نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: ذخیره فایل با فرمت SWF درون SQL Server 2000

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار newgoldenman
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    همشهري حضرت معصومه (س)
    پست
    367

    Tick ذخیره فایل با فرمت SWF درون SQL Server 2000

    آیا کسی میتونه به من کمک کنه؟!
    میخوام فایل های Flash با فرمت SWF رو داخل SQL Server 2000 ذخیره کنم، و هنگامی که توی برنامه به اون نیاز دارم، ( از داخل DataBase خارج کرده و ) استفاده کنم.

    خیلی خیلی هم ممنونم از دوستان عزیز

  2. #2
    میشه بگی چرا آدرسشونو تو دیتابیست نگه نمی داری؟ حتماً میخوای فایلتو تو دایتابیس نگه داری؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار newgoldenman
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    همشهري حضرت معصومه (س)
    پست
    367
    آدرس که ارزشی نداره! میخوام خود فایل رو ببرم توی DB مثل عکس و ... مهم اینه که فایل اصلی داخل DB باشه.

  4. #4
    میتونید از FileStream استفاده کنید و فایل رو بصورت Byte[] در Database بریزید و برا خوندم هم از FileStream استفاده کنید و در فایل ذخیره کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار newgoldenman
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    همشهري حضرت معصومه (س)
    پست
    367
    نقل قول نوشته شده توسط hassan razavi مشاهده تاپیک
    میتونید از FileStream استفاده کنید و فایل رو بصورت Byte[] در Database بریزید و برا خوندم هم از FileStream استفاده کنید و در فایل ذخیره کنید.
    ممنون دوست عزیز از کمکتون. میتونید یک مقاله ای چیزی که بتونه بیشتر کمکم کنه، معرفی کنید. خیلی ممنونم

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط newgoldenman مشاهده تاپیک
    آدرس که ارزشی نداره! میخوام خود فایل رو ببرم توی DB مثل عکس و ... مهم اینه که فایل اصلی داخل DB باشه.
    اگه می خوای خود فایل امن بمونه و نشه دانلودش کرد که نمیشه !
    اگه می خوای سورس رو در مقابل دیکامپایلر های ایمن کنی بهتر از SWF Encrypt استفاده کنی !
    چیزی پیدا نکردم ولی خودم ور میرم ببینم چیکار میشه کرد.

  7. #7
    دوست عزیز فکر کنم منظور دوستمون newgoldenman رو اشتباه متوجه شدی. هدف دوستمون از ذخیره فایل در بانک چیز دیگه ای هست.
    دوستمون به هر منظوری به دنبال کدی برای ذخیره و بازیابی فایل در بانک هست نه ایمن سازی فایل Flash

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار newgoldenman
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    همشهري حضرت معصومه (س)
    پست
    367
    نقل قول نوشته شده توسط hassan razavi مشاهده تاپیک
    دوست عزیز فکر کنم منظور دوستمون newgoldenman رو اشتباه متوجه شدی. هدف دوستمون از ذخیره فایل در بانک چیز دیگه ای هست.
    دوستمون به هر منظوری به دنبال کدی برای ذخیره و بازیابی فایل در بانک هست نه ایمن سازی فایل Flash
    دقیقاً... در واقع میخوام برای پروژه هایی که تحویل مشتری میدم، فقط هنگام اجرای برنامه و اون هم باز فقط هنگاهی که نیاز به فایل فلش مربوظه هست، فایل فلش با فرمت SWF رو از دیتا بیس خارج کنم، روی اون پردازش انجام بدم و یا نمایش...

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط newgoldenman مشاهده تاپیک
    آدرس که ارزشی نداره! میخوام خود فایل رو ببرم توی DB مثل عکس و ... مهم اینه که فایل اصلی داخل DB باشه.
    اتفاقا خیلی هم با ارزشه!!!!!!!!
    ارزش اون وقتی مشخص میشه که تعداد فایل ها زیاد باشه یا حجم اونا زیاد باشه و بدتر از اون برنامه بخواد روی شبکه با n تا client کار بکنه !!!!!!

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  10. #10
    کاربر دائمی آواتار newgoldenman
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    همشهري حضرت معصومه (س)
    پست
    367
    نقل قول نوشته شده توسط night_fall2 مشاهده تاپیک
    اتفاقا خیلی هم با ارزشه!!!!!!!!
    ارزش اون وقتی مشخص میشه که تعداد فایل ها زیاد باشه یا حجم اونا زیاد باشه و بدتر از اون برنامه بخواد روی شبکه با n تا client کار بکنه !!!!!!
    بله دوست عزیز. در این صورتی که شما فرمودین، بله، ولی خواسته و مشکل من چیز دیگریست:

    در واقع میخوام برای پروژه هایی که تحویل مشتری میدم، فقط هنگام اجرای برنامه و اون هم باز فقط هنگاهی که نیاز به فایل فلش مربوظه هست، فایل فلش با فرمت SWF رو از دیتا بیس خارج کنم، روی اون پردازش انجام بدم و یا نمایش...

  11. #11
    نحوه ذخیره فایل در بانک :

    یک جدول بنام TFile در SQL Server 2000 ایجاد کنید. من در بانک Master اینکار رو کردم.
    2 تا فیلد با مشخصات زیر ایجاد کنید:
    1- name nvarchar key
    2-swf image allow null

    حالا این کد برای ذخیره در بانک (برای هر فایلی میتونید استفاده کنید) برای مثال از آدرس C:\\1.swf استفاده کردم.

    FileStream fs = new FileStream("d:\\1.swf",FileMode.Open);
    FileInfo fi = new FileInfo("d:\\1.swf");
    byte[] swf = new byte[(int)fi.Length];
    fs.Read(swf, 0, (int)fi.Length);

    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=master;Persist Security Info=True;Password=1;User ID=sa");
    con.Open();
    SqlCommand com = new SqlCommand("Insert into TFile (name,swf) Values (@name,@swf)", con);
    com.Parameters.Add("name", SqlDbType.NVarChar).Value = "1.swf";
    com.Parameters.Add("swf", SqlDbType.Image).Value = swf;
    com.ExecuteNonQuery();
    con.Close();


    اینم کد برای بازیابی از بانک (برای مثال در مسیر d:\\222.swf استفاده کردم)

    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=master;Persist Security Info=True;Password=1;User ID=sa");
    con.Open();
    SqlDataReader dr;
    SqlCommand com = new SqlCommand("select * from TFile", con);
    dr = com.ExecuteReader();
    dr.Read();
    byte[] swf = (byte[])dr.GetValue(1);
    FileStream fs = new FileStream("d:\\222.swf", FileMode.Create);
    fs.Write(swf, 0, swf.Length);
    fs.Close();
    con.Close();

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار newgoldenman
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    همشهري حضرت معصومه (س)
    پست
    367
    دستت طلا دوست عزیز. خیلی خیلی خیلی ممنونم.

  13. #13
    خواهش میکنم دوست عزیز. فقط اگه مشکلتون کاملا حل شد ، تاپیک رو حل شده اعلام کنید. متشکرم

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار newgoldenman
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    همشهري حضرت معصومه (س)
    پست
    367

    بالاخره جواب سوالم رو گرفتم! با تشکر فراوان از آقای "حسن رضوی"

    باور کنید نزدیک به یک سال دنبال این تکنیک بودم! چند ماه پیش هم تاپیک زدم و همین درخواست رو داشتم، ولی به جواب نرسیدم.
    یک دنبا ممنونم ازتون

  15. #15
    نقل قول نوشته شده توسط hassan razavi مشاهده تاپیک

    2-swf image allow null

    ]
    جالبیش اینجاست همه چی رو میشه توش ریخت حتی اگه Image نباشه. منظورم اینه که باینری نیست

تاپیک های مشابه

  1. SQL Server 2000 بهتره یا SQL Server 2005 برای VB6
    نوشته شده توسط mahmood744 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 13 دی 1386, 17:52 عصر
  2. Link Server & Import Data In SQL Server 2000
    نوشته شده توسط A.Farzin در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 01 دی 1386, 13:53 عصر
  3. پیغام خطا پس از نصبSQL Server 2000 روی Windows Server 2003
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1383, 23:41 عصر
  4. نصب SQl Server 2000 بر روی ویندوز Net Server 2003.
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 مهر 1382, 13:38 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •