنویسید. در سال 1998 اصلا دات نتی وجود نداشت که کامپایلر VC6 آن را پشتیبانی کند.
    پس در حال حاضر وقتی سوال برنامه نویسی مطرح می شود باید مشخص شود از چه شیوه ای استفاده می کنید.

    یعنی با 2001 - 2003 - 2005 - 2008 می توانید ---> MFC | win32 | دات نت C++‎/CLI | سایر تولکیت ها

    یعنی باید بریم سراغ visual studio 6 ؟
    مجددا تکرار می کنم ، شما با VC 2008 و 2005 و ... می توانید هم دات نت و هم غیر دات نت (همانطوری که با VC6 کار می کردیم) کار کنید، فقط باید نوع پروژه خود را تعیین کنید. مقاله را مطالعه کنید و بررسی کنید که کدام به نفع شما هست، و خودتان آن را انتخاب کنید.

    اگر نظر من را می خواهید، اگر به دات نت علاقه مند هستید به سراغ C#‎ بروید، اگر هم به C++‎ به سراغ برنامه نویسی Native (غیر دات نت) بروید.

    موفق باشید

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631

    نقل قول: نیاز به کتاب در زمینه آموزش ویژوال سی پلاس پلاس

    يا با #C كار كنيد و مد manage بنويسيد . يا اگر براي كارتون لازم دارين سراغ ++vc اونم نسخه 6 . كالا با چه ide كار كنيد مهم نيست اما بهترين زبان براي كد manage ميتواند #C و براي كارهاي lowlevel يا نياز به سرعت و performance بالا vc6 است

  22. #22
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    روستایی در شمال کشور
    پست
    3

    نقل قول: نیاز به کتاب در زمینه آموزش ویژوال سی پلاس پلاس

    فرق بین c و C++‎ در چیست ؟

  23. #23
    کاربر تازه وارد آواتار MSJazayeri
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    Shiraz
    سن
    24
    پست
    36

    نقل قول: نیاز به کتاب در زمینه آموزش ویژوال سی پلاس پلاس

    نقل قول نوشته شده توسط یاسر یاسر مشاهده تاپیک
    فرق بین c و C++‎ در چیست ؟
    C++‎ قابلیتهای C و OOP رو ادغام کرده.
    بعد یه سری توابع کتابخانه ای زیاد تری نسبت به سی داره.
    آخرین ویرایش به وسیله MSJazayeri : سه شنبه 22 مرداد 1387 در 06:31 صبح دلیل: ...

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    281

    نقل قول: نیاز به کتاب در زمینه آموزش ویژوال سی پلاس پلاس

    من تا حالا با زبان MS VB6 کار میکردم حالا میخوام با ++C شروع کنم، بیشتر برای برنامه هایی که تحت ویندوز اجرا بشن برنامه نویسی میکنم. من تو برنامه هام اکثرا از دیتابیس های Access برای ذخیره اطلاعات استفاده میکنم.
    بیشتر کارهای من مربوط میشه به ذخیره سازی اطلاعات و ارتباط اونا با دیتابیس های اکسس .
    حالا میخوام این برنامه ها رو از طریق ++C یاد بگیرم ممکنه منو هم راهنمایی کنین.
    تشکر.

    در ضمن میخوام برنامه نویسی و کار با سخت افزار رو هم با این زبان یاد بگیرم . ممنون میشم اگه ممکنه در این مورد هم منو راهنمایی کنین.
    تشکر

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار deopen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    افکارم.
    سن
    27
    پست
    150

    Question نقل قول: نیاز به کتاب در زمینه آموزش ویژوال سی پلاس پلاس

    نقل قول نوشته شده توسط Nima_NF مشاهده تاپیک
    شما با استفاده از VC6 (یعنی سال 1998) می توانید ---> سایر تولکیت ها | MFC | Win32

    دات نت در سال 2001 عرضه شد، پس در کامپایلر هایی VC بعد از آن سال قابلیت برنامه نویسی با دات نت هم اضافه شد و عنوان VC.net به آن داده شد و این یعنی اینکه با دات نت هم (علاوه بر سایر انواع) می توانید برنامه بنویسید. در سال 1998 اصلا دات نتی وجود نداشت که کامپایلر VC6 آن را پشتیبانی کند.
    پس در حال حاضر وقتی سوال برنامه نویسی مطرح می شود باید مشخص شود از چه شیوه ای استفاده می کنید.

    یعنی با 2001 - 2003 - 2005 - 2008 می توانید ---> MFC | win32 | دات نت C++‎/CLI | سایر تولکیت ها

    مجددا تکرار می کنم ، شما با VC 2008 و 2005 و ... می توانید هم دات نت و هم غیر دات نت (همانطوری که با VC6 کار می کردیم) کار کنید، فقط باید نوع پروژه خود را تعیین کنید. مقاله را مطالعه کنید و بررسی کنید که کدام به نفع شما هست، و خودتان آن را انتخاب کنید.

    اگر نظر من را می خواهید، اگر به دات نت علاقه مند هستید به سراغ C#‎ بروید، اگر هم به C++‎ به سراغ برنامه نویسی Native (غیر دات نت) بروید.

    موفق باشید
    واقعا تاپیک سودمندی بود, ببخشید اگه با برنامه نویسیه کنسولی در cpp آشنا بشم, برای کار با API و نوشتن برنامه بصورت Native واقعا چه کتابی رو به من پیشنهاد میکنید, میدونم سوالم کمی تکراری بود اما میخوام یه نتیجه گیریه کلی از کتابهایی که معرفی کردید باشه و ببخشید, اگر امکانش هست بگین که من این کتابها رو از کجا میتونم تهیه کنم...
    مرسی.

  26. #26

    نقل قول: نیاز به کتاب در زمینه آموزش ویژوال سی پلاس پلاس

    فکر می کنم به قدر کافی توضیح داده شد...
    برای برنامه نویسی مستقیم با API ها بهترین کتاب همان Programming Windows Fifth Edition هست و وب سایت های زیر:
    www.winprog.org/tutorial/
    http://www.functionx.com/win32/index.htm

    اگر هم بیشتر می خواهید برنامه های کاربردی و یا پایگاه داده ای بنویسید، به جای win32 می توانید به سراغ MFC (همان native) یا یکی از کتابخانه های QT و Wxwidgets نیز بروید.

    نکته: همه کتاب های ذکر شده در پست 2 جز بهترین و معروف ترین مراجع هستند که شخصا آن ها را دارم، برخی را کامل مطالعه کرده ام و از سایر آن ها به عنوان مرجع استفاده می کنم، پس با توجه به شیوه مورد نظر خود، یکی از آن ها را انتخاب کنید.
    فقط در مورد MFC حتما چندین کتاب ذکر شده را تهیه کنید (با توجه به ناکامل بودن کتاب های آن)

    نسخه فیزیکی یا اصل کتاب ها را می توانید از سایت هایی مثل adinebook یا iranbin سفارش دهید که البته دو برابر قیمت اصل می شود و یا نسخه های الکترونیکی آن ها را از اینترنت جستجو و دانلود کنید.

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار deopen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    افکارم.
    سن
    27
    پست
    150

    نقل قول: نیاز به کتاب در زمینه آموزش ویژوال سی پلاس پلاس

    ممنون از کمکتون.

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار deopen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    افکارم.
    سن
    27
    پست
    150

    Post E-book:Programming Windows Fifth Edition

    من این E-book رو دانلود کردم,حجمش 14MB هست.

    Programming Windows Fifth Edition

  29. #29

    نقل قول: E-book:Programming Windows Fifth Edition

    نقل قول نوشته شده توسط deopen مشاهده تاپیک
    Programming Windows Fifth Edition
    آیا این همان کتاب Charles Petzold است؟
    برای من خواندن کتاب های Charles Petzold مانند یک رمان شعف انگیز است. واقعا خواندن آن را توصیه می کنم.

  30. #30

    نقل قول: نیاز به کتاب در زمینه آموزش ویژوال سی پلاس پلاس

    کتاب فارسی برای آموزش Win32 هست ؟

  31. #31

    نقل قول: نیاز به کتاب در زمینه آموزش ویژوال سی پلاس پلاس

    نقل قول نوشته شده توسط Elrond مشاهده تاپیک
    کتاب فارسی برای آموزش Win32 هست ؟
    خیر، تنها کتاب API فارسی که دیدم برای delphi بود. برای MFC چند کتاب وجود دارد.

  32. #32

    نقل قول: نیاز به کتاب در زمینه آموزش ویژوال سی پلاس پلاس

    سلام /
    از کجا می تونم تفاوت بین گزینه های مختلف موجود در قسمت project در ویژوال سی پلاس پلاس رو بفهمم/؟

    مثلا اینکه تفاوت Win32 cosole application با Empty console application با .... که همگی از نوع console هستند چیه؟

    چون من کتاب سی پلاس پلاس دانشگاه برنا مه هاش روی یکی جواب میده روی یکی نه ...

    نمیدونم .

    کسی می تونه کمکم کنه یا کتابی معرفی کنه؟

  33. #33

    نقل قول: نیاز به کتاب در زمینه آموزش ویژوال سی پلاس پلاس

    Win32 console application همان Empty console application هست و فرقی با هم ندارند.

    اما win32 project فرق می کند. وقتی win32 project را انتخاب می کنید در wizard ظاهر شده باید نوع پروژه را انتخاب کنید، اگر حالت windows application را انتخاب کنید، یک برنامه ویندوز ساخته می شود (win32 غیر کنسولی که به آن کار با win32 API می گویند و کاملا متفاوت از حالت کنسول است، کتاب های انگلیسی ذکر شده اند)
    و اگر console application را انتخاب کنید، یک پروژه کنسول خواهید ساخت که همان برنامه های معمولی که فقط یک تابع main دارند و با توابع استاندارد برنامه هایتان را می نویسید(البته امکام فراخوانی API های win32 نیز وجود دارد)

    MFC هم پروژه با کلاس های بنیادی مایکروسافت هست و تحت ویندوز (غیر کنسولی)
    CLR هم پروژه دات نت با C++‎/CLI
    توضیحات بیشتر در این لینک

    در نسخه های 10 سال اخیر استاندارد ++C تغییراتی داده شده است که اگر از کامپایلرهای جدید استفاده می کنید باید این تغییرات را انجام دهید تا کدهایتان کامپایل شود، در فروم جستجو کنید بارها و بارها توضیح داده شده است.

    در کل برای هر شیوه کتاب وجود دارد، لیست آن ها در همین تاپیک بیان شده است.

  34. #34

    نقل قول: نیاز به کتاب در زمینه آموزش ویژوال سی پلاس پلاس

    معرفی چند کتاب جدید:

    1) کتاب انگلیسی زیر چاپ 2008 مایکروسافت، برای محیط های visual C++‎2005 و 2008 و قابلیت های جدید ویستا هست، این کتاب فقط برای کاربران حرفه ای و مباحث پیشرفته هست.(win32)

    نام کتاب:
    Windows via C/C++‎ - Pro Developer

    در این کتاب به مباحث زیر پرداخته می شود:
    - thread ها و انواع همزمان سازی ها
    - Kernel Objects و jobs
    -مدیریت حافظه و Virtual Memory
    - فایل ها و Memory-Mapped Files
    - تکنیک های پیشرفته مختلف ساخت DLL
    - حافظه مشترک نخ ها / Thread-Local Storage
    - انواع DLL Injection and API Hooking

    ------------------------

    2) کتاب انگلیسی زیر چاپ 2008 ، برای آموزش MFC با انجام ساخت برنامه های کاربردی هست. در این کتاب حتی یک بازی Tetris نیز ساخته می شود:

    نام کتاب:
    Microsoft Visual C++‎ Windows Applications by Example
    (Code and explanation for real-world MFC C++‎ Applications)


    ------------------------

    3) این کتاب چاپ 2008 برای تمامی افرادی هست که می خواهند برنامه نویسی ++C (تحت کنسول) را توسط کامپایلرهای جدید مانند visual C++‎2005/2008 یاد بگیرند و با محیط این کامپایلر، نحوه debug کردن نیز آشنا شوند.

    در این کتاب علاوه بر آن با STL ، کتابخانه های استاندارد C و حتی C++‎/CLI نیز آشنا می شوید.

    نام کتاب:
    Visual C++‎ 2008 How to Program, 2 edition

    موفق باشید

  35. #35
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مازندران ، نور
    پست
    27

    نقل قول: نیاز به کتاب در زمینه آموزش ویژوال سی پلاس پلاس

    نظر شما راجع به کتاب دایتل چیه برای visual C++‎6
    how to program C++‎
    من فکر می کنم کاملترین مرچع باشه

  36. #36

    نقل قول: نیاز به کتاب در زمینه آموزش ویژوال سی پلاس پلاس

    دوستان من کتاب Visual C++‎.net در 21 روز از انتشارات نص رو میخوام چپش تموم شده اگر کسی داره من تعویض می کنم یا می خرم
    با کتابها سی دیتل یا ویژوال سی جعفر نژاد فقط فوری می خوام پیغام خصوصی کنید منظرم

  37. #37

    نقل قول: نیاز به کتاب در زمینه آموزش ویژوال سی پلاس پلاس

    کتاب رو گیر اووردم( خوب دیگه با این که چاپش تموم شده بود!!!)

    جا داره از Nima_NF تشکر ویژه کنم .آدم هایی مثل تو تو ایران کم پیدا میشه

    بالاخره تونستم اولین برنامم رو بنویسم
    Nima_NF برات ارزوی موفقیت می کنم کتابی که معرفی کردی محشر بود

  38. #38

    نقل قول: نیاز به کتاب در زمینه آموزش ویژوال سی پلاس پلاس

    کتاب رو گیر اووردم( خوب دیگه با این که چاپش تموم شده بود!!!)

    جا داره از Nima_NF تشکر ویژه کنم .آدم هایی مثل تو تو ایران کم پیدا میشه

    بالاخره تونستم اولین برنامم رو بنویسم
    Nima_NF برات ارزوی موفقیت می کنم کتابی که معرفی کردی محشر بود
    میتونم بپرسم این کتاب رو از کجا تهیه کردید ؟!

    بنده در به در دنبال این کتاب هستم.

  39. #39

    نقل قول: نیاز به کتاب در زمینه آموزش ویژوال سی پلاس پلاس

    راستش مستقیم زنگ زدم به انتشاراتی اول گفتن نداریم بد گفتن یه دونه گیر اووردیم حالا از کجا گیر اومده معلوم نیست در هر صورت کتابم نو بود 2 هفته طول کشید تا بفرستن

    آخر کتاب زده بزودی چاپ جدیدش آغاز میشه

  40. #40
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    يه جاي دنج
    پست
    27

    نقل قول: نیاز به کتاب در زمینه آموزش ویژوال سی پلاس پلاس

    سلام دوستان
    من اين تاپيك رو خوندم
    ولي pdf هيچ كدوم از كتاب ها رو گير نياوردم
    كسي pdf هاش رو نداره؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •