نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: انواع گزارش گیری در سی شارپ

  1. #1

    انواع گزارش گیری در سی شارپ

    سلام
    به چند طریق میشه در سی شارپ گزارش گیری کرد ؟

    من یک برنامه تحت شبکه دارم که در این برنامه نیاز به گزارش گیری هست فعلا با کریستال ریپورت به نتیجه نرسیدم ( هنوز باهاش مشکل دارم )....

    به غیر از کریستال ریپورت چه ابزار دیگه ای برای گزارش گیری تو سی شارپ هست ؟

    من فعلا برای گزارش گیری تحت شبکه از DataGridViewPrinter.cs که از دیتاگرید ویو پرینت میگیره استفاده میکنم فعلا کار ها را راه می اندازه و تا حلا هم ازش راضی هستم

    اما محدودیت داره!

  2. #2
    یعنی غیر از کریستال ریپورت دیگه کامپوننت دیگه ای برای گزارش گیری نیست؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار iman_s52
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    566
    Active Report هم هست .

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط iman_s52 مشاهده تاپیک
    Active Report هم هست .
    کارش چه طور هست مثل کریستال ریپورت گیر نیست!!!؟تو برنامه های نصبی مشکلی براش پیش نمیاد؟

  5. #5

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629
    با سلام
    اگه بتونید براى Active Reports فایل LicensePro2.exe رو پیدا کنید، نه تنها مشکل نداره بلکه از Crystal خیلى هم به‌تره. من که نتونستم اینوپیدا کنم و به همین دلیل گیر کردم تو DotNet 1.1

    و اگه پیدا نکردین یه متنى رو زیر تمام صفحات چاپ مى‌کنه که خوش‌آیند نیست.

    صبا صبوحى

  7. #7
    نظرتون در مورد Report veiwver خو ویژوال استادیو چی هست؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629
    نقل قول نوشته شده توسط babak23 مشاهده تاپیک
    نظرتون در مورد Report veiwver خو ویژوال استادیو چی هست؟
    با سلام
    VS2008 رو ندیدم هنوز اما تو VS2005 چیز خیلى ضعیفى هست. اصلاً بهش فکر نکنید.

    صبا صبوحى

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط babak23 مشاهده تاپیک
    نظرتون در مورد Report veiwver خو ویژوال استادیو چی هست؟
    Report veiwer خو ویژوال استادیو از نظر diagram هاش خیلی قویتر و سازگارتر از crystal Report هست اما جداولش چندان فرقی نداره!
    میشه دقبقا بگید چه امکاناتی میخواهید که با gridView نتونستید گزارش تهیه کنید؟

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    بندر امام خمینی (ره)
    پست
    99
    میگم چرا کریستال ریپورت این قدر سه پیچه؟

  11. #11
    نقل قول نوشته شده توسط Exception مشاهده تاپیک
    Report veiwer خو ویژوال استادیو از نظر diagram هاش خیلی قویتر و سازگارتر از crystal Report هست اما جداولش چندان فرقی نداره!
    میشه دقبقا بگید چه امکاناتی میخواهید که با gridView نتونستید گزارش تهیه کنید؟
    در کل فعلا بامشکلی برنخوردم اما به در گزارش گیری های که نیاز به نمودار داریم دیگه نمیشه از این مورد استفاده کرد .یا با محدودیت مواجه میشیم
    crystal Report چون یک نرم افزار جانبی در ویژوال استادیو هست ممکنه همخوانی کاملی را با برنامه های نصبی نداشته باشه از سرعت کمی برخورداره . حجم برنامه نصبی را افزایش می ده در گزراش سازی به صورت پویا ضعیف عمل میکنه و ... ممکنه معایب دیگه ای را هم داشته باشه که بنده ندونم.
    جالب اینجاست یادگیری این مبحث ( گزارش گیری crystal Report )وقت من را حسابی گرفت !!!؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •