نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: عوض کردن عملیات Tab با Enter?

  1. #1

    عوض کردن عملیات Tab با Enter?

    سلام به همه برو بچه با حال برنامه نویس:
    سوال : میخواهم با زدن Enter کار کلید Tab انجام شود؟
    کاربرد : ساده کردن ورود اطلاعات توسط کاربر .مثلا در یک فرم که 10 تا Text Boxباید پر شود کاربر بتواد با استفاده از کلید enter بین فیلد ها عبور کند .

    ممنون.

  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار dot_net_lover2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    324
    باید خاصیت KEYPRESS را با کد اسکی ENTER کنید

  4. #4
    من این کد رو نوشتم درست شد.


    if(e.KeyCode==Keys.Enter)
    {

    memoadd.Focus();
    }

    این کد هم باید در رویداد keydown هرچیزی که روش میخوای اینتر بزنی باید بنویسی. 8)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hmm
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,229
    نه عزیز من شما خاصیت keypreview فرم رو true کن بعد برای event مربوط به keydown فرم یک کد بنویس که هر موقع enter زد کد tab رو جایگزین کنه حله

  6. #6
    چگونه جای tab رو با enter در رویداد مربوطه عوض کنیم؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hmm
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,229
    با sendkey

تاپیک های مشابه

  1. Enter در نقش کلیک !
    نوشته شده توسط m.hamidreza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 20
    آخرین پست: چهارشنبه 05 تیر 1392, 00:33 صبح
  2. استفاده از کلید enter بجای tab
    نوشته شده توسط visual_sadegh در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 24 دی 1386, 16:37 عصر
  3. کنترلها و کلید Enter
    نوشته شده توسط Future در بخش C#‎‎
    پاسخ: 20
    آخرین پست: سه شنبه 29 خرداد 1386, 21:39 عصر
  4. کار با دکمه enter
    نوشته شده توسط sabaab1359 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 28 خرداد 1386, 12:58 عصر
  5. enter
    نوشته شده توسط yaas135 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 خرداد 1386, 15:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •