نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چگونه عکس به اندازه picturebox شود

  1. #1

    Tick چگونه عکس به اندازه picturebox شود

    من یه برنامه می خوام که وقتی عکس رو تو یه picture box قرار می دی اون عکس رو به اندازه picture box در بیاره یعنی براش مهم نباشه که picture box چه اندازه ای است اندازه عکس رو به اندازه picture box در بیاره
    یعنی مثل image کار کند.
    با تشکر فراوان

  2. #2
    تنظیمات زیر رو انجام بده:
    pictureBox->properties->sizeMode: StretchImage
    با تنظیم این گزینه عکس انتخابی به اندازه pictureBox ات میشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار perfeshnal
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران
    پست
    924
    از جناب Exception برای جواب دادن به این سوال ممنونم
    ولی دوست عزیز فردان فردان لطفا قبل از زدن تاپیک جدید در سایت جستجو کنید. این سوالی که شما پرسیدید قبلا در سایت جواب داده شده است.

  4. #4
    با عرض معذرت: ضمن مثل این که در تشکر عجله کردم. در ویژوال بیسیک 6 چیزی به نام sizemode در خصوصیات pictureBox پیدا نکردم.

  5. #5
    با عرض معذرت: ضمن تشکر از جواب ارسالی به عرض برسانم در ویژوال بیسیک 6 چیزی به نام sizemode در خصوصیات pictureBox پیدا نکردم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Danial_Yousefi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    130

    Wink با سلام

    لطفا در مورد چیزی که ازش اطلاع ندارید تاپیک نسازید ممنون

    داداش شما می تونی این کارو کنی عکس رو یه جا مثلا تو یه picturebox دیگه لود کنی بعد
    picture2.paintpicture picture1.picture,0,0,picture2.scalewidth,picture2.  scaleheight

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار perfeshnal
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران
    پست
    924
    اصلا احتیاج به کد نویسی نداره شما این تاپیک رو مطالعه کنید
    https://barnamenevis.org/showth...ght=pictureBox

  8. #8
    چرا شما از image استفاده نمیکنی؟ و از خصوصیت streach استفاده نمیکنی؟ فرق picture و image در همین streach شدن اونه و picture نمیتونه عکس رو تغییر سایز داد .
    در زبان برنامه نویسی ما picture رو برای گرافیک (ایجاد تصویر) و image رو برای پردازش تصویر (کار با تصویر ایجاد شده) که یک نمونه اونهم همین streach کردن هستش استفاده می کنیم.

  9. #9

    نقل قول: با سلام

    با سلام خدمت دوستان و اساتید.
    من مبتدی هستم و فقط گاه گاهی برای خودم تمرین می کنم.
    کد دوست عزیز را من به این شکل پیاده کردم مشکل کاملا حل شد و نیازی به چند پیکچرز باکس نیست :

    picture1.paintpicture Image1.picture,0,0,picture1.scalewidth,picture1.sc aleheight

تاپیک های مشابه

  1. عکس یک picturebox در گزارش (جدا از دیتابیس)
    نوشته شده توسط m_amin_t در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 18 بهمن 1386, 13:25 عصر
  2. چرخش یک عکس در picturebox
    نوشته شده توسط poya011 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 18 خرداد 1386, 12:37 عصر
  3. کمک برای ایجاد آرایه ای از PictureBox
    نوشته شده توسط Parsa_2006 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 06 خرداد 1386, 01:00 صبح
  4. نمایش تصاویر ذخیره شده در بانک SQL در PictureBox
    نوشته شده توسط yekta1 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 21 اردیبهشت 1386, 19:35 عصر
  5. دو تا سوال یکی در مورد picturebox و یکی دیگه در مورد رسم دایره ( تو پر )
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1385, 18:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •