نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در استفاده از DataReader

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1

    مشکل در استفاده از DataReader

    سلام.
    من یه مشکل تو برنامه ام دارم ،اینکه در در کد هایی که می نویسم(در پایین نوشته شده)،
    در زمان اجرا (if(!dr.HasRows همیشه false هست و در نتیجه همیشه return false می کنه!حتی زمانی که سطری وجود داره!اصلا به خط() dr.Read ، نمی رسه !من فکر می کنم queryام رو اصلا تو dr نمی ریزه و برای همین ( if(!HasRows ،همیشه false هست.احتمالا یه جای کارم اشکال داره!
    من خواهش می کنم اگه کسی می دونه ایراد کارم کجاست بگه.من واقعا به جواب نیاز دارم وکارم گیره!
    CODE]cmd.commandText="query]
    cmd.commandType=commandType.Text
    ; () SqlDataReader dr=cmd.ExacuteReader
    ( if(!dr.HasRows
    ; return false
    ; () dr.Read
    ; return true
    [/code]

  2. #2
    به طور کلی زمانی که با مشکلی برخورد می کنی، سعی کن از ابتدای جایی که فکر می کنی باعث بروز مشکل هست، مشکل رو پیگیری کنی.
    همون طور که خودت گفتی:
    من فکر می کنم queryام رو اصلا تو dr نمی ریزه
    Query ات رو در Query Analyzer یا Management Studio تست کن و ببین رکوردی برگشت داده میشه یا خیر.
    سعی کن کدهای کل روال رو در اینجا قرار بدی.

    موفق باشید.

  3. #3
    queryام درسته و جواب میده،منتها احتمالا چیزی تو dr نمی ریزه یا از dr نمی خونه!
    من راه های مختلفی رو امتحان کردم ، ولی...
    دیگه نمی دونم چیکار کنم؟!

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط Behrouz_Rad
    سعی کن کدهای کل روال رو در اینجا قرار بدی.
    + قبلا هم عرض کردم که سوالاتی که به حوزه ی عمومی دات نت مربوط میشن رو در بخش های Desktop بپرسید نه Web

    متشکرم.

  5. #5
    با تشکر از پاسخ شما،مشکل من حل شد.یه اشکال syntaxای در queryداشتم که با وجود اینکه چند بار queryام رو چک کرده بودم،متوجه نشده بودم!

تاپیک های مشابه

  1. خواندن چند رکورد با datareader
    نوشته شده توسط darya_22222 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آبان 1386, 00:51 صبح
  2. Datareader مقداری را برنمی گرداند
    نوشته شده توسط hsadeh در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 26 شهریور 1386, 13:30 عصر
  3. مشکل در پیاده سازیه حلقه while با کمک datareader
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 22 اردیبهشت 1386, 15:29 عصر
  4. مشکل با تراکنش به همراه DataReader
    نوشته شده توسط rasti_web در بخش C#‎‎
    پاسخ: 22
    آخرین پست: پنج شنبه 03 اسفند 1385, 12:33 عصر
  5. استفاده از DataReader
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 25 مهر 1383, 21:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •