نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: پروژه ها با سورس VB

  1. #1

    پروژه ها با سورس VB

    ایا کسی می تواند پروژه های در هر زمینه به من معرفی بکنند که با VB نوشته شده باشند البته اگه مبیشه خودش هم بذارین(Source) البته ادرس اونا میگم

  2. #2
    سلام.!
    این پروژه ها در چه حدی باشه.؟
    من یک بازی نسبتا سنگین رو واست آپلود کردم.!
    از اینجا میتونی دانلود کنی.!

  3. #3

    Cool سلام

    یک پروژه طراحی سیستم عامل برای آزمایشگاه می خواهم که درصورت همکاریتان بسیار ممنونم!

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Neyriz
    پست
    34
    سلام دوست عزیز
    بنده به شما پیشنهاد می کنم به وب سایت www.a1vbcode.com حتما سر بزنید.
    موفق باشید.

  5. #5
    من یه ماشین حساب طراحی کردم اگه می خوای درات بفرستم.

  6. #6

    نقل قول: پروژه ها با سورس VB

    salam
    man barname foroshghah ro mikham
    kheyli foriyee
    mamnon

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mehdad.koulab
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    345

    نقل قول: پروژه ها با سورس VB

    سلام دوستان لطفا تو لینک زیر سرچ کنین حتما میتونین پیدا کنین
    https://barnamenevis.org/forumdisplay.php?f=43
    آخرین ویرایش به وسیله mehdad.koulab : دوشنبه 20 خرداد 1387 در 08:21 صبح

  8. #8

    Smile salam

    با سلام به همگی محمد هستم آقایون یه کد php دارم میخوام به vb کامپایل بشه اگر کسی php بلده یا اینکه آشنا داره خواهشن کمک کنه ممنونم موفق باشید
    my yahoo! ID : mohammadkomeili
    php codes:
    <?php
    //yahoo64 encode/decode functions by SlicK [slick@rstzone.org]
    function yahoo64_encode($source)
    {
    $yahoo64="ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmn opqrstuvwxyz0123456789._";
    $limit=strlen($source)-(strlen($source)%3);
    $dest="";
    for($i=0;$i<$limit;$i+=3)
    {
    $dest.=$yahoo64[ord($source[$i])>>2];
    $dest.=$yahoo64[((ord($source[$i])<<4)&0x30) | (ord($source[$i+1])>>4)];
    $dest.=$yahoo64[((ord($source[$i+1])<<2)&0x3C) | (ord($source[$i+2])>>6)];
    $dest.=$yahoo64[ord($source[$i+2])&0x3F];
    }
    switch(strlen($source)-$limit)
    {
    case 1:
    {
    $dest.=$yahoo64[ord($source[$i])>>2];
    $dest.=$yahoo64[(ord($source[$i])<<4)&0x30];
    $dest.='--';
    } break;
    case 2:
    {
    $dest.=$yahoo64[ord($source[$i])>>2];
    $dest.=$yahoo64[((ord($source[$i])<<4)&0x30) | (ord($source[$i+1])>>4)];
    $dest.=$yahoo64[((ord($source[$i+1])<<2)&0x3c)];
    $dest.='-';
    } break;
    }
    return($dest);
    }
    function Index($string,$chr)
    {
    for($i=0;$i<64;$i++) { if($string[$i]==$chr) { return($i); } } return(-1);
    }
    function yahoo64_decode($source)
    {
    $yahoo64="ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmn opqrstuvwxyz0123456789._";
    $len=strlen($source);
    if($source[$len-1]=='-') { $plus=2; }
    if($source[$len-2]=='-') { $plus=1; }
    if($plus>0) { $len-=4; };
    $dest="";
    for($i=0;$i<$len;$i+=4)
    {
    $chr1=Index($yahoo64,$source[$i]);
    $chr2=Index($yahoo64,$source[$i+1]);
    $chr3=Index($yahoo64,$source[$i+2]);
    $chr4=Index($yahoo64,$source[$i+3]);
    $dest.=chr(($chr1<<2)|($chr2>>4));
    $dest.=chr((($chr2&0xF)<<4)|($chr3>>2));
    $dest.=chr((($chr3&0x3)<<6)|($chr4&0x3F));
    }
    switch($plus)
    {
    case 1:
    {
    $chr1=Index($yahoo64,$source[$i]);
    $chr2=Index($yahoo64,$source[$i+1]);
    $dest.=chr(($chr1<<2)|($chr2>>4));
    } break;

    case 2:
    {
    $chr1=Index($yahoo64,$source[$i]);
    $chr2=Index($yahoo64,$source[$i+1]);
    $chr3=Index($yahoo64,$source[$i+2]);
    $dest.=chr(($chr1<<2)|($chr2>>4));
    $dest.=chr((($chr2&0xF)<<4)|($chr3>>2));
    } break;
    }
    return($dest);
    }
    //usage example
    $string="any string";
    print("Original string=$string<br>\n");
    $encoded=yahoo64_encode($string);
    print("Encoded string=$encoded<br>\n");
    $decoded=yahoo64_decode($encoded);
    print("Decoded string=$decoded<br>\n");
    ?>

  9. #9

    نقل قول: پروژه ها با سورس VB

    سلام
    آقا من دنبال برنامه ای هستم که روی فرم بتوان نقاشی کرد وبعد کد های هگز را تولید کند. این برنامه فقط کدها را باید برای 16 سطر تولید کند اما برای ستون فرقی نمیکند.یعنی ما باید یک فرم 16 سطری داشته باشیم. خواهش میکنم اگر کسی میدونه کمکم کنه. خیلی به این برنامه احتیاج دارم.
    ممنون

  10. #10

    Arrow نقل قول: پروژه ها با سورس VB

    نقل قول نوشته شده توسط shahnameh مشاهده تاپیک
    من یک پروژه میخوام با استفاده از ساختار فایل زبان برنامه نویسیش مهم نیست.
    یک دفترچه تلفن که امکان ذخیره اسم افراد با شماره تلفن و ویرایش و حذف انها
    براي ذخيره سازي مي تونيد اين برنامه ها رو دانلود كنيد:
    • فايل ترتيبي:
    https://barnamenevis.org/showth...344#post531344

    • فايل تصادفي:
    https://barnamenevis.org/showth...338#post531338

    براي جستجو هم مي تونيد از برنامه اين پست استفاده كنيد:
    https://barnamenevis.org/showpo...8&postcount=63

  11. #11

    نقل قول: پروژه ها با سورس VB

    با سلام
    اگه بخوام یه سایت گالری عکس داشته باشم بطوریکه کاربرها خودشون عکساشونو upload کنند ولی نمی دانم باید برای نمایش آنها (عکسها) بصورت ردیفهای 4 ستونی چکار کنم

  12. #12

    نقل قول: پروژه ها با سورس VB

    نقل قول نوشته شده توسط amirhellboy مشاهده تاپیک
    من یه ماشین حساب طراحی کردم اگه می خوای درات بفرستم.
    سلام اگه این برنامه رو برام اینجا بذار ما هم ازش استفاده کنیم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Cybersilent
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    33
    پست
    392

    نقل قول: پروژه ها با سورس VB

    اینم برنامه مدیریت آموزشگاه موسیقی
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=215116

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار juggle
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    یه خورده بالا تر
    پست
    55

    Thumbs up نقل قول: پروژه ها با سورس VB

    بازی مار همراه با سورس
    خیلی خیلی باحاله

    worm-360.rar



    نگرفتی ضرر کردی

  15. #15
    کاربر جدید آواتار pedramsanati
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    ايران.اردبيل.پارس آباد
    سن
    30
    پست
    13

    نقل قول: پروژه ها با سورس VB

    آقا هركي كتاباي برنامه سازي 1و2و3 فني و حرفه اي رو خونده ويژوال بيسيك مي باشد، به ايميلم پيام بده.پستي بزاريم واسه خودآزماييهاي اين كتابا.

  16. #16

    نقل قول: پروژه ها با سورس VB

    اکه امکانش وجود داره دوباره آپلود کن

  17. #17

    نقل قول: پروژه ها با سورس VB

    من تمام خود آزمایی ها را حل کردم، اگه می خواهی سوال هایت را به Lordofthewild5@yahoo.com میل کن تا پاسخ هایشان را برایت بنویسم.

  18. #18

    نقل قول: پروژه ها با سورس VB

    ممنون خيلي به دردمون خورد

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    www.gold-nevis.rzb.ir
    پست
    129

    نقل قول: پروژه ها با سورس VB

    تاپیک کامل نبود در هر صورت ممنونم
    اگه تو گوگل سرچ کنید سورس BUDDY SPY که به ویبی است خیلی سورس خوفیه
    ممنونم

  20. #20

    نقل قول: پروژه ها با سورس VB

    سلام
    من یه پروژه ای دارم که وقتی یک شی روجلوی وب کم بگیرم بتونه تشخیص بده مثلااگه یه توپ قرمزروجلوش بگیرم با یه پیامی نشون بده که توپم قرمزه
    زبانش یاvbباشه یاc
    راستشوبخواین اصلا نمیدونم ازکجاشروع کنم یاچیکاربایدبکنم
    اگه اطلاعاتی دراین باره دارین لطفاکمکم کنین
    ممنون.

  21. #21

    نقل قول: پروژه ها با سورس VB

    فعلا که خود مایرکوسافت هم دنبال سورس این پروژه است d:

    خوب تو باید چند نمونه ببینی واسه تشخیص چهره و.. بعد بیای روی رنگ و .. کار کنی

  22. #22

    نقل قول: پروژه ها با سورس VB

    با سلام
    من سورس یک برنامه میخواهم که یک کسر را از کاربر بگیرد بعد کسر های مساوی با ان را تا عدد دیگری که از کاربر میگیرد را بدهد

    مثلا 30/60 کسری که کاربر میدهد ----- عدد 100 هم بزرگترین عددی که از ان استفاده میشود

    جواب

    کسر اول 1/2
    کسر های بعدی
    کسر اخر 50/100

    لطفا کمکم کنید خیلی فوری هست -اگر کسی این سورس را دارد به ES_dena2@mailfa میل کند - با تشکر فراوان

    راسنی تا یادم نرفته ---- به زبان VB نوشته باشد

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: پروژه ها با سورس VB

    Planet Source Code
    www.planet-source-code.com/vb/

    اگر ممکنه یکی از مدیران این تاپیک رو در تالار VB
    Pin کنه و پستهای اضافش رو پاک کنه.
    ممنون.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •